Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osu! Multi tool ;) (bot)

Pickle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli to kradzież, przykro mi :v

nie podpisalem sie pod to. Jest gdzies napisane by me? Nie ma zakazu udostepniania, wiec nie wchodz w ten temat i idz robic syf z mozgu ludziom w innym temacie :)
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego cheata, na każdej mapce od 60% do 80%, robi faile.

mi jakos nie robi feili. Najlepiej to jest jak sie ma 30 fps
Opublikowano

na easy moze 100%, ale na hardzie ma problemy

Okazało się, że za dużo fps ustawione miałem, trzeba ustawić 120max. Fajnie by było, jakby twórca dodał możliwość ustawiania np, 100%, czy ileś razy za 100 itp. Ale nadal ma problemy ze streamami po sliderach.

Edit.

Tobie na tej mapce robi 98,10%, mi 95%, czym to może być spowodowane. Możesz dać filmik z big blacka?

Opublikowano

Okazało się, że za dużo fps ustawione miałem, trzeba ustawić 120max. Fajnie by było, jakby twórca dodał możliwość ustawiania np, 100%, czy ileś razy za 100 itp. Ale nadal ma problemy ze streamami po sliderach.

Edit.

Tobie na tej mapce robi 98,10%, mi 95%, czym to może być spowodowane. Możesz dać filmik z big blacka?

Z tego co pamiętam to  big blacka nie robił na fc. Według mnie jedyna przydatna opcja tego bota to relax, reszta jest taka sobie. Replay bot jest lepszy bo robi 100% xD

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka. Jak znienic to md5, bo chcialbym bota przetestowac ? :)

Pozdrawiam.

@Edit

Poradzilem se, ale jest inny problem, bo program dziala ale prawie ciagle failuje nawet na poziomie hard. Mam ustawione rozdzialke 1336x768 bez krawedzi, fps 120. Jakies porady?

@Edit

Dobra mam, jak komus za pozno klika to niech wejdzie w ustawienia w tym bocie, i w 1 zakladce "Timing correction" w min wpisz 0 a w maz tez 0. Powinno byc ok.

@Edit

Bot dziala ladnie, w kilka piosenek 20k ranku nabite. Tylko trzeba uwazac zeby nie pezesadzic i najlepiej nie pchac sie do topki i czasami zrobic jakiegos faila.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Dziala na win 8?

Mnie nie działa, ponieważ mam często tutaj spotykany błąd, czyli "Please wait while information is being gathered" a mam 8.1. Ale pobierz, sam spróbuj, może Tobie akurat zadziała. ;)

9La1rOf.gif

Opublikowano

Mnie nie działa, ponieważ mam często tutaj spotykany błąd, czyli "Please wait while information is being gathered" a mam 8.1. Ale pobierz, sam spróbuj, może Tobie akurat zadziała. ;)

Pewnie pobierasz wersje z tego tematu a ta wersja jest nieaktualna dlatego masz taki komunikat LOL.

Opublikowano

Problem rozwiązany, ale bot źle działa. Sporadycznie trafia w cokolwiek (mimo dobrych ustawień). 10 razy próbowałem na różnych beatmapach sprawdzić czy to ja coś źle robie czy bot. Nawet na podstawowej beatmapie na easy sobie nie radzi. Chyba jednak za działającego bota do osu trzeba płacić.  :((

9La1rOf.gif

Opublikowano

Problem rozwiązany, ale bot źle działa. Sporadycznie trafia w cokolwiek (mimo dobrych ustawień). 10 razy próbowałem na różnych beatmapach sprawdzić czy to ja coś źle robie czy bot. Nawet na podstawowej beatmapie na easy sobie nie radzi. Chyba jednak za działającego bota do osu trzeba płacić.  :((

To też zależy od ustawień osu, ilości fps itd xD. Ja na tym robiłem mapy na HDDTHRFL. Wiadomo że ten bot nie jest tak dobry jak płatny ale dużo można z niego wyciągnąć

Aktualnie już nie korzystam z niego bo mam nowe konto i na nim gram.

Opublikowano

Ten bot jest tak słaby że boże ratuj... ktoś mówi żeby nie używać bo nie robi missów zaś u mnie na 2 gwiazdkowej mapie relax huja robi xD nie polecam straszne gówno. Na dodatek trzeba się z godzine p******** z konfiguracją 
btw postanowiłem wam pokazać jak z*******y jest ten bot!

youtube.com/watch?v=EvrvMvdsXDw&

Opublikowano

Ten bot jest tak słaby że boże ratuj... ktoś mówi żeby nie używać bo nie robi missów zaś u mnie na 2 gwiazdkowej mapie relax huja robi xD nie polecam straszne gówno. Na dodatek trzeba się z godzine p******** z konfiguracją 

btw postanowiłem wam pokazać jak z*******y jest ten bot!

youtube.com/watch?v=EvrvMvdsXDw&

Program trzeba najpierw skonfigurować geniuszu

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem Hardcorem!

Tak wyglada:

Tcz4Kw0.png

Najlepsze ustawienie?

nIaAHmn.png

Instrukcja obslugi:

1:

5wMZfH9.png

2: Jaka rozdzielczosc wybierzesz w grze taka wpis tutaj:

VO8gbhH.png

Ja mam taka jak widac ale najlepsza jest podana "1280x720" (nie probowalem, na tej co jest na ss mam missy)

3:

LY6ELVG.png

Zmieniamy predkosc myszku na 1.32 tak samo w opcjach w grze dajemy na 1.32

4:

aZe5JjY.png

Enter Song Name: chyba kazdy wie, a jesli nie to wpisujemy (pokazane na grze solo)

Lost:

F8kCnyy.png

I klikamy Update Song List:

Zhk1Ibb.png

Klikamy na Chasers - Lost (podswietla sie na niebiesko) wyswietla sie obok:

s0WxlMh.png

Zaznaczamy trudnosc oraz jesli mamy moda na hard rocka to zaznaczamy rownierz har rock np.:

WbGxFME.png

Nastepnie klikamy button "load" po kliknieciu bedzie sie ladowac w %:

tTPJEVh.png

Nastepnie klikamy:

WGah5u5.png

Powinno wyskoczyc w Status:

JrscnJJ.png

Jesli nie to cos zle robicie ;)

Nastepnie klikamy w piosenke Lost-Normal i powinno nam samemu bocic ;>

53UsqHI.png

Ten bot jest na 100%

DL:

http://www73.zippyshare.com/v/9lt2z6HS/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/956a850cb1838ccd8b95c56861b090e81cb47bea78df53a66a9a6be25545d83b/analysis/1439468928/

Jesli bedzie pare lajkow to wrzuce botka ktory ma missy by nie bylo przypalu :). Choc mam kolege ktory potrafi bez niczego grac na 100% i sam sie dziwilem, ze mozna az tak szybko klikac w myszke i bez zadnego missu :D

https://github.com/Airi85/OsuMultiTool/releases/

Navcio_eune_77_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...