Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Fala banów w GTA Online!

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

583131438095210941894.png

Przestrzegamy przed używanie cheatów w GTA Online, R* od niedawna ponownie wykrywa cheaty i oszustwa (dawanie sobie lub komuś pieniędzy). Nadeszła kolejna fala banów, która spowodowała duży ruch na forum R*. Prawdopodobnie kontakt z nimi może być trudniejszy.

Co o tym myślicie? Dobrze, że osoby, które łamią Regulamin GTA:O zostały zbanowane? Czy wręcz przeciwnie?

Filmik, która opisuje obecną sytuację:

Opublikowano

Mimo, że to forum w gruncie też o cheatach, jestem zdania, że R* zrobił dobrze. W końcu GTA:O to powinna być uczciwa zabawa. Ciekawi mnie tylko, czy wszystkie bany są słuszne.

who cares?

Opublikowano

Mimo, że to forum w gruncie też o cheatach, jestem zdania, że R* zrobił dobrze. W końcu GTA:O to powinna być uczciwa zabawa. Ciekawi mnie tylko, czy wszystkie bany są słuszne.

Podobno bana dostają osoby, które otrzymały pieniądze od cheatera. Więc wiele banów może nie być słusznych, m.i. dlatego nie warto odchodzić od PC i zostawiać włączonej sesji. ;)

­

Opublikowano

Podobno bana dostają osoby, które otrzymały pieniądze od cheatera. Więc wiele banów może nie być słusznych, m.i. dlatego nie warto odchodzić od PC i zostawiać włączonej sesji. ;)

­

Ja bana nie dostałem więc to raczej bujda. R* nie może dać bana za to że ty otrzymałeś pieniądze od cheatera. Nie mam zmodyfikowanych plików gry, pieniędzy nie otrzymałem za pomocą oszustwa w grze, używania glicza itp. Tylko podniosłem je z ziemi lub zostały one mi chamsko wepchane do kieszeni a że R* daaawno temu wyłączył możliwość wyrzucania kasy/dzielenia się to nie mam jak ich się pozbyć.
Opublikowano

Ja bana nie dostałem więc to raczej bujda. R* nie może dać bana za to że ty otrzymałeś pieniądze od cheatera. Nie mam zmodyfikowanych plików gry, pieniędzy nie otrzymałem za pomocą oszustwa w grze, używania glicza itp. Tylko podniosłem je z ziemi lub zostały one mi chamsko wepchane do kieszeni a że R* daaawno temu wyłączył możliwość wyrzucania kasy/dzielenia się to nie mam jak ich się pozbyć.

To, że ty akurat bana nie dostałeś, to nie znaczy, że jest to bujda :> A to czy pieniądze dostałeś bo sam je chciałeś czy też bo "cheater" dał ci je z własnej woli a ty tego nie chciałeś to R* przy banowaniu nie obchodzi. Jeżeli dostaniesz bana zawsze możesz do nich napisać i się odwołać, lecz pewnie każdy kto dostanie nawet słusznego bana będzie się odwoływał więc nie wiadomo jak R* do tego podejdzie :>

Opublikowano

Gdzieś ktoś tu dawał odpowiedź mail od R*, w której zaprzeczyli dawania banów za to że może się otrzymało pieniądze od moddera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...