Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Ruski wirus

Shanya3

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie było podobnie. Co jakiś czas przenikały mi takie dziadostwa do przeglądarki (m.in. dodatki) oraz do "Odinstaluj lub zmień program" Wtedy:

Ccleaner

AdwCleaner

Resetowałem ustawienia przeglądarki

Usuwałem rozszerzenia/dodatki 

i itp. Pomagało to na krótki czas. Później znowu się to pojawiało. Wkurzyłem się i zainstalowałem Opere. Polecam ;) Teraz mam już spokój. Nic nie wyskakuje, nic nie muszę robić. Wcześniej miałem Google Chrome.

a opera ma adblocka?

Opublikowano

Może Malwarebytes Ci to usunie? Mi też się wczoraj coś dodało do przeglądarki, ale po przeskanowaniu nim zniknęło.

Nie usunal, skanowalem wiele razy.

Opublikowano

U mnie było podobnie. Co jakiś czas przenikały mi takie dziadostwa do przeglądarki (m.in. dodatki) oraz do "Odinstaluj lub zmień program" Wtedy:

Ccleaner

AdwCleaner

Resetowałem ustawienia przeglądarki

Usuwałem rozszerzenia/dodatki 

i itp. Pomagało to na krótki czas. Później znowu się to pojawiało. Wkurzyłem się i zainstalowałem Opere. Polecam ;) Teraz mam już spokój. Nic nie wyskakuje, nic nie muszę robić. Wcześniej miałem Google Chrome.

Opublikowano

Wejdź do usuwania programów i poszukaj jakiegoś pliku który ma dziwną nazwę (zapewne to wirus).

Usuń go po czym przeczyść kompa CCleanerem, zresaj ustawienia przeglądarki i usuń rozszerzenie tego wirusa jeśli jest.

Opublikowano

Wejdź do usuwania programów i poszukaj jakiegoś pliku który ma dziwną nazwę (zapewne to wirus).

Usuń go po czym przeczyść kompa CCleanerem, zresaj ustawienia przeglądarki i usuń rozszerzenie tego wirusa jeśli jest.

jesli chodzi ci o dodaj lub usuń programy to nacisnalem to i usunalem wszystkie gowna, przeskanowalem tez wiele razy kompa anty malware czy jakos tak, wykrylo wirusy, nacisnalem usun zaznaczone, ale nie pomoglo.

Coz, sprobuje  tego ccleanera

Opublikowano

Wiecie co, odinstalowalem k***a google chrome, zainstalowalem ponownie i nadal mam te ruskie gowna. Zrobilem dwa screeny, wydaje mi sie, ze pomogą wam mi pomoc rozwiązać mój problem, trzymajcie ziomeczki

http://scr.hu/1wdk/lhep2

http://scr.hu/1wdk/0ee01

Miałem podobne gówno, nic nie pomogło oprócz Combo Fixa, spróbuj w ostateczności jak już pisałem...

Opublikowano

Miałem podobne gówno, nic nie pomogło oprócz Combo Fixa, spróbuj w ostateczności jak już pisałem...

ok ziomek jusz pobieram tego kombifiksa, dzięki.

k***a, nie działa to gówno na windowsa 10

http://scr.hu/1wdk/mbl9x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...