Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy wygląd TeamSpeak.com

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Powiem tak. Strona całkiem fajna. Tylko co do funkcjonalności mam wątpliwości. Brakuje mi starych stron pobierań. Automatyczny sposób mało funkcjonalny.

Opublikowano

Powiem tak. Strona całkiem fajna. Tylko co do funkcjonalności mam wątpliwości. Brakuje mi starych stron pobierań. Automatyczny sposób mało funkcjonalny.

Dlaczego? Teraz właśnie automatyka jest na trendzie.

Opublikowano

Teraźniejsza strona jest ładna ale jak instaluję się serwer vps to (albo tego nie odkryłem :D) trzeba pobrać serwer i wgrać na ftp, a nie tak jak kiedyś, że kopiowałeś link, wkleiłeś do putty i gites ;). Teraz są z tym problemy ale ogólny design strony jest ładniejszy ;).

LQyn8jq.png

Specjalista
Opublikowano

Teraźniejsza strona jest ładna ale jak instaluję się serwer vps to (albo tego nie odkryłem :D) trzeba pobrać serwer i wgrać na ftp, a nie tak jak kiedyś, że kopiowałeś link, wkleiłeś do putty i gites ;). Teraz są z tym problemy ale ogólny design strony jest ładniejszy ;).

Linki są takie jak stare wystraczy dać swoją wersję serwera, np.

wget http://teamspeak.gameserver.gamed.de/ts3/releases/3.0.0/teamspeak3-server_linux-x86-3.0.0.tar.gz

Zamieniasz na 

wget http://teamspeak.gameserver.gamed.de/ts3/releases/3.0.11.3/teamspeak3-server_linux-x86-3.0.11.3.tar.gz
Opublikowano

Zmiana na plus wyszła 

O wiele ładniejsza niż wcześniej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...