Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client przestal działać - problem przy odpalaniu

WolfDren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wczorajszym patchu do gry mam problem z clientem chodzi o to, że jak się uruchamia to wczytuje clienta a jak maja do memntu gdy maja byc pokazane postaci zamiast tego wyskakuję czarny ekran i okienko z napisem, że client przestał działać a jak poklikam zanim pojawi się to okno to wyskakuję biały ekran z oknem gdzie jest wyszukaj rozwiązania online, zamknij , poczekaj

Co mam zrobić by gra zaczęła mi  działać bo nie chcę zmarnować 1 dnia na pobieranie jej odnowa

Opublikowano

U mnie jest to samo, spróbowałeś uruchomić w trybie bezpiecznym? Jak włączasz gre wchodzisz w Opcje i klikasz uruchom w trybie bezpiecznym, przy okazji zrób Łatanie na żądanie.

Opublikowano

U mnie jest to samo, spróbowałeś uruchomić w trybie bezpiecznym? Jak włączasz gre wchodzisz w Opcje i klikasz uruchom w trybie bezpiecznym, przy okazji zrób Łatanie na żądanie.

Robiłem tak nawet reinstal gry zrobiłem i dalej tak mam

Opublikowano

Udało mi się rozwiązać ten problem wchodzisz w opcje, uruchom w trybie bezpiecznym, i w wierszu polecenia na samym dole wpisujesz -d3d11Enable 0

Działa thx

Temat close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...