Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]NetMetin.pl - Nie polecamy serwera! Administracja to oszuści i złodzieje!

ShenkPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak od razu STANOWCZO NIE POLECAM SERWERA!

POWÓD ADMINISTRACJA!

A tutaj bardziej rozpisane dlaczego NIE POLECAM:
Jeszcze do jakichś 20minut temu byłem tam Administratorem forum :)
Jeśli byłeś użytkownikiem forum NetMetina to na pewno mnie znałeś!

Dzisiaj godzina 22:40 moje konta na forum zostały usunięte oraz na TSie zostałem zablokowany z powodu "nielegalne oprogramowanie" beka w uj...
A dostałem tego bana za to iż wstawiłem się za Rea Global Moderatorką którą spotkało to samo jakieś 10 min wcześniej ponieważ pan szanowny właściciel Majch3r coś do niej miał :) Nawet powodu nie podał tylko usunął jej konto, a tutaj dowody:

721101439413092768232.png

A tutaj śmieszny powód bana za to, że się wkurzyłem i napisałem, żeby moje konto też skasował i się doczekałem haha :D bo skasował + bana dał kozak nie wiem skąd on wgl takie rzeczy umie jak nigdy się nie interesował forum:

284511439413233768232.png

469741439413233768232.png

A tutaj rozmowa z panem Reavenem który jest tak bardzo zainteresowany forum, że aż ma na nie [cenzura] :)

889501439413423768232.png

812451439413423768232.png

A tutaj wcześniej Reavenek błagał mnie żeby został w Teamie bo chciałem odejść bo nie liczyli się wgl z moim zdaniem bawili się cały forum poprostu totalna wyj3bka przez co odeszło sporo osób z forum Reaven dawał każdemu rangi Administrator i wgl... Po tym ja mu złożyłem rezygnację bo ja w takim gofnie nie pracuje, a on mnie błagał żebym został bo tak to zamnie to forum i proponował że całe forum przekazuje mi:

210301439413810768232.png

Tal więc serdecznie NIE POLECAM serwera Administracja ma totalną wyj3bke na serwer i graczy ... Musiałem sam jako Admin forum pomagać graczom serwera przy wymianach bo osoby za to odpowiedzialne mówiły że czasu nie mają bo grają w csa czy bóg wie co tam jeszcze... haha beka totalna i porażka!!

Forum im prawie całe zrobiłem to mnie zbanowali pokasowali konta i się cieszą teraz :)

Wiele osób z serwera/forum potwierdzi moje słowa.
I jeszcze raz NIE POLECAM!

/+ Do Administracji serwera  proszę o skasowanie wszystkich regulaminów ze swojego forum napisanych przez mnie iż nie wyrażam zgody na ich publikowanie tam, jeżeli nie mogę mieć do nich dostępu.

Pozdrawiam was wszytkich! :D
Beka na całego :)
I pozdro dla graczy którzy tam jeszcze grają!

A i jeszcze jedno weźcie nie podbijajcie licznika na serwie bo tyle osób tam nie gra :c

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Panowie teraz DDoSuja mi internet takie przykre :)

Zowtalo zgloszone oczywiscie do Neti ode mnie ;)

Opublikowano

jaki ty typie zyebany jestes :) znowu placzesz tutaj bo ci konto usuneli na forum ohhh jak przykre tobie i naszej modertorce :( jakbys mial konto jeszcze na forum nawet bys takiego tematu nei zrobil wiec nie placz ze ci usuneli konto tylko sie ogarnij idioto bo takie oczernianie serwa bo ci konto usuneli jest zalosne :(

Opublikowano

jaki ty typie zyebany jestes :) znowu placzesz tutaj bo ci konto usuneli na forum ohhh jak przykre tobie i naszej modertorce :( jakbys mial konto jeszcze na forum nawet bys takiego tematu nei zrobil wiec nie placz ze ci usuneli konto tylko sie ogarnij idioto bo takie oczernianie serwa bo ci konto usuneli jest zalosne :(

Dziwne, że połowa ta normalna połowa czyma moją stronę bo mnie znają, a ty pie**olisz ze ja lizałem dupe im ale to ty im liżesz nie ja ja już się zajmuje innym forum i mam na to wyj3bke po prostu mają to na co zasługują to oni polecieli w uja nie ja :)

Opublikowano

jak moge lizac dupe jak tam nie gram idioto yebany xD? pewnie na tym forum co sie zajmujesz zapewne to samo bedziesz ich oczernial jak cie wyebia dzieciak nie moze sie pogodzic ze juz nic nie znaczy w necie bo nie ma moderatora :( bo w rl juz dawno nic nie znaczy to na forum chce sie jakims wybic xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...