Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z chodzeniem w grze

kamleta11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak chodzi o to ze jak naciskam w to mi nie chodzi a jak pusze to zaczyna mi sam chodzic i nwm o co chodzi tak samo jest z bronią gdy nacisne q to sie nie zmienia od razu tylko po chwili :/

Pomoze ktos ?

01778688963580787542.png

Opublikowano

W ustawieniach Cs'a ustaw wszystko na domyślne ustawienia.

a)Jeżeli problem nadal występują to spróbuj odpalić społeczność Steam w grze ( SHIFT + TAB)

b)Zaspamuj klawiszami w>a>s>d etc

c)Przeczyść klawie w środku.

Opublikowano

Co to za system?

SERIO? xD

Każdy głupi by zobaczył że to XP .......

No chyba że komputer pierwszy raz kupiłeś jak zostały wgrywane Visty/7 i nigdy w życiu nie widziałeś XP na oczy. NO TO CHYBA TAK...

Opublikowano

Mowiac jaka masz klawe chodzi mi o model bo dell mi gowno mowi

Jesli masz bezprzewodowa to wymien baterie czy przyciski ci sie nie wciskaja do srodka ? I czy nie masz syfow pod klawiszami ktore mogly by opozniac czas nacisku klawisza tak brzmi smiesznie ale to mozliwe

Opublikowano

Mowiac jaka masz klawe chodzi mi o model bo dell mi gowno mowi

Jesli masz bezprzewodowa to wymien baterie czy przyciski ci sie nie wciskaja do srodka ? I czy nie masz syfow pod klawiszami ktore mogly by opozniac czas nacisku klawisza tak brzmi smiesznie ale to mozliwe

mam na kabel usb i wycziscilem kalwe i nadal to samo :v

01778688963580787542.png

Opublikowano

SERIO? xD

Każdy głupi by zobaczył że to XP .......

No chyba że komputer pierwszy raz kupiłeś jak zostały wgrywane Visty/7 i nigdy w życiu nie widziałeś XP na oczy. NO TO CHYBA TAK...

Zdziwisz się, miałem XP i to wielokrotnie. Pytam dlatego, że nigdy nie widziałem czegoś takiego na xpku (mam XP Home na 7 letnim lapku). Nie sądzisz, żże to już czas zmienić system operacyjny?

Kuzwa yt leci w tle i nie mogę się skupić co napisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...