Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera który potrzebuje Adminów / GM-ów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mnie:

Mam na imię Adrian , mam 18 lat pochodzę z Wrocławia , w tej chwili mieszkam w Rzeszówie. Moimi głównymi zainteresowaniami jest informatyka i kierunki związane z nią (za dłużo szczegułów by to wszystko opisać.) Moimi zaletami którzy ludzie bardzo cenią są : cierpliwość , wyrozumiałość , pomoc (nawet w najgorszych sytuacjach) Zastanawiacie się pewnie czemu ja mam zostać GM-em , uważam ,że znam się na tym jak mało kto , zawsze tak uważałem , bo zawsze mi tak powtarzała moja św.p Babcia Janina która zmarłą w wieku 75lat . To była jedna jedyna osoba która mnie zawsze wysłuchała , zrozumiała i pomagała i jestem jej wdzięczny za to jaki jestem i kim jestem.

Doświadczenie Zawodowe:

Grałęm jako Admin na różnych typach gier (MMORPG) , Przeglądarkowych i Akcji .

Lista gier w których byłem Adminem :

- Hero Zero (Pracowałem w Supporcie jako osoba która przyjmuje zgłoszenia i przesyła ekipie która się nimi zajmuje [Taki system przyjmowania zgłoszen sprawdza się w 100%] )

- Gta San Andreas Multi Player (Byłem Head Adminem na 2 serwerach takich jak : MrucznikRP i HoneyRP)

- Sherwood (Byłem tam headadminem , odpowiadałem , za całą grę i pilnowałem , żeby osoby nie łamali regulaminu.

Oferuje:

-Kontakt ze sobą 24h/7.

-Spędzać na serwerze minimum 3godziny dziennie.

-Duże rozpowszechnienie z mojej strony w internecie.

-Pomoc nowym graczą z ich pytaniami.

Kontakt ze mną:

GG:50637326

Numer telefonu: Podaje tylko prywatnie (Przez gg)

Opublikowano

Babcia Ci powtarzała, że znasz się na "byciu" GM jak mało kto?

Brak jakiegokolwiek doświadczenia w Metinie sprawia, że na dedyka niekoniecznie ktoś będzie Cię chciał. Niewiele ekip bierze kogoś z forum na GM, a jak już biorą to kogośz doświadczeniem w Metinie raczej szukają, ale życzę powodzenia.

Opublikowano

­

dłużo szczegułów

Grałęm

Lista gier w których byłem Adminem :

Tam powyżej parę słów, które źle wypisałeś.

Odnośnie Twojej osoby. Uważasz, że znasz się na tym, jak mało kto, lecz nigdy nie pracowałeś jako GM?

To troszkę przeczy między sobą.

No cóż, wybacz mi ale z dniem dzisiejszym nie jestem w stanie powiedzieć, że Ciebie polecam. Zmień temat, popracuj i wtedy rozgłaszaj się.

call of duty zombies GIF by Omaze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...