Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kucyki z zagrody uciekaja

xXThomsonXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak jak w temacie. u stajennego do zagrody chce dodać kucyki, lecz kiedy je dodam, to one sie rozchodzą, nwm dla czego. Chce by one sb w zagrodzie chodziły, a nie po całym m1. Proszę o szybka pomoc.

Opublikowano

Otóż tak jak w temacie. u stajennego do zagrody chce dodać kucyki, lecz kiedy je dodam, to one sie rozchodzą, nwm dla czego. Chce by one sb w zagrodzie chodziły, a nie po całym m1. Proszę o szybka pomoc.

Hmm bo kucyków nie dodaje się jako NPC, ale nie pamiętam w sumie jak je sie dodawało, nigdy nie miałem takiego problemu.  :unsure:  Gdzieś tam na jakimś forum bankowo znajdziesz na to fixa + zawsze możesz dać jakiemuś modelowi konia funkcję NOMOVE i dodać go do tej zagrody, tak samo jak dodajesz npc ale to troche cieniutkie wyjście  xD

­

Opublikowano

Musisz zablokować odpowiednio teren również by nie mogły przechodzić przez te płotki. Grupa nie ma nic do rzeczy za bardzo bo czy zrespi tak, czy tak to i tak każdy npc porusza się swobodnie.

Opublikowano

Musisz zablokować odpowiednio teren również by nie mogły przechodzić przez te płotki. Grupa nie ma nic do rzeczy za bardzo bo czy zrespi tak, czy tak to i tak każdy npc porusza się swobodnie.

Zamknij ten ryj specjalisto bo gówno wiesz :)

Faktycznie na koniki działa grupa, dowiaduje się tego z kodu gry, jesteś niczym, w dodatku okradasz graczy swoimi gówno-serwerami na 1 dzień :)

Nie potrafisz dosłownie nic :)

Możesz sobie po mnie lecieć, ale ja przynajmniej potrafię się utrzymać, a nie zamykać serwery po 20min :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...