Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Channel join power

zuwalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z rangami administracyjnymi na ts3:

a więc ja jako admin ( ta ranga co się dostaje po wejściu 1 raz na ts(Admin serwer(u mnie Query))) a reszta ( root,admin, helper) moge wchodzić do spacerów ustawionych na: channel join power 100 a w permissiach mam 75 (to chyba u każdego tak jest) a jak  zrobiłem rangi administracyje od nowa (root, admin, helepr) to jak mają ustawione 65 channel join power to mogą wchodzić na spacery które mają ustawione needed channel join power 100, a mogą wchodzić.

Co mam zrobić żeby nie mogli 

Proszę o pomoc

Z góry dzięki

Opublikowano

Bo musisz zanegować permissie, która pozwala ignorować needed join power na kanale. Nie pamiętam jak się dokładnie nazywa, nie mam obecnie możliwości się upewnić. :v 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Needed Channel Join Power też masz na 75?

Na kanele mam ustawione needed join power 100 u mnie w permisjii ( 75 ) i moge wchodzić

u root,admin i heleper z rangą o 5 mniej chennel join power a na każdym kanale administracji jest needed 100 i każdy może wchodzić

Opublikowano

Jak ktoś ma ten sam problem to wystarczy w permisjach: Permissions>Server Groups>Dana Ranga>Client>Modify>Skip Channel Group Permissions odznaczyć albo usunąć  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...