Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem na ots naruto

mlody4lca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio postanowiłem z ziomkami założyć naruto otsa. Pobraliśmy silnik z neta aby go z czasem przerobić i ulepszyć. Silnik odpalam, super działa wszystko, serwer jest online. Loguję się na konto acc menagera i... 

Error: Connection timed out (10060)

Próbowałem wyłączyć anty wirusa ale to nic nie daje, ma ktoś jakiś pomysł co zrobić by działało?

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Nie będę robił nowego tematu tylko tu napiszę, czemu nie aktualizują mi się acc na otsie jak zmieniłem w bazie danych i zrestartowałem wszystko?

Opublikowano

Dodawalem acc, w bazie danyxh caly czas jest acc, a gdy w grze probuje sie zalogowac to mi wyskakuje ze zle pasy. Probowalem acc menagerowi dodac hp i lvl ale nic sie nie zmienilo. ( acc menager wgl nie dziala mw czemu)

Opublikowano

Oczywiscie. Chyba dam sobie spokoj bo jak zawsze proste rzeczy mi sie komplikuja. Nie wiesz moze co z ta baza danych jest ze serw online a zadne pasy z bazy nie dzialaja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...