Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać nowa

Crr...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam aktualnie łucznika 89 lvl na avalonie i gra naprawdę mi się znudziła. Wiem, że od 90 zaczyna się "prawdziwa" gra, ale wiem, że nie będę mieć tak dużo kasy ile wymaga bardzo dobre eq na te lvl. Dlatego wymyśliłem sobie, że dobije tutaj 90 lvl zostawie sobie wk 99+9 i cs'a 99+5, żeby móc robić jakieś rajdy i czasem zarabiać tym kontem, a resztę rzeczy sprzedać i zrobić sobie postać na której nie będę wbijał 85+ lvla, tylko bardziej będę się nią bawił w pvp itp. Tylko jaką klasę do tego wybrać? Najlepszy wg. mnie byłby chyba mag, chociaz bardzo podoba mi się nowe sp woja. Powiedzcie jaką klasę wybrać do takiego celu. Na start miałbym +/- 120kk z rzeczy z łucznika.

Opublikowano

Z takim budżetem to tylko woj, jakoś uciułasz na eq u6+8 i mnicha +10/11, resy przedkładasz z łuka, a jak nie masz to kupujesz, koniecznie zestaw z B s5 i kamienne min. s5. Mag to bardzo zły pomysł, bo na -90 jest strasznie słaby z uwagi na niskie ściągnie resa w eq, a pod atak sprawuje się słabo.

Opublikowano

Endziu ty i inne ciule mule pierdzielicie do dupy... Nie polecam sluchac się rad Endzia ponieważ on pewnie prowadzi konto super idealne... Nie sluchajcie go xD

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Mimo wszystko polecam wojownika z karta jaka jest gladiator. Niedoceniana karta a na nizszych poziomach sprawuje się wręcz bosko. Polega ona na cc...a na 90lvl - o dobre uniki ciężko. Za tą kasę kupiłbyś glada +13 z high pp....w międzyczasie zaś zarobiłbyś na loopa/xipa ;) polecam

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Endziu ty i inne ciule mule pierdzielicie do dupy... Nie polecam sluchac się rad Endzia ponieważ on pewnie prowadzi konto super idealne... Nie sluchajcie go xD

Bo ty się znasz najlepiej...

@Kyosha

SP8 +15 woj, boskie. *-*

@topic

Polecam zacząć wojownikiem z takim budżetem. Najpierw skup się na eq, pet, resy, a następnie SP. :>

­

Opublikowano

Jeżeli dobrze pamiętam:

Woj>>>Łuk>>>>>>>>>>>>Mag

Woj jest aktualnie najlepszą klasą. Duża ilość HP i defa robią swoje. Jeżeli chcesz koksić magiem to musiałbyś wydać miliardy na dobre eq i osło.

Skoro chcesz mieć jakoś 85 lvl to jeżeli chcesz szybko expić to co do eq przejściowego typu krycha i zabójca (albo flamberge, polecam w połączeniu z balistą) to nie rób go jakiegoś pro tylko takie, aby ci styknęło do 85. Wtedy kup sobie jakiegoś dobrego arma na 85 i xipa. Oczywiście pamiętaj o osło.

Co do sp to polecam mnicha albo wara. Chociaż mnich jest lepszy na glacę, ale dobrego wara z dobrym armem i osło diabelnie ciężko ubić. Ale warem na glac nie idź. Na glac tylko mnich.

Glad też jest dobry w pvp jak się umie zrobić dobrą kombinację skilli. Ale nie na glac.

Co do 8 sp to nie wiem jakie jest.

Jednak najbardziej polecam mnicha.

Resy to tak jak Endziu napisał.

@NaNaTraTra Nie rozumiem. Po pierwsze Endziu udzielił dobrej rady. A po drugie po co ten spam i offtop? Mogłeś chociaż sam pokazać jaką to rozległą wiedzę na temat NosTale posiadasz. Udowodniłbyś wtedy mu, że rzeczywiście jego rady są do kitu. Dlaczego tego zatem nie zrobiłeś?

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...