Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Shanya3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mowi sie sporo o tych najlepszych setach z moon lorda, ludzie nawet nagrywają poradniki na yt do nich, lecz mam pytanie - jaki jest tego sens? Po pokonaniu moon lorda i tak sie juz nei gra w terrarie, bo nie ma sensu.

Opublikowano

To zależy od tego jaki cel sobie postawisz, nie każdemu wystarczy "przejść" grę i zapomnieć. Niektórych gra wciągnęła i grają dalej.

Ja na przykład, za cel mam skompletować wszystkie przedmioty w grze. Inni zaczynają budować, grać eventy na punkty, konstruować jakieś mechanizmy, testować loadouty do różnych klas, tworzyć mody itp.

Chociaż jest jeden powód dla którego nawet Ty mógłbyś chcieć te sety - przydadzą się, gdy wyjdzie 1.4 ;)

Opublikowano

Mnie tez to boli, ze nie bede mogl sobie pograc w terrarie jak zabije moon lorda. Mimo to akceptuje rzeczywistość jaką jest. Sam fakt, ze pokonalem wszystkich bossow i zdobylem najlepsze itemy spowodowałby, ze nie czulbym przyjemnosci z grania w terrarie. Po prostu nudzilbym sie, mialbym takie poczucie bezseswownosci wlasnych czynnosci.

A jak wychodzi duzy update to robi sie nową postać i nowy świat...

Opublikowano

Fajnie się na multi gra, albo ze znajomymi tworzy świat od nowa :) Zrób sobie ograniczenia, typu że będziesz przechodził grę z jednym typem broni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...