Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na Globala Metin2?

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy według was warto jest wrócić jeszcze na Metin2.pl? Jak tak to na serwer Etolin czy Negros?

Czy mam szanse osiągnąć 80lvl bez ItemShop`u i wydawania ogólnie PLN na Metin2.pl?

Opublikowano

Moim zdaniem warto. Fakt, że teraz sporo nowości itp. 80 lvl bez IS? Możliwe. Tylko wystarczą chęci. Zbierz jakąś ciekawą ekipę, a jeśli chodzi o SM.. Zawsze możesz poświęcić spooro czasu na dropienie i jak się pojawią w IS zwoje SM to kupować zwoje :)

Opublikowano

Moim zdaniem warto. Fakt, że teraz sporo nowości itp. 80 lvl bez IS? Możliwe. Tylko wystarczą chęci. Zbierz jakąś ciekawą ekipę, a jeśli chodzi o SM.. Zawsze możesz poświęcić spooro czasu na dropienie i jak się pojawią w IS zwoje SM to kupować zwoje :)

Który serwer z tych 2 co wymieniłem proponujesz?

Opublikowano

Na początek kup m2boba na 20dni i postaw boty potem już z górki xD Nie wydasz ani zł na is :D

Mam nadzieję, że autor mi wybaczy ten post.. To jest właśnie to co miałem na myśli mówiąc o klimacie metina ;) Jaki jest sens grania, skoro wszystko będzie robione, ale nie przez Ciebie? Albo chcesz grać, albo masz to gdzieś i nawet nie zaczynasz ;3 

A co do teamtu to jak pisałem. Poszukać kilka osób i postarać się grać razem w grupie. Dlaczego? Zawsze warto mieć kogoś z kim można popisać, poexpić, czy nawet podropić ;)

Opublikowano

Pewnie. Zbierz kumpli i graj. Łatwiej o EQ/KD/Skile wbić. Początek będzie trudny lecz potem z górki. Zawsze ci ktoś coś da,pomoże. Polecam  ci z tych dwoch serwerów Negrosa, gdyż gra tam więcej osób i jak pisałem łatwiej o wszystko praktycznie

Opublikowano

Fajnie jest wrocic w stare klimaty :) Ludzi nadal sporo, Ja mam postac z starego Obsydianu ( obecnie Samos) wiec nie wiem ktory wybrac z tych co podales .

Bez isu bedzie trudno,i zeby cos tam osiagnac to bedzie wymagalo sporego nakladu czasu :)

42342959474395707191_thumb.jpg

Opublikowano

Poświęcenie czasu na grę będzie właśnie największym wkładem :) Ale dograna paczka i wszystko da radę zrobić ;) Oczywiście liczy się jeszcze to jaką psotacią masz zamiar grać i czy dajesz sobie radę :D Ale o to się raczej nie ma co martwić ;)

Opublikowano

Polecam Negros, sam zacząłem przygodę jakiś tydzień temu.

Najlepszy rynek oraz największa ilość graczy na tym serwerze.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Ja polecam Etolin.Tam bynajmniej sa osoby 20+rzadko jakies dzieci graja.Ps szukam osub 18+wiek na serwer etolin schinsoo samemu kiepawo grac.Wiec rzadko przez to gram.Kyos chetny to pw

/niereg. sygna

Opublikowano

Etolin-aura 5kk czarowane ostrze 1.5kk, kamien duchowy 11kk.Stalka +9woj 25kk.eq +9 tanio kupisz ale jak juz z bonami to drozej.Ale lepiej expic konta 70 lvl do znianek i dodań.Na Negrosa dawno nie wchodzilem wiec ciezko powiedziec @up.Ale jak cos to zapraszam

/niereg. sygna

Opublikowano

Etolin-aura 5kk czarowane ostrze 1.5kk, kamien duchowy 11kk.Stalka +9woj 25kk.eq +9 tanio kupisz ale jak juz z bonami to drozej.Ale lepiej expic konta 70 lvl do znianek i dodań.Na Negrosa dawno nie wchodzilem wiec ciezko powiedziec @up.Ale jak cos to zapraszam

Dzięki za informacje chce jeszcze aby się dowiedzieć jak sytuacja na Negrosie i podejmę ostateczną decyzję.

Opublikowano

Zapraszam na Etolin - Shinsoo sam ostatnio wróciłem do gry na globalu i jak coś to mogę Cie wspomóc. Równiez na gre nie chce wydac ani zlotowki a eq już mam bardzo bardzo dobre. Zapraszam PW.

Opublikowano

Dzięki za informacje chce jeszcze aby się dowiedzieć jak sytuacja na Negrosie i podejmę ostateczną decyzję.

Na negros:

Aura 4kk

Kamol 7kk

Ostrze 3kk

Medale 300-350 ale zależy dla wytrwałych

Dobre eq 5b 200kk.

Więc łatwo uzbierać ;p

Opublikowano

Na negros:

Aura 4kk

Kamol 7kk

Ostrze 3kk

Medale 300-350 ale zależy dla wytrwałych

Dobre eq 5b 200kk.

Więc łatwo uzbierać ;p

Hmmm widzę ceny niby tańsze, ale nadal ciągnie mnie bardziej na Etolin.

Opublikowano

Hmmm widzę ceny niby tańsze, ale nadal ciągnie mnie bardziej na Etolin.

Życie, idź tam gdzie cie prowadzi, natomiast ciężej będzie tam o eq 5b.

Powodzonka, ale na samego globala się opłaca.

Opublikowano

Metin2 PL zjebał się do tego stopnia że nie ma żadnego sposobu na zarobek

Na upartego może jeszcze byś wbił ten 80lv ale w tych czasach bez dobrego EQ 5b nic nie znaczysz

jakiś rok temu grałem na PL daggerem 86lv z eq wartym 17kkk to byłem takim ponad średnim w pvp :D

prawie każdy 70lv+ na PLu ma eq 5b i troche luda w nim więc jeśli nawet miałbyś 80lv i eq w 2k hp to leciałbyś na 2 skille z takimi 70-80 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Metin2 PL zjebał się do tego stopnia że nie ma żadnego sposobu na zarobek

Na upartego może jeszcze byś wbił ten 80lv ale w tych czasach bez dobrego EQ 5b nic nie znaczysz

jakiś rok temu grałem na PL daggerem 86lv z eq wartym 17kkk to byłem takim ponad średnim w pvp :D

prawie każdy 70lv+ na PLu ma eq 5b i troche luda w nim więc jeśli nawet miałbyś 80lv i eq w 2k hp to leciałbyś na 2 skille z takimi 70-80 

Zarobku nie ma dla takich jak ty, którzy narzekać aby mogą.

Zacząłem sam i jest git, patrze na rynek i już wiem na czym zarabiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...