Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faceit

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widzialem filmik o poradniku faceita , dobra zagrałem tego turnieja 5 vs 5 i wygrałem, ale po co je sie tak w ogole gra? o co chodzi? jak zdobywać te punkty i wymieniać na skiny itp? Najlepiej jakbyscie podali swojego steama bo ja chce prywantnie zadawac pytania :)

pozdrawiam

Opublikowano

Po każdym meczu dostajesz lub zabierają ci punkty (w zależności czy to była wygrana czy przegrana). Nie możesz zobaczyć ile dostajesz jeśli nie masz kupionego premium. Podczas grania również rośnie ci poziom i ukryte elo (max lv 10).

Żeby dostać skina, musisz być top1 na koniec miesiąca w swojej lidze (musisz wykupić premium).

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jak nie masz premium to możesz zagrać tylko kilka meczy w ciągu miesiąca i nie będziesz miał odpowiednio dużo pkt żeby być w topce. Jak nawet kupisz premium, to nie łudź, że wygrasz tam coś, jeżeli nie jesteś wybitnie dobry. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...