Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ciekawych pomysłów na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dokładnie chodzi mi oto ze potrzebuje jakiegoś fajnego pomysłu na serwer.
Pomysły proszę pisać na dole pod tematem.

Za podanie Fajnego pomysłu Ranga Pomysłodawca + 10 Like :)

~ Pozdrowienia od
aaa

Opublikowano

Witam. Dokładnie chodzi mi oto ze potrzebuje jakiegoś fajnego pomysłu na serwer.

Pomysły proszę pisać na dole pod tematem.

Za podanie Fajnego pomysłu Ranga Pomysłodawca + 10 Like :)

~ Pozdrowienia od Fraggercraft'a

Jak nie wiesz co chcesz zrobić to pewnie serwer będzie tylko pod hajs, więc się za to nie zabieraj :)
Opublikowano

Cześć

Ostatnio się zastanawiałem, że fajny by był serwer o temayce np. Zwiadowców

Pozdro,

KajmaczeK

full_logo_mini.png  PluginController - plugin Spigot do zarządzania swoimi pluginami. Włączaj i wyłączaj pluginy, przeładowywuj je, pobieraj nowe pluginy z repozytorium Spigota - wszystko z poziomu serwera!

PluginController na spigotmc.org

Opublikowano

Połącz skyblock z prisonem, sprawdzi się jak nic. (tylko trzeba mieć takie marzenie)

ale najlepiej nie rób żadnego, bo nie masz własnego pomysłu, tylko chęć na łatwy hajs.

P.S

Ranga mi się nie podoba, : P

wole nie mieć żadnej.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Przy odpowiednim zmodyfikowaniu systemu walki fajnie mogłoby się walczyć na arenach niby gladiatorzy.

Może coś dla typowych górników? Brak możliwości wyjścia na powierzchnię. Zawalające się korytarze, wielkie robale takie jak ze "wstrząsów".

Pomysłów jest wiele, ciężej może być z wykonaniem.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Jak nie wiesz co chcesz zrobić to pewnie serwer będzie tylko pod hajs, więc się za to nie zabieraj :)

Nie Było mnie to teraz odpisuje. Nie robię go żeby zarobić hajs porostu potrzebuje fajnego pomysłu od graczy ,a nie ze ja coś zrobię to będzie np. 1/100 osób.

Ps. Hajs do szczęścia nie jest potrzebny.

Cześć

Ostatnio się zastanawiałem, że fajny by był serwer o temayce np. Zwiadowców

Pozdro,

KajmaczeK

Mógł byś bardziej wyjaśnić o co ma chodzi w serwerze. Jak chcesz możesz tutaj napisać albo już na pw.

Połącz skyblock z prisonem, sprawdzi się jak nic. (tylko trzeba mieć takie marzenie)

ale najlepiej nie rób żadnego, bo nie masz własnego pomysłu, tylko chęć na łatwy hajs.

P.S

Ranga mi się nie podoba, : P

wole nie mieć żadnej.

Tak jak napisałem do gracza hjrhombre przeczytaj sobie.

Przy odpowiednim zmodyfikowaniu systemu walki fajnie mogłoby się walczyć na arenach niby gladiatorzy.

Może coś dla typowych górników? Brak możliwości wyjścia na powierzchnię. Zawalające się korytarze, wielkie robale takie jak ze "wstrząsów".

Pomysłów jest wiele, ciężej może być z wykonaniem.

Bardzo Fajny Pomysł Dzięki :)

Czekam na dalsze pomysły.

Opublikowano

Można pokusić się o stworzenie jakiejś super przygody bez budowania, jedynie eksploracja, walka zdobywanie przedmiotów poprzez zadania i znajdźki. Przygotowanie tego wymagałoby dużo czasu aby nie wiało nudą.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Możesz zrobić serwer Prison/Jail. Nie ma takich serwerów w polsce, a przy dobrej reklamie i dużej ilości graczy bedzie sie fajnie grało !:)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...