Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie The Crew

x.iksik.x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zastanawiam się nad kupnem The Crew na pc.Mam kilka pytań.

1 na jakich ustawieniach pójdzie mi gra ? Posiadam kartę graficzną gt 630 4 gb 128 bit procesor amd fx 6300 oraz 8 gb ram ddr 3.Najbardziej martwię się o kartę , wiadomo że jest słaba.
2 Czy kierownica do 150 zł z 900 stopni zadowoli przeciętnego użytkownika ? Jeszcze niedawno widziałem kierownice 900 stopni w takiej cenie nie wiem jak teraz.
3 Widzę że na g2a the crew jest dosyć tanie.Zauważyłem tak jak by 2 oferty.1 the crew uplay cd-key global i 2 the crew steam cd-key global.Mam rozumieć że te 2 oferty różnią się tylko tym że 1 do uruchomienia gry potrzebuje uplay a 2 steam ? Nigdy nie kupowałem na g2a na jakiej zasadzie się to odbywa ? Czy mogę kupić za PSC ? Co wybrać bo widzę że trzeba wybrać swój kraj zamieszkania a to wiąże się z podatkiem czy jak wybiorę 0% to będzie to legalne ? Kupować od zagranicznych użytkowników g2a czy tylko od polaków ? Język gry i tak będzie polski jeżeli gra go posiada i jest to zaznaczone na g2a ? Gdy już kupuję grę otrzymuję tak jak w tym przypadku CD-KEY który wklepuję na np uplay ?

Proszę o odpowiedz.

Opublikowano

1. Karta graficzna jest trochę słaba, ale The Crew nie wymaga też nie wiadomo jakich podzespołów, więc myślę, że powinno Ci pójść.

2. Jeśli nie jesteś wymagającym gamerem, to myślę, że taka kierownica Ci wystarczy.

Na trzecie pytanie Ci nie odpowiem, bo nie wiem na jakiej zasadzie kupuje się na G2A.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Na G2A możesz kupić grę przez PaySafeCard, jednak zostanie pobrana prowizja. Kod UPLAY Aktywujesz na Uplay od Ubisoftu, a kod Steam na Steamie.

Wybierz swój kraj zamieszkania, jeśli kupisz grę na Steam, to możesz brać w ciemno o ile jest napisane GLOBAL bądź EU. Na steamie możesz ręcznie ustawić język gry.

Nie wiem jak jest z uplay.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Chciał bym kupić to https://www.g2a.com/the-crew-uplay-cd-key-preorder-global.htmlTeraz zauważyłem tam informacje : "Uwaga! Nasza wersja gry nie zawiera dostępu do bety. (Innymi słowy , nie zawiera zawartości , którą zapewnia Bonus z Przedsprzedaży gry na platformie Steam." Wersja steam nie ma takiej adnotacji https://www.g2a.com/the-crew-steam-cd-key-global.html Mam rozumieć że ten bonus to coś w postaci dodatkowych samochodów itp ? Jeszcze wrócę co do podatku ponieważ nie chcę mi się płacić 14 zł dla polski za grę za którą już kiedyś ktoś zapłacił podatek ^^ Cd key jest globalny.Więc co radzicie z podatkiem ? A i jeszcze czy z g2a Shield ? 

Opublikowano

Chciał bym kupić to https://www.g2a.com/the-crew-uplay-cd-key-preorder-global.htmlTeraz zauważyłem tam informacje : "Uwaga! Nasza wersja gry nie zawiera dostępu do bety. (Innymi słowy , nie zawiera zawartości , którą zapewnia Bonus z Przedsprzedaży gry na platformie Steam." Wersja steam nie ma takiej adnotacji https://www.g2a.com/the-crew-steam-cd-key-global.html Mam rozumieć że ten bonus to coś w postaci dodatkowych samochodów itp ? Jeszcze wrócę co do podatku ponieważ nie chcę mi się płacić 14 zł dla polski za grę za którą już kiedyś ktoś zapłacił podatek ^^ Cd key jest globalny.Więc co radzicie z podatkiem ? A i jeszcze czy z g2a Shield ? 

Ja jak kupowałem The Crew z miesiąc temu, też na G2A, to wziąłem, że jestem spoza Europy, i nie płaciłem podatku. Do tej pory nic. Tak naprawdę to jak kupisz jeden klucz to nic się nie stanie. Gorzej jak kupujesz ich np. 1000. Wtedy to już inna rzecz.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...