Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie quest Do a shadow arena

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam od kilku dni questa "do a shadow arena" i nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć ten portal oraz jak zrobić do niego klucz ? Za pomoc +

//Edit jeszcze 2 pytania :

Jak mogę przełączyć czat klanowy na globalny ?

Za ile fluxu i czy w ogóle kupie skrzydła za flux ?

Skrzydła oczywiście pozwalają na latanie czy dodają dużo +jump ? :D

Opublikowano

Napisz, żeby ktoś wziął cię na SA, bo sam nie ogarniesz, chyba że grasz tomb raiserem.

Enter i wpisujesz /1.

Nie wiem, ale bardzo dużo fluxu na nie wydasz.

Na latanie.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Shadow areny znajdują się na każdej mapie Uber

Chat globalny ma standardowo numer 1, wpisując na chacie /1 zmieniasz na chat globalny. Z chatem klubom jest trochę inaczej bo możesz być w 5 klubach naraz i aby zmienić na chat klubowy musisz wpisać /c1 /c3 /c4 /c5 w zależności jaki twój club na numer (możesz zobaczyć listwo twoich klubów pod klawiszem O)

Skrzydła dostajesz na 20 poziomie mastery, możesz też kupić za flux inne i najtańsze kosztują chyba 35k fluxa. 

Skrzydła dają ci możliwość latania a bardziej powolnego opadania. 

Opublikowano

Shadow areny znajdują się na każdej mapie Uber

Chat globalny ma standardowo numer 1, wpisując na chacie /1 zmieniasz na chat globalny. Z chatem klubom jest trochę inaczej bo możesz być w 5 klubach naraz i aby zmienić na chat klubowy musisz wpisać /c1 /c3 /c4 /c5 w zależności jaki twój club na numer (możesz zobaczyć listwo twoich klubów pod klawiszem O)

Skrzydła dostajesz na 20 poziomie mastery, możesz też kupić za flux inne i najtańsze kosztują chyba 35k fluxa. 

Skrzydła dają ci możliwość latania a bardziej powolnego opadania. 

A jak dostać się na mape uber ?

Opublikowano

Mapy uber są dostępne od określonego poziomu (u1 - 10lv, u2-12lv, u3-15 lv, u4-20lv, u5-26lv, u6-36lv)

Poziom podnosisz poprzez levelowanie postaci i ulepszania swojego eq. 

Dostać się na te mapy możesz po stworzeniu odpowiedniego portalu (albo jak ktoś cie przeniesie tam :P)

Opublikowano

Shadow Arenę musisz znaleźć sam lub tak jak ktoś napisał wyżej wystarczy obserwować czat, ludzie dosyć często proszą o pomoc w zrobieniu areny, bo solo jest to dość trudne na niższych lvlach, a co do Areny to ja polecam szukać na biomie Permafrost, gdyż tam najbardziej się odróżnia (SA jest czarna, wszystko dookoła białe) poniżej dałem Ci zdjęcie SA, co prawda z google, bo aktualnie nie mam czasu szukać areny, ale w grze zawsze wygląda tak samo.

Co do klucza to jak już znajdziesz SA to w środku będzie specjalny stolik do craftowania :) na wytworzenie klucza potrzeba 400x Shadow Key Fragments i 10x Shadow Key Gem, mam nadzieję że pomogłem powodzenia :)

lair-shadow-arena.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...