Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówniany serwer....

Brak mi słów, zero informacji o tym co się kupuje.

Reklama IS co 30sekund bo często wyskakuje na kilka linii i zasłania treść wiadomości od graczy.

• IS

Nic nie podane, co kupuję i za co płacę, kupiłem rzekomo "Creative na zawsze", tylko nikt nie powiedział że w tym creative nie będę mógł

1. Brać bloków na tryb survival
  2. Enchantować moich itemów bo resetuje EQ po zmianie trybu
  3. Otwerać skrzyń, enchant table, crafttable, enderchest, kowadeł i innych bloków bo włączyłęm creative
  4. Nie mogę postawić: bloków rudy, bloków diaxu, złota itd, bedrocka, bo są zablokowane.
  5. Tryb creative służy tylko do latania i stawiania [drewna, ziemi, kamieni, obsydianu i tego typu bloków nic lepszego.]
  6. Nie mogę postawić TnT w trybie creative, ani żadnych bloków użytkowych [sskrzynie itd pisałem]

Serwer ma drop że o jezu, za 10min kopania mam 250lvl i prawie full EQ

Właściciel ma słąbe pojęcie co się dzieje na serwerze, groźby przekręty i tego typu rzeczy.

Zamiast blokować creative EQ dodaj zasadę z banowaniem jak ktoś da itemy z creative, ponieważ zapłaciłem za CRETIVE a nie ograniczony Creative i w tym momencie zostałem oszukany ;)

Ogólnie nie polecam, może 2.5/10 z powodu małej ilości info.

Właściciel także czasu nie ma żeby wyjaśniać ckolwiek a pomocnicy nic nie wiedzą ;)

post-621077-0-94469300-1458162832_thumb.pngpost-621077-0-98849400-1458162840_thumb.pngpost-621077-0-79572700-1458162849_thumb.png

TEMAT

Opublikowano

Diamenty i bedrock ok.

Ale lawa, woda, skrzynie czy enchant

Tnt czy lapis lazuli?

Kupilem crv bo chcialem enchantowac narzedzia a nie moge bo mi usuwa eq.

Diamenty i takie drozsze bloki mozna zablokowac ale nie 40% przedmiotow

Zasada banowania za rozdawanie itemow wystarczy bo chcialem tez zabrac z gm gabki bo mam twierdze pod woda ale nie moge ich stawiac nawet.

A informacja o tym co jest zablokowane by sie przydala bo nie wiedzialem ze nie bede mial dostepu do duzej ilosci eq i "pomyslow" typu enchantowanie.

Skoro pisze Creative i do tego bez "*" albo innych znakow oznaczajacych ze jest haczyk to oczekuje creative.

TEMAT

Opublikowano

@Dev+ Tak, nie rozumiem dlaczego nie miałbym być poważny.

Nie widzisz że on to napisał z ironią ? xD

­

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Super... Jeszcze róbcie serwery dla cziterów. Dobrze, że serwer i reklama jest do d..y to może nikomu nie zechce się pobierać czitów.

Widzę że jesteś typowym spinaczem, po pierwsze serwer mojim zdaniem jest fajny ponieważ gdy tak zwani cheaterzy wbiją na niego to na innych będzie ich mniej

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...