Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. mocy, serwera, broni

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc kiedys troche gralem w DCUO , teraz chcialbym wrocic .

Ostatnio zauwauylem ze troche sie pozmienialo no i dlatego mam do was kilka pytan ;)

1 . Jaki serwer wybrac USA czy EU ?

2 . Czy mozecie mi polecic jakas ciekawa moc + bron ? ( Myslalem nad kupnem mocy "Rage" ale nie wiem czy to dobry wybor)

3 . Jakie DLC kupic zeby rozwijac postac dalej po wbiciu 30 LvL'a ? . 

Z gory dzieki za pomoc :)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Zdecydowanie us, na eu mało ludzi gra.

Co do mocy broni i rozwoju niewiele Ci poradzę, bo sam rozpocząłem ponownie grę jakieś 4-5 dni temu. Wybrałem tanka moc ice i sworda 1h. Dodam, że pod względem równości w pvp/pve niewiele różnią się darmowe klasy od płatnych, raczej chodzi po prostu o to co kto lubi. Wiele ludzi np. kupiło zieloną latarnie tylko przez wzgląd, że podoba im się ta moc. Fakt jednak faktem, że posiadanie dlc daje większe możliwości o ile się nie mylę m.in. brak limitu pieniędzy. Sam myślę nad kupnem, bo chciałbym grać z tarczą :p Poczekaj na odpowiedź kogoś kto wie trochę więcej. Na serwerze us nie czekasz długo w kolejce na instancje, na eu... są to czasami godziny :/

Opublikowano

Zdecydowanie us, na eu mało ludzi gra.

Co do mocy broni i rozwoju niewiele Ci poradzę, bo sam rozpocząłem ponownie grę jakieś 4-5 dni temu. Wybrałem tanka moc ice i sworda 1h. Dodam, że pod względem równości w pvp/pve niewiele różnią się darmowe klasy od płatnych, raczej chodzi po prostu o to co kto lubi. Wiele ludzi np. kupiło zieloną latarnie tylko przez wzgląd, że podoba im się ta moc. Fakt jednak faktem, że posiadanie dlc daje większe możliwości o ile się nie mylę m.in. brak limitu pieniędzy. Sam myślę nad kupnem, bo chciałbym grać z tarczą :P Poczekaj na odpowiedź kogoś kto wie trochę więcej. Na serwerze us nie czekasz długo w kolejce na instancje, na eu... są to czasami godziny :/

Dzieki za odpowiedz ;)

Skoro tak to lece na USA serwer ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...