Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ograniczenia wiekowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciałbym stworzyć serwer minecraft. chciałbym żeby atmosfera na serwerze była nienaganna i w ten sposób chciałbym wprowadzić ograniczenia wiekowe od lat trzynastu ale nie wiem w jaki sposób to zrobić jeżeli ktoś ma pomysł niech napisze

Opublikowano

Stwórz może serwer Beta lub serwer bez dropu.

Wtedy może dzieci nie będą umiały pobrać minecraft'a :) Chociaż wątpie.

Ale jak byś taki stworzył to dzieci pewno nie grały na starszych wersjach te stare czasy ;)

Ale najlepszy sposób to WhiteList.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

można, moda jakiemuś ochotnikowi dać i niech czat filtruja, od gimbusowych zachowań, a typki 13- na inny serwer przerzucić lub strefę dla dzieci,

lub, zanim gracz wbije będzie musiał z jakimś modem na ts'ie pogadać,

lub, zrobić weryfikacje za pomocą facebooka,

lub, weryfikacje sms'em.

lub, zrobić serwer główny i tylko wybrani gracze z tego serwera będą mogli grać na serwerze premium, to powinno zagwarantować dobrą atmosferę.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ciężko będzie Ci to osiągnąć z prostego powodu. Wielką część graczy MC stanowią dzieci. Jedyną szansą na wykluczenie ich z serwera, jest ich nie wabienie.