Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak spuścić paliwo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile dobrze wiem benzyna będzie u góry, więc musisz spuszczać to co jest na dole.

tej benzyny była kapka. Więc chce spuścić wszystko, ale jak? Węzykiem?

Opublikowano

jest większy problem. Mój stary oczywiście wie lepiej... dolał 5l paliwa i niby będzie dobrze. I co? I nie odpala...

Opublikowano

Nie mam zamiaru nikomu nic zapier#!@#!@$ :D Serio mam taki cholerny problem. Słyszałem, że denaturatem można. W sensie wlać do baku i woda jakoś zmiękczy czy coś takiego, ale troche się cykam, że silnik rozpierdol$@! :D

Opublikowano

Po prostu użyj tego wężyka jak ci już kilka osób pisało ... Po co się pierniczyć z jakimś denaturatem ......

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ale te paliwo będzie dobre? Bo mam w skuterze teraz 5,5l. Spuszczę 5. Resztę wywalić? Bo woda chyba jest na dole.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

­benzyna jest lżejsza od wody #chemia 
ale nie radzę się tym bawić, bo i po co. zatrzesz silnik, zepsujesz filtry i na co to komu.? wtedy nie będziesz płacił tylko za paliwo, ale również za dodatkowe rzeczy, szkoda zachodu.. 
odepnij wężyk, spuść i spokój :) 

tMjZlYU.png

Opublikowano

­benzyna jest lżejsza od wody #chemia 

ale nie radzę się tym bawić, bo i po co. zatrzesz silnik, zepsujesz filtry i na co to komu.? wtedy nie będziesz płacił tylko za paliwo, ale również za dodatkowe rzeczy, szkoda zachodu.. 

odepnij wężyk, spuść i spokój :) 

Z pewnością zatrze silnik -.-

Po pierwsze jak już woda dostała się do układu to musi najlepiej wyjeb** całe paliwo, przepłukać paliwem przewody, filtr pewnie z wkładem papierowym i pewnie wysiadł.

Kur**, przecież wlałeś 50 ml na 5 litrów.... pewnie to nie jest przyczyną,

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...