Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technikum

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też poszedłem na TI. Najbardziej boje się matmy.. niby miałem 3 ale kumple za mnie te kartkówki pisali... więc tak średnio z tą matma, mam nadzieje że dam jakoś rade :D

Opublikowano

Poszedłem do technikum z gimnazjum i wiele rzeczy tak samo. Przedmioty z których byłem c**jowy dalej jestem c**jowy, te które mnie ciekawiły dalej dobrze, chociaż trochę straciłem nimi zainteresowanie. To, że trudniej to na pewno, ale głównie przez nowych nauczycieli (przynajmniej u mnie). Jak idziesz ze szkoły do wyższej, to nauczyciele też są inaczej nastawieni, bo wiedzą, że już nie masz 13 lat i uważają, że normalnie da się porozmawiać i oczekują jakiegoś zachowania. U mnie 1 nauczycielka jest w c**j wymagająca co do własnej klasy i ma wielkie ambicje co do mojej klasy (moja wychowawczyni) co strasznie mnie denerwuje. A reszta nauczycieli to albo spoko osoby, z którymi porozmawiasz albo idioci totalni.

A co do potrzeby kodowania to nie musisz, aczkolwiek nie zaszkodzi, bo u mnie w klasie, jeżeli ktoś przyszedł z 0 wiedzą na ten temat to strasznie im ciężko było (i dalej będzie).

Opublikowano

To zależy od ciebie i nauczycieli. Technikum informatyczne, fajna sprawa, sam uczęszczam. Ale to profil tylko dla ludzi, którzy lubią informatykę. Przedmioty w pierwszej klasie, mogą cie zaskoczyć . Pierwszy rok , jest zawsze najgorszy, bo nauczyciele was sprawdzają. My mieliśmy tak,że na pracowni graliśmy w cs'a , a nauczyciel robił nam turnieje na oceny. Powiem tak, jeżeli trafią ci się zajebiści nauczyciele i lubisz informatykę, to dobrze wybrałeś.

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

C++ zacząłem się uczyć od dziś, jakieś kursy na youtube.

To zależy od ciebie i nauczycieli. Technikum informatyczne, fajna sprawa, sam uczęszczam. Ale to profil tylko dla ludzi, którzy lubią informatykę. Przedmioty w pierwszej klasie, mogą cie zaskoczyć . Pierwszy rok , jest zawsze najgorszy, bo nauczyciele was sprawdzają. My mieliśmy tak,że na pracowni graliśmy w cs'a , a nauczyciel robił nam turnieje na oceny. Powiem tak, jeżeli trafią ci się zajebiści nauczyciele i lubisz informatykę, to dobrze wybrałeś.

W gimbazie informatyka opierała się na włączenie komputera, arkuszu kalkulacyjnym, jakieś prezentacji, krótkiego kodu HTML - to chyba wszystko. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...