Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpracuje z serwerami i youtuberami

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11228110_974283655956555_789200878658782

Siemano,

Prowadzę fanpage o tematyce Metin2

__________________________________________________________________________________________

Bot_n_Me_gusta_svg.png

2,6k Like

Bardzo duża aktywność.

__________________________________________________________________________________________

Współpraca z Serwerem

- Udostępniam wszystkie potrzebne linki związane z serwerem

- Oczekuje udostępnienia mojego fanpage na fanpage serwerowym

Współpraca z Youtuberem

- Przypisuję prawa redaktora na fanpage aby sam mógł publikować swoje filmy o każdej porze

- Youtuber na początku każdego odcinka poleca mojego fanpage i zaprasza do polubienia oraz umieszcza link do niego w opisie filmu.

Dodatkowo zezwalam aby osoba współpracująca ze mną mogła publikować filmy w grupie której jestem właścicielem. Ocecnie do grupy należy ponad 2,2k członków. Pewnie powiecie ha.. każdy głupi może dojść do tej grupy i promować się za frytki. Otóż nie ponieważ mam swoich adminów i opieka nad grupą trwa 24/24, a więc jeśli ktoś zacznie wrzucać swo​je filmy to w ciągu 5 minut leci blokada na stałe.

GGRocket.png

45155635

Aktualnie prowadzę współprace z dwoma youtuberami i zachęcam oby takich osób było więcej.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dla mnie zenada ta tępa strona.

Reklama u każdego YT na każdej tablicy na FB i mi nawet nie pierdol że to nie ty lub twoje multi konto bo profili zerowych zablokowalem chyba z 10 u siebie na fb i buliona :)

Dodatokwo podszywanie się pod imetin s2 w celu rozreklamowania tego szitowego FB elo

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Wszystko spoko tylko właśnie, minusem tej twojej działalności jest fakt, że reklamujesz się masowo na innych fanpejdzach(głównie serwerów i youtuberów dot. metinach) i zasyfiasz tablice. A tak to reklama całkiem w porządku, swoje grono odbiorców ma więc myślę, że warto

Opublikowano

Dla mnie zenada ta tępa strona.

Reklama u każdego YT na każdej tablicy na FB i mi nawet nie pierdol że to nie ty lub twoje multi konto bo profili zerowych zablokowalem chyba z 10 u siebie na fb i buliona :)

Dodatokwo podszywanie się pod imetin s2 w celu rozreklamowania tego szitowego FB elo

Dla mnie żenadą jesteś Ty i Twój kolejny serwer który chcesz stawiać.. odpuść sobie chłopcze bo już jeden serwer miałeś to padł szybciej niż wystartował. Ten przyszły projekt zapewne nawet nie wystartuje bo nikt nie będzie chciał współpracować z kimś takim jak Ty. Youtuber za dyche który co drugie słowo na filmiku to c**j, k***a, j**** bla bla bla... itd. Demoralizujesz tylko dzieciaków którzy Cię oglądają, a potem rodzice się dziwią skąd ich dzieci znają takie słowa.. ano stąd że oglądają takiego zjeba jak Ty, IsAmU i inne gówna które zaśmiecają youtube tymi śmiesznymi nagrywkami z gier bo nie nadają się do niczego innego poza siedzeniem przed komputerem i przeklinaniem bo mają ubogie słownictwo.

Sądzisz że rozsyłam linki do swojego FB na Twojej czy jakiegoś buliona stronach czy o c**j tu chodzi? Nie wiem ziomek o co Ci chodzi ale zapewne coś nie tego z Twoim mózgiem xD zresztą wystarczy zobaczyć na Twoją składnie zdań i można stwierdzić że edukacje zakończyłeś na I klasie gimnazjum.

Oskarżasz mnie o jakieś podszywanie? Zanim kogoś oczernisz weź się najpierw upewnij jak jest.. sądzisz że robie jakieś podszywki? Nie wiem do końca o co Ci chodzi ale zapewniam że jestem już dorosły i nie bawie się w takie rzeczy.

W ogóle wbijasz się do tego tematu jak jakaś nie proszona d****a i zaczynasz mlaskać o dziwnych rzeczach na mój temat. Następnym razem to weź przynajmniej zapukaj :D Pozdro.

ps. Nie warnujcie mnie za ten post, musiałem odbić ten syf którym we mnie rzuca.

@harnaś

jeśli chodzi Ci o share4share to żaden spam :)

@Edit

do normanych YTberów typu Ramzesek, Kwecu, Hotosowsky nic nie mam ale sami wiecie czym jest c*****y WeeZy

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dla mnie żenadą jesteś Ty i Twój kolejny serwer który chcesz stawiać.. odpuść sobie chłopcze bo już jeden serwer miałeś to padł szybciej niż wystartował. Ten przyszły projekt zapewne nawet nie wystartuje bo nikt nie będzie chciał współpracować z kimś takim jak Ty. Youtuber za dyche który co drugie słowo na filmiku to c**j, k***a, j**** bla bla bla... itd. Demoralizujesz tylko dzieciaków którzy Cię oglądają, a potem rodzice się dziwią skąd ich dzieci znają takie słowa.. ano stąd że oglądają takiego zjeba jak Ty, IsAmU i inne gówna które zaśmiecają youtube tymi śmiesznymi nagrywkami z gier bo nie nadają się do niczego innego poza siedzeniem przed komputerem i przeklinaniem bo mają ubogie słownictwo.

