Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, przedłużanie tury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej piszę w odpowiednim dziale a jak nie to z góry przepraszam.

Więc rano zacząłem grać aż nagle jakiś "typek" trzymał kartę przez jakieś pół godziny i moje pytania :

To jest legalne ? (afkowanie, przetrzymywanie kart w użyciu czy wymuszanie "poddania" )

Jeśli nie jest legalnie da się zgłosić taką osobę ?

"Chodzą pogłoski że gdzieś w Polsce "tibijczyk" pobił matkę krzesłem bo mu usunęła tibie i musiał rozchodzić mapę od nowa"

Opublikowano

Ale rozumiesz mnie ? Miał kartę ustawiona tak jakby się zastanawiał

"Chodzą pogłoski że gdzieś w Polsce "tibijczyk" pobił matkę krzesłem bo mu usunęła tibie i musiał rozchodzić mapę od nowa"

Opublikowano

ale nie idzie w ten sposob przedluzac tury... predzej czy pozniej wyskoczy plonaca lina smierci, niezaleznie od tego czy gosc 'wykonuje akcje' czy nie... Jesli miales 'zawieszona' karte nad stolem przez bardzo dlugi czas to znaczy ze najzwyczajniej w swiecie miales laga/Twoj przeciwnik mial laga. W wypasku kiedy to twoj przeciwnik mial laga, spokojnie mozesz zamknac okna z gra i nie zaliczy Ci lose... Bo mialam tak na arenie.

3KIpGJ1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...