Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Też nieraz wam laguje klient lola?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

conajmniej 2 razy dziennie klient przy wybieraniu postaci mi sie zlaguje, (lagi od internetu), i nie moge nic klinkac, wyrzuca mnie z kolejki i odejmuje lp. net 15mb/s no i nie mam pojecia dlaczego mi sie tak laguje. juz stracilem kupe lp przez tego zjebanego klienta lola

Age is just a number :)

Opublikowano

mi czasami ale to juz moj internet mozliwe ze masz dzis kiepski internet ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Bardzo rzadko mi się to zdarzy, wątpię żeby było to od clienta. Ten client ma wiele bugów i problemów, ale chyba tego nie mogę mu zarzucić, że zacina się w champion select.

Opublikowano

Bardzo rzadko mi się to zdarzy, wątpię żeby było to od clienta. Ten client ma wiele bugów i problemów, ale chyba tego nie mogę mu zarzucić, że zacina się w champion select.

Akurat champion select to chyba jedynie zbugowane miejsce w cliencie

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Akurat champion select to chyba jedynie zbugowane miejsce w cliencie

Sklep, który laguje, profil który w ogóle żyje swoim życiem i nie przejmuje się prawdziwi statystykami, komunikator, jest tego dużo więcej ale nie chce mi się myśleć teraz nad tym. Co prawda jak zbuguje nam się champion select to jest większy problem niż w przypadku w/w, bo zabiera punkty, nie zmienia run czy masterek przez jakieś "lagi", które w sumie nie wiadomo czy od Ciebie czy od serwera gry.

@alemamfaze jakbyś naprawdę chciał dojść do tego czy to Twój internet, komputer czy serwer gry to musiałbyś pokombinować. Zapytaj znajomych z tym samym dostawcą czy też tak mają, zreinstaluj grę, spróbuj z innego komputera wystartować grę, ewentualnie zadzwoń do dostawcy.

Opublikowano

Sklep, który laguje, profil który w ogóle żyje swoim życiem i nie przejmuje się prawdziwi statystykami, komunikator, jest tego dużo więcej ale nie chce mi się myśleć teraz nad tym. Co prawda jak zbuguje nam się champion select to jest większy problem niż w przypadku w/w, bo zabiera punkty, nie zmienia run czy masterek przez jakieś "lagi", które w sumie nie wiadomo czy od Ciebie czy od serwera gry.

@alemamfaze jakbyś naprawdę chciał dojść do tego czy to Twój internet, komputer czy serwer gry to musiałbyś pokombinować. Zapytaj znajomych z tym samym dostawcą czy też tak mają, zreinstaluj grę, spróbuj z innego komputera wystartować grę, ewentualnie zadzwoń do dostawcy.

wczesniej mialem z plusa, potem play, teraz tmobile, ale caly czas mam ten sam router. mozliwe ze to wlasnie mam jakis router do dupy,chociaz asus to niby zlych routerow nie robi

Nie mi ani razu, jeśli masz to zrestartuj router.

co mi da restart routera skoro i tak juz stracilem lp, a w nastetpnym champion select jest ok?

sorry za brak polskich znakow 

Age is just a number :)

Odkrywca
Opublikowano

Miałem wczoraj taka sytuacje, ze nam gry nie zaczelo czekalismy 10 minut w koncowym efekcie wywalilo gre i komunikat jakis.

Opublikowano

Niektorzy maja taki problem, prawdodpobnie nie jest to zwiazane z internetem - ja tak nie mam... 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja mam gorsze bugi np. wbije do gierki i w czasie ładowania wyjebie błąd łączenia. I c**j reset kompa i lola nawet nic nie daje ale gdy wejde na smurfa to normalnie wszystko działa. Według mnie ten cały nowy client jest w c**j zbugowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...