Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4, a CD-KEY'ie

Kinenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na ps4 są jakieś cd keye? Bo z tego co widzę są 2 sposoby kupna gry czyli konto z grą i płyta... Tylko że wg mnie oba lekko ssą dlatego że milion kont na ps trochę by mnie irytował nawet jeśli nie muszę ich włączać a i jeszcze ta piękna prędkość pobierania... A wersja pudełkowa nie dosyć że kosztuje 2x więcej to podobno konsola się od tego nieźle rozgrzewa i poza tym bez płytki nie pogram a znając moje szczęście zgubie ją po tygodniu...

Opublikowano

Czy na ps4 są jakieś cd keye? Bo z tego co widzę są 2 sposoby kupna gry czyli konto z grą i płyta... Tylko że wg mnie oba lekko ssą dlatego że milion kont na ps trochę by mnie irytował nawet jeśli nie muszę ich włączać a i jeszcze ta piękna prędkość pobierania... A wersja pudełkowa nie dosyć że kosztuje 2x więcej to podobno konsola się od tego nieźle rozgrzewa i poza tym bez płytki nie pogram a znając moje szczęście zgubie ją po tygodniu...

Nie ma CD-KEY'ów . Tak przy okazji - nie kupuj kont z grami. Można za to bana dostać na całą konsolę, i już nie pograsz sobie przez internet. Był nawet na naszym forum przypadek, że komuś Sony zbanowało konsolę za takie gry, także nie są to żadne żarty.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

A można się z innymi na legalu wymieniać płytami z grami i grać na nich? xD

Oczywiście, że tak.

Tylko musisz pamiętać, że jeśli gra posiada jakiś online pass, który będzie niezbędny do gry po sieci, a Twój znajomy kod wykorzystał, to Ty już nie będziesz mógł z niego skorzystać. Jedyną opcją będzie zalogowanie się na konto znajomka i pobranie passa, lub jego kupno w PS Store. Online passy to już rzadkość, ale warto abyś o tym wiedział.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Delikatnie schodząc z tematu, gdzie wg. was najtaniej można kupić bezpiecznie gry w pudełku najlepiej foliowanie :D? Allegro ze sklepów? Dosłownie dziś przyszła konsola i poza darmówkami nie mam w co grać i przymierzam się może na Wiedźmina czy jakiegoś coda albo btf chociaż te odłożę na później ... PS+...

Opublikowano

Delikatnie schodząc z tematu, gdzie wg. was najtaniej można kupić bezpiecznie gry w pudełku najlepiej foliowanie :D? Allegro ze sklepów? Dosłownie dziś przyszła konsola i poza darmówkami nie mam w co grać i przymierzam się może na Wiedźmina czy jakiegoś coda albo btf chociaż te odłożę na później ... PS+...

Allegro, ale nawet nie musi być z jakiegoś sklepu. Wystarczy by było wyraźnie napisane, że jest to nowa, wersja pudełkowa. Najlepiej poznać taką aukcję po tym, że sprzedawca wysyła przedmiot za pobraniem, np, kurierem, a nie przez e-mail.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Najtaniej kupisz na allegro. Ze sklepów internetowych, to najczęściej zamawiam z grymel.pl.

Jeśli chodzi o naziemne sklepy, to raczej się tam nie stołuje, markety odpadają bo są najdroższe. Kupuje tylko w jednym sklepiku obok na osiedlu, w większości są to używki ale nówkę też kupię, zawsze się zaoszczędzi w razie czego na przesyłce ;)

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...