Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tym FB na PL ?

FeelMyStylee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym się was zapytac jak to jest z tym FB na PL'u ;/ . Duzo osob mowi o tym ze podobno HackShield automatycznie go wykrywa i po 1h lapiemy bana od HS'a a nie od GM ! ...

I teraz pytanie do was czy istnieje taka teoria czy to tylko brednie i GM\owie maja naprawde mega zabezpieczenia przed tymi fb ???

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Czasami możesz dostać bana po 1h, a czasami nawet po miesiącu nic nie złapiesz przy odrobinie szczęścia. xD

No ja zawsze tak mam , że dostaję bana po 1-2h max ;) . Jeszcze nigdy bot nie posiedzial jednej nocy na rybach :D

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Opublikowano

Dziwne.Az sam przetestuje.Ps aktualnie pracuje nad blokadą logow gameguard.Osobiscie powiem,ze lowilem zawsze 2h rano i 2h wieczorem i 0 bana

/niereg. sygna

Opublikowano

Bany najczęściej się z rana trafiają. Możesz nocke zrobić śmiało a rano już będzie ban.

Różnie bywa jeżeli chodzi o czas w którym dostaniesz bana.

Opublikowano

Z tego co wiem, to podobno istnieje jakaś bariera. Tzn, jeżeli gracz przez ileś tam czasu nie poruszy się, nic nie napisze, nie przestanie łowić chociaż na chwilkę to po X czasie z automatu otrzymuje bana.

Czy to prawda? Nie mam pojęcia, ale raz przeprowadziłem ciekawą konwersację z którymś z GMów i coś o tym wspomniał.

P.S. To chyba ma coś wspólnego z tymi sławnymi "4h i ban z automatu" .

to prawda game guard sledzi kazdy twoj ruch.Bo dziwnie lowic 10h bez przerwy ? Mozesz lowic ale trzeba robic przerwy 40 minut i potem znowu i zmieniac miejsca lowienia wtedy ban z automatu nie pojdzie.Ale gm moze wtedy dodatkowo cie sprawdzic

/niereg. sygna

Opublikowano

Dobra , dzięki za info , bardzo się zdziwilem , bo zawsze co cos postawie to albo ban po 1h albo gdzies wyjde wroce i Ban -.- , wczesniej stales 10h z 4 kontami naraz i 0 banow ;///

Opublikowano

Kiedyś łowiłam sobie spokojnie przez 2-3h bez FB daleko od miasta i nagle za mną pojawił się GM napisał "Witam" ja odpisałam  i zniknął, bylo to w godzinach 17-18. Jest możliwe że czasem osobiście banują :)

Opublikowano

Co do tego banowania "osobistego", kiedys stalem na fishbocie w m1 shinsoo, troszke za miastem, no i miałem włączonego fb, ale nie afczyłem  bo w metinie - zawsze fajnie jest sobie z kimś popisać czy coś (wtedy wrocilem ze sniadania).Po chwili afczenia, patrze ile rybek złowiłem a za mną stał H@, w marmurku golema or sth, no i mialem wiadomsci na pw (Halo,halo jestes, prosze odpisac). Odpisałem po 40 sekundach, i on na to,że czemu tak długo nie odpisywałem, chwile z nim pogadałem i sobie poszedł, czyli Game Masterzy, faktycznie lubią sobie pobanować na swojej zmianie :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...