Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kody bonusowe

Shafe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dot. kodów bonusowych z cd action, piszę, że dla zaproszeniowych i wszystkich czy to znaczy, że to są 2 kody o wartosci 50 zł? czy jeden tylko, że dla tych co mają konta lub dlatych ktorych chcemy zaprosić :DD

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

Witam mam pytanie dot. kodów bonusowych z cd action, piszę, że dla zaproszeniowych i wszystkich czy to znaczy, że to są 2 kody o wartosci 50 zł? czy jeden tylko, że dla tych co mają konta lub dlatych ktorych chcemy zaprosić :DD

Łączna wartość tych dwóch kodów to 50 zł.

Kod zaproszeniowy - wpisujemy go podczas rejestracji konta

Kod bonusowy - możemy aktywować go na istniejącym koncie za pomocą strony worldoftanks.eu

Opublikowano

Łączna wartość tych dwóch kodów to 50 zł.

Kod zaproszeniowy - wpisujemy go podczas rejestracji konta

Kod bonusowy - możemy aktywować go na istniejącym koncie za pomocą strony worldoftanks.eu

ale moge dać komuś ktoś się dopiero rejestruje i sobie  wpisać czy tylko jedna z tych wybrać ?

Opublikowano

ale moge dać komuś ktoś się dopiero rejestruje i sobie  wpisać czy tylko jedna z tych wybrać ?

Kod jest jednorazowy, działa na JEDNO nowe konto (w przypadku kodu zaproszeniowego) 

Opublikowano

Kod jest jednorazowy, działa na JEDNO nowe konto (w przypadku kodu zaproszeniowego) 

nadal nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie które zadałem więc postaram się sprecyzować jak najlepiej

mam dwa kody, zaproszeniowy i dla wszystkich i pytanie jest czy mogę kod zaproszeniowy podarować bratu/koledze. a dla wszystkich na swoje konto użyć które już mam :D

Opublikowano

nadal nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie które zadałem więc postaram się sprecyzować jak najlepiej

mam dwa kody, zaproszeniowy i dla wszystkich i pytanie jest czy mogę kod zaproszeniowy podarować bratu/koledze. a dla wszystkich na swoje konto użyć które już mam :D

Tak, są to dwa osobne kody i nie są w żaden sposób połączone ;) 

Opublikowano

Tak, są to dwa osobne kody i nie są w żaden sposób połączone ;)

I o to mi chodziło więc dzięki :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...