Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WN

__Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka, mam taką sprawę. Może nie jest ona zbyt ważna, ale chce zaspokoić swoją ciekawość. 

A mianowicie, mam licznik WN8 i EFF na żywo, i tu moje pytania:

1. Czy WN8/EFE nabija się poprzez przejmowanie bazy? Bo w czasie bitwy jak capuje to on nie rośnie.

2. Czy WN8/EFE rośnie po wygranych bitwach? Również po zwycięstwie czy porażce licznik oraz statystyki sesji nie zmieniają się.

Krótko mówiąc liczniki nabijają się tylko i wyłącznie po zadanych DMG i zabiciach.

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Na efi nikt nie patrzy, to stary i zawodny wyznacznik skilla. Liczy się głównie cap/decap.

WR ma wpływ na wn8, za wygraną dostaje się więcej.

Opublikowano

Ten licznik jest gówno warty... On liczy tylko wn8 oraz effi z dmg oraz capa/decapa a na to wplywa jeszcze kilka czynnikow wiec zazwyczaj pokazuje on zanizone wn8/effi

Opublikowano

Napisze tutaj skoro temat o WN.

Zmieniali coś przy naliczaniu wn'a na ruskich medach?

Kiedyś jak zrobiłem 3-4k na ob140 to miałem ~3,5k wn8 a teraz ledwo 2,4 - 2,8k..

Na t62 troche więcej nalicza ale też mam wrażenie że mniej, wiem że na to się kilka czynników składa ale gram podobnie, asysty, dmg i fragi się zgadzają.

Opublikowano

Napisze tutaj skoro temat o WN.

Zmieniali coś przy naliczaniu wn'a na ruskich medach?

Kiedyś jak zrobiłem 3-4k na ob140 to miałem ~3,5k wn8 a teraz ledwo 2,4 - 2,8k..

Na t62 troche więcej nalicza ale też mam wrażenie że mniej, wiem że na to się kilka czynników składa ale gram podobnie, asysty, dmg i fragi się zgadzają.

Ciągle co patch się zmienia. Zawsze rób jednego fraga, bo bez tego 400 wn8 masz mniej.

Opublikowano

Is8 3392dmg, 4 fragi, 10/14 (przebicia/oddane), 1365 zablokowanych przez pancerz, przyjętych 14, bez przebicia 7. 9 tiery = 4115 WN8 (tyle w garażu pokazuje)
ST-I 3851dmg, 5 fragów, 11/16, 2550, przyjętych 5, 1 bez przebicia. 10 tiery (dużo ich) = 4293 WN8.

Te same tiery, nawet nacja ta sama, te same działa a wn niewiele większa, nawet jak zrobiłem wincyj dmg, fragów i więcej na pancerz dmg przyjąłem. Ot ten licznik. ;]
Jak ktoś chce screeny, to mogę wstawić.

6cluij.gif

Opublikowano

Każdy czołg to inny "wskaźnik" wn8. Brane są pod uwagę średnie wyniki wszystkich graczy na danym czołgu. Na przykład na IS-8 średnie obrażenia to 2k, zrobisz 3k i dostaniesz dajmy na to 3k wn8. Natomiast na ST-I średnie obrażenia to np. 1,7k wiec za bitwę w której zrobisz 3k obrażeń to nie Dostaniesz tak jak na IS-8 3k wn8, tylko więcej. Przecież to jest łatwe do ogarnięcia ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...