Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmaksymalizowanie swoich umiejętności w swoich grze - pomocy

Hoodini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem, nie wiem co sie tu odp***

Ja mam 500 godzin i nie grałem żadnych DM, ŻADNYCH. (nie mówie że te DM to coś złego) I moim zdaniem żadna podkładka czy tym bardziej klawiatura nie pomoze nikomu stać się najlepszym. Oczywiście, grając na chropowatym biurku napewno nie bedziemy strzelać magicznych HeadShotów. A żeby nauczyć się strzelać trzeba po prostu myślec i trzymać się zasad: 1. na blisko full auto aż do zabicia, 2. na średni dystans serie po 3-5 strzałów, 3. na daleki dystnas - pestkować. Tyle ode mnie do Polaków cebulaków, którzy myślą że drogi sprzęt = mistrz kunter strejka. (wiadomo że na drukarce dużo nie ugramy ale myslę że pare osób zrozumiało o co mi chodzi...)

Do autora tematu:

1. Aim jak silver? Musisz wmówić swojemu baniakowi żeby twoją dłonią celować na inne baniaki i bedzie wszystko OK. (wszystko w myśleniu) - przychodzi z treningiem

2. Przesuwasz muszkę w bok? Stres, boisz się że przeciwnik zabije cię, zanim ty oddasz strzał, WYLUZUJ! Odpręż się,.) - musisz myśleć o czymś fajnym, a nie że ktos próbuje cie zabic...

3. Pestkowanie? Strzał czekasz 0.70 sekundy i znowu strzał. (myślenie) - przychodzi z czasem treningu

4. Movement jak bot? Musisz myśleć, i używać 4 przycisków do poruszania się, nie tylko W + myszka...

5. Jak nie możesz dobrać DPI pod siebie, to ustaw sobie na jakiś customowy i zobacz jak ci idzie, i wg tego zwiększaj/zmniejszaj

JAK CHCECIE DOBRZE GRAĆ TO NIE MUSISCIE MIEĆ SPRZĘTU JAK PRO GAMERZY ANI DROGICH SKINÓW, MUSICIE TYLKO KUR** MYŚLEĆ I TRENOWAĆ.

Mówisz o trenowaniu a sam mówisz że niegrasz dm xDD Chętnie uslysze jaką masz rangę ;) A na złym sprzęcie da się grać ale nie wbijesz np supreme na myszce z Tesco z acceleracja, bez podkładki i 20fps.
Opublikowano

Ja nie wiem, nie wiem co sie tu odp***

Ja mam 500 godzin i nie grałem żadnych DM, ŻADNYCH. (nie mówie że te DM to coś złego) I moim zdaniem żadna podkładka czy tym bardziej klawiatura nie pomoze nikomu stać się najlepszym. Oczywiście, grając na chropowatym biurku napewno nie bedziemy strzelać magicznych HeadShotów. A  żeby nauczyć się strzelać trzeba po prostu myślec i trzymać się zasad: 1. na blisko full auto aż do zabicia, 2. na średni dystans serie po 3-5 strzałów, 3. na daleki dystnas - pestkować. Tyle ode mnie do Polaków cebulaków, którzy myślą że drogi sprzęt = mistrz kunter strejka. (wiadomo że na drukarce dużo nie ugramy ale myslę że pare osób zrozumiało o co mi chodzi...)

Do autora tematu:

1. Aim jak silver? Musisz wmówić swojemu baniakowi żeby twoją dłonią celować na inne baniaki i bedzie wszystko OK. (wszystko w myśleniu) - przychodzi z treningiem

2. Przesuwasz muszkę w bok? Stres, boisz się że przeciwnik zabije cię, zanim ty oddasz strzał, WYLUZUJ! Odpręż się,.) - musisz myśleć o czymś fajnym, a nie że ktos próbuje cie zabic...

3. Pestkowanie? Strzał czekasz 0.70 sekundy i znowu strzał. (myślenie) - przychodzi z czasem treningu

4. Movement jak bot? Musisz myśleć, i używać 4 przycisków do poruszania się, nie tylko W + myszka...

5. Jak nie możesz dobrać DPI pod siebie, to ustaw sobie na jakiś customowy i zobacz jak ci idzie, i wg tego zwiększaj/zmniejszaj

JAK CHCECIE DOBRZE GRAĆ TO NIE MUSISCIE MIEĆ SPRZĘTU JAK PRO GAMERZY ANI DROGICH SKINÓW, MUSICIE TYLKO KUR** MYŚLEĆ I TRENOWAĆ.

LoL masz dmg i radzisz kolesiowi jak grać śmiechłem. Sprzęt bardzo ułatwia grę, na wysokich rangach monitory z matrycą tn dają przewagę, gdyż gracze są na tyle szybcy, że nawet dobra pozycja gówno Ci da. Dm to najlepsza metoda treningu i nic tego nie zmieni. Się nie dziwię, że masz dmg skoro nie grasz na DMach. Niby jak chcesz, żeby twoje mięśnie zapamiętały ruchy skoro na mmach przez większość czasu nie ruszasz myszką? Nie ma lepszej metody treningu niż gra na DM, gdyż nasza ręka cały czas jest w ruchu i z czasem przyzwyczaja się do naszego sensa. 

Opublikowano

Mówisz o trenowaniu a sam mówisz że niegrasz dm xDD Chętnie uslysze jaką masz rangę ;) A na złym sprzęcie da się grać ale nie wbijesz np supreme na myszce z Tesco z acceleracja, bez podkładki i 20fps.

Trenowanie, właśnie, trenowanie to nie bieganie po mapie i szukanie ludzi żeby sobie postrzelać. Jak chcesz być dobry na MM to nie skilluj się w grze DM - logika... 

