Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane konto!

RusekPrusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Miałem ostatnio problem z moim kontem na Steam.Ktoś próbował mi się na nie włamać więc zablokowałem je żeby nikt z tego konta nie mógł mi zabrać itemów(wartych 80€).I teraz pytanie do was bo czekam już 2 tygodnie i nie wiem kiedy oni powinni mi odpisać.Jak coś to ja napisałem do nich po polsku bo po angielsku nie umiem a jak ktoś byłby tak miły to czy mógłby napisać mi tekst do nich po angielsku.

Dziękuje!

Opublikowano

Ale jaki tekst o czym :D kolego ;) 

i jeżeli zmieniłeś hasło to nie powinno być więcej problemów :) Pamiętaj nie wchodź w dziwne linki ;0

86226145013474567463.png

Opublikowano

Ale jaki tekst o czym :D kolego ;)

i jeżeli zmieniłeś hasło to nie powinno być więcej problemów :) Pamiętaj nie wchodź w dziwne linki ;0

Zmieniłem hasło,ale chodzi mi oto że ja zablokowałem te konto żeby nic z niego nie zniknęło 

tez pisalem po polsku i odpisal po miesiacu

doczekaj miesiaca i wtedy dopiero napisz nowy temat

A mógłbyś pokazać/napisać co ty do nich wysłałeś?

Opublikowano

Ja po napisaniu do supportu w sprawie zablokowanego konta otrzymałem odpowiedź po 2 dniach. Napisałem po Angielsku, ale jak pisałem po Polsku to również szybko odpisywali.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Jakby co to odpowiedź dają do nawet roku więc musisz być cierpliwy. Ale najprawdopodobniej do końca tego miesiąca dostaniesz odpowiedź.

Co do napisania po angielsku, jeżeli do końca tego miesiąca nie odpiszą, mogę to uczynić. Wyślesz mi np. tekst po polsku a ja Ci go lekko przemienię i przetłumaczę ( nie, nie przy użyciu jakiegoś translatora )

Opublikowano

Jakby co to odpowiedź dają do nawet roku więc musisz być cierpliwy. Ale najprawdopodobniej do końca tego miesiąca dostaniesz odpowiedź.

Co do napisania po angielsku, jeżeli do końca tego miesiąca nie odpiszą, mogę to uczynić. Wyślesz mi np. tekst po polsku a ja Ci go lekko przemienię i przetłumaczę ( nie, nie przy użyciu jakiegoś translatora )

Dzięki!  :)

Opublikowano

A wysyłałeś im ss'y?

SS'y w moim przypadku były zbędne akurat. U mnie wystarczyło podać 4 pierwsze liczby z numeru karty którą kiedyś coś kupiłem na steam.

Swoją drogą też mógłbym ci pomóc jeżeli chodzi o napisanie do supportu. Mieszkam w Anglii więc raczej problemu z tym nie będzie.

893961446222509646083.png

Opublikowano

SS'y w moim przypadku były zbędne akurat. U mnie wystarczyło podać 4 pierwsze liczby z numeru karty którą kiedyś coś kupiłem na steam.

Swoją drogą też mógłbym ci pomóc jeżeli chodzi o napisanie do supportu. Mieszkam w Anglii więc raczej problemu z tym nie będzie.

Byłoby super gdybyś mi pomógł.Chcę jak najszybciej odzyskać te konto.

Opublikowano

Proszę mógłbyś napisać mi to po angielsku może szybciej odpiszą.Czekam już te zasrane 17 dni i nawet odpowiedzi nie dostałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...