Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poprzednim temacie faktycznie nie napsialem jak to zrobic, chcialem sprawdzic czy ktos chce wiedziec, i widze sa chetni,a wiec jesdziemy.

Podam wam na moim przykladzie, tak sie bawilem i udalo mi sie odpalic sharbota+easymetina,a zrobilem to tak:

1.Odpalam metina przez easymetin.

2.Loguje sie do gry itd.

3.Zakladam wedke i ide, np. na most.

4.W opcjach easymetin ODZNACZAM wszystkie skille, auto attack tak samo, wszystko musi byc z czerwonym X.

5.Ustawienia lurowania, tam wszystko musi byc wylaczaone, a zasieg ustawiony na najmniejszy.

6.Mikstury to wedle uznania, ale najlepiej zaznaczyc Odrodz sie tutaj, zeby jak ktos nas zabije wstawal.

7.W zaopatrzeniu wszystko musi byc wylaczaone z czerwonym X.

8.W przedmiotach ustawiamy, zeby nic nie podnosil, chyba, ze chcemy, zeby zbieral jakies smiecie, ktore ktos wyrzuci.

9.A i zasieg, ja mam ustawione na 100, ale to chyba nie ma znaczenia.

10.Jesli mamy tak skonfigurowanego easymetina to ustawiamy sie na moscie, czy gdzie chce, aby moc lowic.

11.W easymetin klikamy "start bot", i jesli macie te ustawienia co podalem to WH w easymetin JEST WYLACZONE xD

12.Teraz mozemy odpalic jakiegos fishbota,i nie zobaczymy napisu ze tutaj nie mozna lowic czy cos podobnego, ja odpalam sharkbota, odpalamy go normalnie, tego chyba nie musze opisywac.

U mnie to dziala, moze u was tez zatrybi xD

PS prosze o zredukowanie moich ostrzezen do 0% :P

Opublikowano

Po dedzie wstanie i może zacznie łowić. Po kicku czy błędzie zaloguje i będzie stał..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Na 0.0.12.1110 mod 2.3 na 100% na 0.0.13.1166 mod 3.1 już pewnie nie - zabezpieczenie metin2client.bin ...

@2xdown ; ciesze się, że mam UPC :D a nie jakieś neo etc xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Już wszystko działa, tylko szkoda bo musiałem się przenieść z xAngelbot'a v2.5 PL(bo z nim nie działa) na Sharkbot'a.

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Po dedzie wstanie i może zacznie łowić. Po kicku czy błędzie zaloguje i będzie stał..

Pewnie masz racje, jak zostawialem na fb, to jeszcze mi nie wylogowalo, ale pewnie po wylogowaniu nie bedzie lowil, ale jak masz wlaczone 3metiny z EM to sharkbota na kolejnym odpalasz.

A jak masz stalem lacze, typu neo, netia itd. I jest stabilne. To przed zostawieniem bota na noc odlacz neta, wtedy o tej godzinie bedzie restart modemu, a nie nap w nocy. I jak tak zrobisz, a neta masz stabilnego, to zapeniam ze dc dostaniesz dopiero za 24h w czasie restartu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...