Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź biomów pod TerrainControl.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego iż jest spam jak na starcie skkfa to postanawiam zrobić te biomy za darmo..

Download będzie jak zrobię 2,3 biomy do końca.

pss.. nie jest to fake, tylko srejkuś

pss1.. robię także biomy na wła$ne życzenia.

postęp:

8115414394087351377001.png

świat:

1669814394087351377001.png

1914214394087351377001.png

Jeśli chcesz mnie zmotywować jebnij dotacje :D.

Dotacje wysyłać paypalem na email [email protected] =D.

Opublikowano

@idrakus

Mówiłem wersja 1, robiłem ją ok. 6 min + object. Zresztą pokaż swoje biomy programisto/prosie.

Opublikowano

Nie wyzywaj mnie od programistów, nie jestem programista lecz hackerem (ZAŁATWIAM SOBIE INTRA/PARTICLESY ZA 2000$ DOLARÓW, A MAM JE ZA DARMO).

Tak samo z spigotpremium myślisz skąd mam wszystkie pluginy?

Magia Y.

Obiekty ogarniam bardzo dobrze.

Ale w biomy jeszcze się nie bawiłem duża droga jazdy :).

Nie hejtuje cię, tylko oceniam twoja prace.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@idrakus XDDD rozjeb*łeś każdy ma te pluginy wystarczy że wpisze free stuff na abc czy cuś. Objecty tosz to nie magia, wystarczy BOB i tyle xD.

pss.. Objecty będą dodawane, czasami nauczyłem się obsługiwać BiomeConfig :).

Tree(30,GroundBush,10,JungleTree(MinHeight=80),50,JungleTree(MinHeight=60),10,CocoaTree,50)

Opublikowano

@m1ste Myślisz skąd ma to forum, mój błąd był taki, że podałem bloomy, który nie umie zachować tajemnicy lecz wysyłał każdemu te linki...

M1ste mam wszystkie pluginy z najnowszymy wersjami...

Nie z tego forum co podałeś :), teraz nikt nie wie z polaków jakie to forum jest z współpraca tora.

Nie wiesz chyba o co chodzi z podziemnym internetem, dzięki torowi nawet policja cię nie może znaleść nie maja takiej metody :x.

I nie nabijam sobie postów -,-.

Po co mi więcej postów.

@AntyWarn:

Bardzo dobre biomy polecam!

Opublikowano

XDD, rozjepałeś jeśli ma coś Bloomy to od Diaxowera. Tak tak tak, oczywiście abc ma je od was!! sóper pomysł hakery z mpcforum. Jakbyś wiedział co oni mogą zrobić z tym forum jakby je znali. Jeszcze TOR, naoglądałeś się filmów o hakerach na jutube i kozak jesteś. pewnie nawet vpsa nie skonfigurujesz

Opublikowano

Zapytaj sam się diaxowera, że podałem bloomy -,-.

Mówie ci, że jestem hakerem z funkcji Y.

(Załatwiam pliki na czarno :))

Nie jestem kozak, wystarczy posiedzieć godzinę i wszystko masz co chcesz, konta do banków itd.

Nie chce więcej z tobą rozmawiać...

Jak byś miał 15 lat  to byś nie pisał takiego zdania ile masz lat, 13 czy 12? :).

Wystarczy tylko:

Dziś zrób coś, czego innym się nie chce, jutro będziesz miał to, czego oni pragną.

@ANTYWARN:

Dodasz jakieś biomy/obiekty?

Opublikowano

@idrakus Nie zniżaj sie do tego typa poziomu, po prostu skończ z nim pisać :)

A co do Ciebie @m1ste , nie wiesz to sie nie odzywaj, zacznijmy od tego.  " pewnie nawet vpsa nie skonfigurujesz "

Jak by Jakaś dziewczyna Ci sie spodobałą to byś podszedł do niej i zamiajst jakiegoś głupiego pod tekstu to zapytasz sie czy skonfigurowała by Ci VPS'a?