Sądzisz że rozsyłam linki do swojego FB na Twojej czy jakiegoś buliona stronach czy o c**j tu chodzi? Nie wiem ziomek o co Ci chodzi ale zapewne coś nie tego z Twoim mózgiem xD zresztą wystarczy zobaczyć na Twoją składnie zdań i można stwierdzić że edukacje zakończyłeś na I klasie gimnazjum.

Oskarżasz mnie o jakieś podszywanie? Zanim kogoś oczernisz weź się najpierw upewnij jak jest.. sądzisz że robie jakieś podszywki? Nie wiem do końca o co Ci chodzi ale zapewniam że jestem już dorosły i nie bawie się w takie rzeczy.

W ogóle wbijasz się do tego tematu jak jakaś nie proszona d****a i zaczynasz mlaskać o dziwnych rzeczach na mój temat. Następnym razem to weź przynajmniej zapukaj :D Pozdro.

ps. Nie warnujcie mnie za ten post, musiałem odbić ten syf którym we mnie rzuca.

@harnaś

jeśli chodzi Ci o share4share to żaden spam :)

@Edit

do normanych YTberów typu Ramzesek, Kwecu, Hotosowsky nic nie mam ale sami wiecie czym jest c*****y WeeZy

1. Pokaż mi serwerów który szybciej padał niż ruszał - Mortyriusz którzy stał 2 miesiące? potem s2 która stała 1.5 miesiąca? skończ idioto bo mi Ciebie szkoda.

2. Najwyraźniej nie widziałeś ŻADNEGO od kilku miesiący z moich filmów gdzie wulgaryzmy padaja dośc rzadko.

3. Tak to ty rozsyłasz linki, NA MOICH 4 GRUPACH + fb buliona + moj fb gdzie konta maja 0 znajomych i są załozone tylko i wyłącznie do SPAMOWANIA wiec mi tu nie pierdol bo mi szkoda takich ludzi jak ty którzy nie potrafią się przyznać.

4.WYZYWASZ MNIE JEDNOCZEŚNIE PISZESZ DO MNIE Z SZACUNKIEM? KTO TU  SKONCZYL GIMNAZJUM TY NAWET TEGO NIE SKONCZYLES 

5. Tak pisalem z Fifolem na ten temat i nie jest to ich grupa a  pojawiaja sie tam posty tylko i wylacznie o tej dennej grupie

6 - NIE POLECAM NA PIERWSZY RZUT OKA ODRAZU WIDAĆ KULTURKE SZANOWANEGO ADMINISTRATORA TEJ STRONKI XDDD

IDŹ SPAMUJ DALEJ NA WSZYSTKICH FB , GRUPACH <3

PS już się nie spuszczaj bo wiecej nie odpisze ;) co to za noname ci yt? heheszky

/ jak masz zamiar jeszcze cs ze mna tlumaczyc albo pokazac swoja inteligencje to na pw albo gg ;]

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

A ja nie polecam.
Jestem członkiem wielu grup na FB i codziennie widzę notoryczny spam z fejk kont dotyczący tej grupy.
Z resztą od razu widać że penero nie potrafisz się zachować tylko wyzywasz na dzień dobry także kopiesz sobie dołek.
Odradzam współpracy z tym panem.

Opublikowano

1. Pokaż mi serwerów który szybciej padał niż ruszał - Mortyriusz którzy stał 2 miesiące? potem s2 która stała 1.5 miesiąca? skończ idioto bo mi Ciebie szkoda.

2. Najwyraźniej nie widziałeś ŻADNEGO od kilku miesiący z moich filmów gdzie wulgaryzmy padaja dośc rzadko.

3. Tak to ty rozsyłasz linki, NA MOICH 4 GRUPACH + fb buliona + moj fb gdzie konta maja 0 znajomych i są załozone tylko i wyłącznie do SPAMOWANIA wiec mi tu nie pierdol bo mi szkoda takich ludzi jak ty którzy nie potrafią się przyznać.