Mam DMG and? 

To napisałem że na drukarce nie wbijemy wysokiej rangi...

LoL masz dmg i radzisz kolesiowi jak grać śmiechłem. Sprzęt bardzo ułatwia grę, na wysokich rangach monitory z matrycą tn dają przewagę, gdyż gracze są na tyle szybcy, że nawet dobra pozycja gówno Ci da. Dm to najlepsza metoda treningu i nic tego nie zmieni. Się nie dziwię, że masz dmg skoro nie grasz na DMach. Niby jak chcesz, żeby twoje mięśnie zapamiętały ruchy skoro na mmach przez większość czasu nie ruszasz myszką? Nie ma lepszej metody treningu niż gra na DM, gdyż nasza ręka cały czas jest w ruchu i z czasem przyzwyczaja się do naszego sensa. 

To śmiechaj... Sprzęt ułatwia, tu masz racje, ale jak ziomek nie wyjdzie z silvera to na c**j mu sprzęt za nie wiadomo jakie pieniądze... Dm to najlepsza metoda treningu? Jak kto lubi, chcesz być dobry na mapy 1v1 graj DM, chcesz być dobry w MM ucz się myśleć... Jak chcę żeby mieśnie coś tam zapamiętały? gram na serwerach FFA, albo uproszczonych. A z tym, że na MM nie ruszam myszką: gówno prawda w takim meczu więcej poruszam myszką niż na 10 minutowym DM.

pff...

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Opublikowano

Trenowanie, właśnie, trenowanie to nie bieganie po mapie i szukanie ludzi żeby sobie postrzelać. Jak chcesz być dobry na MM to nie skilluj się w grze DM - logika...

Mam DMG and?

To napisałem że na drukarce nie wbijemy wysokiej rangi...

To śmiechaj... Sprzęt ułatwia, tu masz racje, ale jak ziomek nie wyjdzie z silvera to na c**j mu sprzęt za nie wiadomo jakie pieniądze... Dm to najlepsza metoda treningu? Jak kto lubi, chcesz być dobry na mapy 1v1 graj DM, chcesz być dobry w MM ucz się myśleć... Jak chcę żeby mieśnie coś tam zapamiętały? gram na serwerach FFA, albo uproszczonych. A z tym, że na MM nie ruszam myszką: gówno prawda w takim meczu więcej poruszam myszką niż na 10 minutowym DM.

pff...

DMG ale wielkie osiągnięcie, brawo. Niestety bez grania dm nie wbijesz chociażby supreme. Granie uproszczonych xDDDDD Jak wolisz strzelać do jakichś silverkow niż trenować z globalami na dmie to pozdro xD

A na dmie najlepiej się trenuje bo skupiasz się na strzelaniu a nie smoke itp. Od myslenia to jest granie mmow a nie jakichś uproszczonych gdzie CT rushuja przez wszystkie rundy

Opublikowano

Do autora tematu. Nie zmieniaj ustawień gry na siłę, a już szczególnie wartości sens i dpi. To się robi stopniowo z czasem. Graj dmy, ale te z serwerów społeczności.

Do lema gralem tylko mirage.Jesli sie nie znasz  smokow to jest jednostronna bo na bsa nie wbijesz bez nich dodam ze gralem cala zgrana 5

na mm w lemie, to możesz wbić sobie nawet na 2 smoke'ach i 2 flashach na bs. Na siłę nawet na 1 smoke'u dałoby radę wejść, jak grasz całym teamem. Autor tematu ma problem ze strzelaniem i zakładam, że gra sam mecze.

zazwyczaj to angole dra morde jak masz clutcha 2v1 a jak ugrasz to dra ta morde przez 2 minut GOOD JOOOOOB -,- zmutowac nie  zmutujesz bo infa nie dostaniesz.A jak kazdy wie ze angole to spier-dolone spoleczenstwo to gdy powiesz mu po tym malpim jezyku  zamknij morde to cie zmutuje :) i bedzie trolowal :/

no chyba sobie teraz żartujesz. Angole? ja bym się chętnie na nich zamienił. Dla mnie najgorszym bydłem w csie są polacy i ruscy. To jest pomyłka csa i tym ludziom powinno się zrobić jakiś osobny klient gry, aby tam sobie grali sami. Wstyd jest się przyznać z jakiego jest się kraju, bo każdy ma już o Nas wyrobioną opinię, ale to nie tylko w csie. Kiedyś jak grałem jeszcze w BF'a, to były serwery z pluginem dającym z automatu bana na graczy z danego kraju. Były dobre serwery, ale z PL ip nie dało się wejść pograć. Wracając do csa...ruscy żyją swoim światem i przeważnie trollują, albo nie rozumieją czasami celu gry. Biegają, nie używają mikrofonu, a jak używają to tylko żeby gadać po rusku. Natomiast Polacy to ludzie bardzo przyjebani. Rozegrałem już chyba setki mm solo i jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby polaczek powiedział, że gra słabo, albo, że zepsuł rundę. Nie! oni za każdym razem będą szukać wymówki, a to że ruski w teamie, a to ze przyjebany team itd. itd. Ostatnio dobrało mi cały team polaków jako przeciwnika. Mnie natomiast dorzuciło do 4 ruskich. Na rozgrzewce oczywiście zaczęli mnie wyzywać od zjebanych ruskich (nie mam polskiego nicku), mówiąc przy tym charakterystyczne teksty "j**** putin" "izi jak j*****e" "rozkurwimy was śmiecie". Jak się skończyło? przegrywali 8:0, zaczęli nas wyzywać od cheaterów, reportować, a potem sami siebie zabijali. Typ od nich wyszedł, bo chyba wstydził się za nich i poddali mecz. Koniec offtopa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...