Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sticker na Corticere

dextigod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Jaka naklejka bedzie najładniej wyglądała na lunecie corticera mw ?

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Ja na swojej Corticerze mam sticker "Awp Country" i pasuje do niej idealnie.

Nie mam go co prawda na lunecie, ale w wygląd skina wpasowuje się świetnie.

Opublikowano

Myślalem nad Nice Shot :)

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

NAKLEJ NA NIOM VIRTUSUW BO JESTEŚMY W POLSCE CO NIE? SŁABA DRUZYNA I SŁABY SKIN PASUJĄ DO SIEBIE XDDDD

ale virtósków to ty nie obrarzaj kórwa to ze pasza muwil kinguin no chance to byla tylko taka przenosnia tylko po prostu chyba za trudna dla ciebie jp jp k***a jp XDDFdDDDDd

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ale virtósków to ty nie obrarzaj kórwa to ze pasza muwil kinguin no chance to byla tylko taka przenosnia tylko po prostu chyba za trudna dla ciebie jp jp k***a jp XDDFdDDDDd

chyba ty virtósi to som słabi weś ja ich niszcze z mojimi dwoma beretami

Opublikowano

chyba ty virtósi to som słabi weś ja ich niszcze z mojimi dwoma beretami

Ej lódzie prafta rżę to ja mam racje co taki sjelver 3 jak ty morze wiedzieć o tej gże ja mam silvera 4, ale to dlatego, że siostra mi z globala spadla weź nie dissuj XDDFD gralem kiedys z izakiem i isamu jak bylem na iemie, a ty możesz co najwyżej pochwalić się kolegom ze wygrales 4 centy na lołngu a ja na biedomacie zgarniam high bety xD lol jp jp jp iks dededede

A takom corticere to nawet pasha chcial mi podpisać ale odmuwilem.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...