Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkło oraz ciemne bloki

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry, zacząłem sobie grać dzisiaj w Trove i aktualnie mam prawie 10lvl.

Może uda mi się uzyskać odpowiedź od kogoś, kto gra w to trochę dłużej.

W jaki sposób mam tu zdobyć szkło? Zależy mi, aby użyć go w moim domku.

Jeśli również mogę spytać, to to samo pytanie tyczy się ciemnych bloków coś 

koło czarnego. Bo wszystko co nie zniszczę, a jest czarne to leci np. jasny szary

lub jasny fiolet, a mi zależy na ciemnych kolorach. Jest ktoś w stanie pomóc?

Odwdzięczam się lajkami.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Musisz zrobić Cube Converter. Zrobisz go w Builder's Crafting Bench. Bloki możesz zdobywać robiąc dungeony oznaczone kartką albo robić receptury bloków w Runecrafting.

Opublikowano

Dzięki ogromne, a wiesz gdzie mogę najlepiej szukać recipe dungeonów? Do tej pory jeszcze ani jednego takiego nie widziałem.

Jutro zasypię Cię wynagrodzeniem w postaci lajków, bo dzisiaj już jestem zmęczony.

343731479829004887779.png

Opublikowano

@MPCTaylor

Ja zawsze je robiłem w świecie od 10 lvl'u, w Neon City, Candorii, Dragonfire Peaks. Ogółem co do tych dungeonów nie ma jakiejś tam reguły, w góra 1-2 min zrobisz taki 1. Polecam też szukać na Medieval Highlands i Treasure Isles.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Na mapie będą inne ikonki. Coś w stylu kartki. Jeśli zrobisz ten dungeon na biomie Candoria, dostaniesz Recipe Candoria, jeśli na Treasure Isles to Recipe Treasure Isles.

@MPCTaylor

Ja zawsze je robiłem w świecie od 10 lvl'u, w Neon City, Candorii, Dragonfire Peaks. Ogółem co do tych dungeonów nie ma jakiejś tam reguły, w góra 1-2 min zrobisz taki 1. Polecam też szukać na Medieval Highlands i Treasure Isles.

Raczej nie ma dungeonów z receptami tylko na danych biomach. Możesz znaleźć je wszędzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...