Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 5k max

mako4446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście sam składam coś takiego i serdecznie polecam: 

Jedynym dyskiem w tym zestawie jest 120 SSD i to nie jakiś mega szybki. Z racji że jeszcze jest zapas 200zł, to można dodać 1TB lub wziąć inny, lepszy dysk 250GB, zależnie od potrzeb autora tematu.

Nie jestem pewny płyty głównej, ale czy 500zł to nie za dużo?

Opublikowano

Czy robisz grafikę na zaawansowanym poziomie, profesjonalnie czy robisz ją amatorsko?

Będziesz podkręcał procesor?

Potrzebujesz systemu bądź monitora?

Podziel również zastosowanie na gry i grafikę np. 40:60 etc.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Za 5tys można mieć już zestaw ze gtx 980

http://www.morele.net/inventory/info/W6QeYo/

Zasilacze BQ z opłacalności nie słyną. Za 20zł więcej jest lepszy elektrycznie i o lepszej kulturze pracy XFX XTR 550W. A taniej także lepszy elektrycznie Antech TPC 550W.

PS zastanawiam się dlaczego nikt nie argumentuje w jakikolwiek sposób swoich propozycji. Wymienianie sprzętu z koszyka się nie liczy xD

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

@Juri. Zapomniałem dodać że Barracude 1TB wyciągam z starego PC :P Co do dysku SSD to jest szybki posiadam go już jakiś czas i naprawdę mogę go polecić. Płyta główna Gaming3 ponieważ zamierzam OC.

f3d88a5d0_ahpaann.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...