4.WYZYWASZ MNIE JEDNOCZEŚNIE PISZESZ DO MNIE Z SZACUNKIEM? KTO TU  SKONCZYL GIMNAZJUM TY NAWET TEGO NIE SKONCZYLES 

5. Tak pisalem z Fifolem na ten temat i nie jest to ich grupa a  pojawiaja sie tam posty tylko i wylacznie o tej dennej grupie

6 - NIE POLECAM NA PIERWSZY RZUT OKA ODRAZU WIDAĆ KULTURKE SZANOWANEGO ADMINISTRATORA TEJ STRONKI XDDD

IDŹ SPAMUJ DALEJ NA WSZYSTKICH FB , GRUPACH <3

idz lepiej odwiedź Chade z awatara xD

numerujesz zdania bo już sam zaczynasz się w nich gubić 

Twój serwer stał 2 miesiące bo nie było na nim graczy i nikt go nie atakował :D

jebie mnie to kto rozsyła te linku czy to tylko Twoja chora wyobrażnia sobie coś ubzdurała bo ja zapewniam że ręce mam czyste jak kutasy Twoich kolegów po gay party

nie pomyślałeś o tym że skoro rozsyłam zapytania s4s ''po wszystkich fanpage na facebooku'' to równie dobrze mogłem wysłać to do tego fanpage od imetina i oni mnie udostępnili? Pamiętam że była taka sytuacja gdy tam było jeszcze jakoś 400 like

Już mniej więcej dociera do mnie Twoja desperacja aczkolwiek w dalszym ciągu błądzisz.

ps. nie oczerniaj mnie to nie będę Cię wyzywał :)

proszę moda o wyczyszczenie tematu z wszystkich komentarzy i upomnienie tego desperata o nie sianie fermentu 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

A ja nie polecam.

Jestem członkiem wielu grup na FB i codziennie widzę notoryczny spam z fejk kont dotyczący tej grupy.

Z resztą od razu widać że penero nie potrafisz się zachować tylko wyzywasz na dzień dobry także kopiesz sobie dołek.

U mnie na divku w grupie dużo tego typu spamu.

Opublikowano

A ja nie polecam.

WeeZy kazał Ci to napisać?

beka..

każdy wie że te Wasze gay party na youtube ze sobą współpracuje

wystarczy się zareklamować u jednego z Was bo i tak wszyscy macie tych samych fanów

codziennie to Ty chyba sprawdzasz na dworze jaka jest grafika

beka2..

na c**j kłamiesz cyganie?

wiem że mnie nie lubisz bo w zapowiedzi Twojego ksera divine napisałem że nie polecam

ale po c**j zmyślasz? zachowujesz się jak prostytutka

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

idz lepiej odwiedź Chade z awatara xD

numerujesz zdania bo już sam zaczynasz się w nich gubić 

Twój serwer stał 2 miesiące bo nie było na nim graczy i nikt go nie atakował :D

jebie mnie to kto rozsyła te linku czy to tylko Twoja chora wyobrażnia sobie coś ubzdurała bo ja zapewniam że ręce mam czyste jak kutasy Twoich kolegów po gay party

nie pomyślałeś o tym że skoro rozsyłam zapytania s4s ''po wszystkich fanpage na facebooku'' to równie dobrze mogłem wysłać to do tego fanpage od imetina i oni mnie udostępnili? Pamiętam że była taka sytuacja gdy tam było jeszcze jakoś 400 like

Już mniej więcej dociera do mnie Twoja desperacja aczkolwiek w dalszym ciągu błądzisz.

ps. nie oczerniaj mnie to nie będę Cię wyzywał :)

proszę moda o wyczyszczenie tematu z wszystkich komentarzy i upomnienie tego desperata o nie sianie fermentu 

A wiesz że odwiedze ty za to Hazarda :)

No tak stał 2 miesiące i było po 300 osób lecz cycu olał projekt i nikt od strony technicznej się nim nie zajmował bo ja od tego nie byłem.

Tak wysłałeś do tych od imetina boże chłopie ściemniasz coraz bardziej i brniesz w to zamiast się przyznać

PS. a no tak najlepiej zbluzgać kogoś bo twoj poziom jest tak bardzo wysoki że tylko na tyle Cie stać

WeeZy kazał Ci to napisać?

beka..

każdy wie że te Wasze gay party na youtube ze sobą współpracuje

wystarczy się zareklamować u jednego z Was bo i tak wszyscy macie tych samych fanów

codziennie to Ty chyba sprawdzasz na dworze jaka jest grafika

beka2..

na c**j kłamiesz cyganie?

wiem że mnie nie lubisz bo w zapowiedzi Twojego ksera divine napisałem że nie polecam

ale po c**j zmyślasz? zachowujesz się jak prostytutka

Tak kazałem mu to napisać tym bardziej że on  zadnego kanalu na yt nie ma ani go nie znam XDDDDD

wszedzie jest spam o tej grupie :_:

KOŃCZĘ Z TOBĄ DYSKUSJĘ

JEŻELI MASZ ODROBINĘ MÓZGU NIE CYTUJ ZADNYCH MOICH POSTOW I SKONCZ.

giphy.gif

Opublikowano

Ja nie spotkałem się na jakiejś grupie a również jestem członkiem wielu grup nie tylko o tematyce Metina jakiegoś spamu związanego z owym użytkownikiem.

Lecz nie podoba mi się twoje zachowanie też i ze względu na to jestem neutralny. Niektórzy piszą kłamstwa by znaleść powód aby się pokłócić i nabić posty :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...