Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabin Fever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio zauważyłem iż na Cabin Fever (zombi) jest bug polegający na tym iż stoi sie w kącie a zombie nie moga podejsc... Probowalem tak zrobić ale za kazdym razem one podchodza i mnie jedza... ;/ moglby ktos wytlumaczyc co i jak trzeba zrobic zeby one nie podchodzily jak sie siedzi w tym kacie? Bylbym wdzieczny...

PS: wiem ktory to kąt ;p ale i tak podchodza

Opublikowano

Witam! Ostatnio zauważyłem iż na Cabin Fever (zombi) jest bug polegający na tym iż stoi sie w kącie a zombie nie moga podejsc... Probowalem tak zrobić ale za kazdym razem one podchodza i mnie jedza... ;/ moglby ktos wytlumaczyc co i jak trzeba zrobic zeby one nie podchodzily jak sie siedzi w tym kacie? Bylbym wdzieczny...

PS: wiem ktory to kąt ;p ale i tak podchodza

OPCJA SZUKAJ

Wiesz podobno istnieje ;]

Nauczcie się mysleć w końcu.

Było dokładnie opisane w dodatku z filmikiem .

Ale był patch i nie wiem czy działa .

"sam se poszukaj "

Opublikowano

a ja za chuja niemoge tam wejsc... normalnie nieda sie...;/ ze 100 razy prubowalem

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

|

|

|

|

\ /

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

To proste... Wyjmujesz nóż, zaczynasz nim machać(cały czas) podchodzisz do murku przy drzwiach i biegniesz na niego machając nożem i lekko skręcasz myszką żeby wchodził powoli w boczną ścianę aż dojdziesz do końca i gotowe;)

wthg5kjpg.gif

Opublikowano

To proste... Wyjmujesz nóż, zaczynasz nim machać(cały czas) podchodzisz do murku przy drzwiach i biegniesz na niego machając nożem i lekko skręcasz myszką żeby wchodził powoli w boczną ścianę aż dojdziesz do końca i gotowe;)

nie dziala u mnie to... ;/ albo moze cos zle robie no ale macham nozem i biegne tak jak na filmiku tylko ze mnie nie wbija w sciane i za kazdym razem zombiaki podchodza ;/ co zle robie?

Opublikowano

nie dziala u mnie to... ;/ albo moze cos zle robie no ale macham nozem i biegne tak jak na filmiku tylko ze mnie nie wbija w sciane i za kazdym razem zombiaki podchodza ;/ co zle robie?

Napisz mi na pw swój nick zagramy i Ci pokaże co i jak :)

03091112_Veteran_Leon.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...