Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe pod hamachi

Saphire.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

NAUCZ SIĘ PLIKI LICZYĆ !! GDZIE ROOT W PACKU ? 

I CO TO ZA CHIŃSKIE ZNACZKI PRZY STARCIE ?

P.S TY CHYBA ŚMIESZNY JESTEŚ ...

Po pierwsze to wszystkie potrzebne pliki są w łatce, a po drugie jak nie potrafisz włączyć serwera to nie płacz, że Ci jakieś znaczki wyskakują.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

elo elo :D jest problem... porty niby wszędzie są dobrze ustawione dlatego nic nie zmieniałem, maszyna odpalona aczkolwiek logowanie chyba padło ponieważ przy wpisywaniu passów które istnieją jest błąd łączenia z serwerem, a gdy wpisze byle co jest nieprawidłowa nazwa konta lub hasło. Co może być tego powodem? proszę o pomoc

Opublikowano

elo elo :D jest problem... porty niby wszędzie są dobrze ustawione dlatego nic nie zmieniałem, maszyna odpalona aczkolwiek logowanie chyba padło ponieważ przy wpisywaniu passów które istnieją jest błąd łączenia z serwerem, a gdy wpisze byle co jest nieprawidłowa nazwa konta lub hasło. Co może być tego powodem? proszę o pomoc

Wpisz ps w maszynie po uruchomieniu serwera i najlepiej zrób ss i podeślij.

Opublikowano

Siemka Potrzebuje pomocy z tymi plikami . ;/ Pomoże ktoś ? Proszę kogos kto sie zna na tym :D Pw lub GG BosmanYT #

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jak robię maszynę na plikach terenzo:

Sysser:

0914 16:05:04389 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

0914 16:09:14283 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

0914 16:10:18691 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

0914 16:10:22966 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

elo, może ktoś wstawić gotową maszynke gdyż filezilla ani winscp mi nie działa? Zaspamowałbym plusikami :>

Jak Ci winscp i filezilla nie działa ?

Opublikowano

elo, może ktoś wstawić gotową maszynke gdyż filezilla ani winscp mi nie działa? Zaspamowałbym plusikami :>

po stworzeniu serwera nie mogę się podłączyć po prostu

raz mi zadziałało i po wgraniu all gdy się loguje na konto wywala do wyboru channela ;d1

Opublikowano

po stworzeniu serwera nie mogę się podłączyć po prostu

raz mi zadziałało i po wgraniu all gdy się loguje na konto wywala do wyboru channela ;d1

Według mnie te pliki to wielki jeden syf :) Nie trać czasu na takie coś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...