Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. wersji 1.4

Zielony Wafel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno wyszło 1.3 więc dlaczego już myślisz o 1.4? Oni najpierw muszą zrobić np. 1.3.1,1.3.2 itd Potem dopiero 1.4

Opublikowano

1.1 - zima 2011

1.2 - jesień 2013

1.3.0.1 - lato 2015

1.4 - wiosna 2017? ;)

W firmie zaszło sporo zmian teraz, więc ciężko przewidzieć. Niestety myślę, że te zmiany przedłużą proces :(

Opublikowano

Do 3 lat maksymalnie. W dodatku nie wiadomo czy wyjdzie 1.4 bo niedawno po 1.3 dali trailer DLC. W dodatku krążą plotki o jakiejś Terrarii 2 więc może nawet do 1.4 nie dojdzie.

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Nie, nie i nie.

Jest potwierdzone, że nie porzucą podstawowej Terrari, nawet jeśli w międzyczasie zostanie wydana "Terraria 2".

O Terrarii 2 wiadomo tyle co nic, prawdopodobnie pomyliło Ci się z Terraria: Other World, ale twórcy wielokrotnie zaznaczali żeby ich nie mylić.

DLC? O tym nie słyszałem, w dodatku to strasznie niepodobne do Re-Logic. Chyba, że mówisz o wersji konsolowej, którą rozwija 505 Games, ale to są dwa zupełnie różne tory produkcji.

Opublikowano

Nie potrzebuję poparcia jakiegoś metińczyka który prawdopodobnie nawet nie ogarnia o czym mówimy, bo mogę swoje racje udowodnić linkami.

http://www.terrariaonline.com/threads/gotta-be-honest-im-not-really-hyped-for-1-3.161166/page-12#post-3218477

http://forums.terraria.org/index.php?threads/terraria-1-3-0-4-is-live-changelog-included.24197/page-3#post-603584

Tylko 2 linki, a wnoszą więcej niż twoja osoba tutaj

Opublikowano

a tak całkiem serio...

to jeszcze nic pewnego czy kolejna terraria będzie... wydaje mi się że twórcy nie będą chcieli przerywać

pracy nad grą... jednak może się okazać że zabraknie pieniędzy albo ktoś wykupi firmę...

w końcu terraria nie wychodzi na codzień...

jednak myślę że z powodu twórców prace nad Terrarią nie zostaną przerwane...

mam tylko nadzieje że JEŚLI wyjdzie to nie będą to tylko nowe bossy...

a będzie to jakieś "rozbudowanie" trybu gry... np. jakiegoś Creative by dodali ;x...

albo... hmm... Hardmode i Hardcore zabrały nazwy... to możne np. Tryb "Zombie Apokalipsa" ? :P

gdzie stwory pojawiają się 10 razy częściej i przez całą noc oraz dzień :)...

prawdziwy tryb dla "eksperta" :P...

zwykłe bieganie po jaskiniach mnie już nudzi...

a jeszcze patyk w D* temu kto dodał gorgone do gry... nawet jak mam skrzydła i syf mnie zamieni w kamien to padam na hita... ehh ;x...

Opublikowano

Ale jak wyjdzie Terraria Otherworld to chyba nie będzie kontynuowana zwykła Terraria, no nie? Albo update będą bardzo rzadko :/ Tak szczerze mówiąc, to mi się Otherworld nie podoba graficznie. Nie wiem jak z rozgrywką ale narazie mam złe przeczucia co do tego :(

Opublikowano

co do TOW... Starbound czy jakoś tak mi się nie spodobał...

a Terraria Otherworld jest starboundem z inną nazwą... mało tego jest spóźnioną wersją wielu innych gier które już 

są dostępne na Steam... dlatego napisałem o Creative albo Zombie Apokalipsie.. normalna terraria jest już nudna ;x...

Opublikowano

Terraria Otherworld jest starboundem z inną nazwą...

Bluźnierca! Nie oceniać po grafice, myślałem że kto jak kto ale gracze Terrari o tym wiedzą? Poza tym Starbound jest w becie i nie wypada go oceniać, tym bardziej że naprawdę robi progres. Mnie też się nie podobał na początku, a teraz jest całkiem grywalny.
Opublikowano

Takie pytanko dot. TOW, będzie ten dodatek równie rozbudowany co zwykła terraria? czyli multum bossów rud i potworów?

PS. TOW podobne do Crea ^^

Opublikowano

Mi się w OW grafika też nie podoba. Wolę naszą zwykła klasyczną Terrarię która wciągnęła multum osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...