Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Challenge

maniek1k1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz robić serię, bo są poradniki, ale angielskie na yt. Też bym mógł robić takie tut'y, ale nie mam mikra. Ogółem dobrze ci to wyszło.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Pomysł dobry, czekam na więcej, zoabczymy jak sie bedzie to rozwijalo  :)

Dzięki. Myślę aby następny zrobić o Shadow Arenie, akurat w piątek z klubem będziemy robić SA więc będę miał materiał video. 

Możesz robić serię, bo są poradniki, ale angielskie na yt. Też bym mógł robić takie tut'y, ale nie mam mikra. Ogółem dobrze ci to wyszło.

Dzięki. Posiadam mikrofon Trust Starzz który dobrze nagrywa jeżeli jest dobra karta dźwiękowa, ale niestety posiadam zintegrowaną przez co nagrywa bardzo cicho. Ten materiał nagrywałem gdy mikrofon miałem blisko ust przez co w tle mojego głosu można usłyszeć dziwne zakłócenia spowodowane moim oddechem, przy nagrywaniu "endingu" zastosowałem pop filter wykonany z chusteczki :D i według mnie można usłyszeć różnice jakości dźwięku. 

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...