Ziomek to CI sie do życia nie przyda, chyba że bedziesz siedział non stop przy kompie :)

Pozdrawiam

@topic

Dodaj jakieś fajne biomy.

Skonfigórójerz mi vpesa?

Opublikowano

@Kepo70 Nie chodzi o to, on uważa się za hackera a nawet nie umie w Javie napisać prostego pluginu wysyłającego wiadomości do konsoli.. pss.. o ile się kojarzę to nie ma takiego czegoś jak hacker klasy A, B, C xD..

@topic, dziś jednak nie skończę dużo roboty + basen codziennie. Łapcie moje dzisiejsze 2 godziny w png.. (Wszystkie zdj które pokazuje nie opisują wersji oficjalnej!! wszystko może się zmienić!!)

7266114394847301377001.png

7298314394847301377001.png

7481014394847301377001.png

3241014394847301377001.png

Opublikowano

@idrakus Nie zniżaj sie do tego typa poziomu, po prostu skończ z nim pisać :)

A co do Ciebie @m1ste , nie wiesz to sie nie odzywaj, zacznijmy od tego.  " pewnie nawet vpsa nie skonfigurujesz "

Jak by Jakaś dziewczyna Ci sie spodobałą to byś podszedł do niej i zamiajst jakiegoś głupiego pod tekstu to zapytasz sie czy skonfigurowała by Ci VPS'a?

Ziomek to CI sie do życia nie przyda, chyba że bedziesz siedział non stop przy kompie :)

Pozdrawiam

@topic

Dodaj jakieś fajne biomy.

Skonfigórójerz mi vpesa?

Powiedz mi za co ma konfigurowanie vps do biomów ?

@topic

Fajne biomy :)

1KOBv.png

Opublikowano

@idrakus

Ale z Ciebie hakjer, te pluginy to wiekszosc osob ma.

Ehm, mowisz o TOR i twierdzisz ze sciagniesz sobie, odpalisz i jestes k***a black hat, nikt Cie nie znajdzie, takie1337.

@m1ste@topic

Czekam na biom zrob jak najszybciej ;)

Opublikowano

Nie wyzywaj mnie od programistów, nie jestem programista lecz hackerem (ZAŁATWIAM SOBIE INTRA/PARTICLESY ZA 2000$ DOLARÓW, A MAM JE ZA DARMO).

AHAHHAAH O K***A AHAHAHAH

pobjore z liksuff plugon bende takim hakjerem iks de 

@antygowno 

bedziesz dodawal kolejne biomy ?

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Ohh, maj good.

Very very total noobs...

Nie chwale się, że mam pluginy szczerze wali mnie to, że je mam jeżeli ich nie używam i nie interesuje co maja w kodzie i co robią...

Nie jestem hakerem jak wy sobie myślicie:

ZNISCY MI SELWER!

ALBO:

O KURLDE MUSZE JEGO SIE BACC!

HAKIER BONZO !!!

Szczerze mówiac se robie beke, że wierzycie, że jestem hakerem :).

Haker -  Haker (ang. hacker) – osoba o bardzo dużych, praktycznych umiejętnościach informatycznych (lub elektronicznych), która identyfikuje się ze społecznością hakerską. Hakerzy odznaczają się bardzo dobrą orientacją w Internecie, znajomością wielu języków programowania, a także świetną znajomością systemów operacyjnych, w tym zwłaszcza z rodziny Unix (GNU/Linux, BSD itp.).

Nawet nie wiecie, że programista musi znać znajomości języków :).

Robie was balona maj friejnd #Love pashabicpes!

@JebeNaTo

PEWNIE TEGO NIE PRZECZYTASZ BO JESTEŚ ... KIM?

HEJTEREM :)

CHCESZ SIĘ KŁÓCIĆ? PISZ NA GG: 51783991

I PODAM CI TS3 I POGADAMY :).

@ANTYWARN:

CZEKAM NA BIOMY NIE MOGE SIE DOCZEKAC

Opublikowano

Sorki, że przeciągam temat zostaje w UK do końca wakacji elka. mozna zamknąć:)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...