Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk Twardy

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym wziął coś bardziej z pokroju WD Blue...Niby Firmy z tego samego kraju,ale widać wytrzymałość..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Ja bym wziął coś bardziej z pokroju WD Blue...Niby Firmy z tego samego kraju,ale widać wytrzymałość..

Popieram, właśnie czytałem opinie na temat Seagate, jednak te dyski są szybko awaryjne, zobaczę coś na temat dysku który mi podałeś :]

Opublikowano

Nie wiem..ja tam mówię tylko z własnego doświadczenia...O każdy podzespół w Swoim komputerze dbam...Miałem 3 Dyski [teraz dwa] 2xSeagate 1x WD Blue ..Pierwszy Seagate padł po 1,5roku..Drugi po dwóch latach..Trzeci WD Blue nadal działa [4 lata] ..obecnie dokupiłem drugi WD i zobaczymy jak to będzie ...

​     ​

Opublikowano

Nie wiem..ja tam mówię tylko z własnego doświadczenia...O każdy podzespół w Swoim komputerze dbam...Miałem 3 Dyski [teraz dwa] 2xSeagate 1x WD Blue ..Pierwszy Seagate padł po 1,5roku..Drugi po dwóch latach..Trzeci WD Blue nadal działa [4 lata] ..obecnie dokupiłem drugi WD i zobaczymy jak to będzie ...

Ta, a ja miałem WD Blue 500gb i awaria po 4 miesiącach..

Mimo to oba dyski są dobre, a Seagate o parę groszy tańsze więc sięgnąłbym na twoim miejscu po Seagate.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

wszystkie hdd są pdobnej jakości i mniej-więcej po roku/dwóch latach padają

mój wd blue 320 gb ma 11k godzin i zyje prawie jak nowy gdyby nie to ze jest dosyc glosny

obojetnie co kupisz hdd teraz szybko padaja

­

Opublikowano

W moim Drugim komputerze Dysk Samsung na którym cały czas był system jeszcze chodzi a ma 11 lat..

​     ​

Opublikowano

W moim Drugim komputerze Dysk Samsung na którym cały czas był system jeszcze chodzi a ma 11 lat..

Jaki?, być może mam taki sam, ma prawie 9 latek :] I co do dysku to nadal nie mogę się zdecydować......

Opublikowano

Ten black co przewinął się w temacie będzie najlepszy, no ale i tak moim zdaniem już 128 gb ssd jest lepsze

No ja z blackiem, na chwilę obecną bym się wstrzymał, ze względu na słąbą wydajność mechaniczną tej dyskietki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...