Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala mnie z gry na 5-3 przez 30s afk.

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Jak pełno innych ludzi stoje na 5-3 w mgle i nic robie poza tym że pet zbiera kamienie. Lecz po około 30-60s bycia AFK wywala mnie, a innych graczy nie. Jest jakis patent by nie wywalało tak szybko?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Wleć sb w miny jeżeli by to Ci nie przeszkadzało, możesz też sb ustawić jakiegoś klikacza żeby klikał Ci w statek albo ustaw mysz na statku i przyciśnij przycisk książką.

Opublikowano

Ale ja w tym czasie chciałbym robić coś innego typu przeglądać fora czy oglądać jakiś film i np żeby 10min tylko klikać coś.

Opublikowano

Jest prosty patent na Chromie :P Wciskasz karte w której masz otwarte okno gry, i przesuwasz na dół, wyloguje  po około 15min ;)

Tzn. mam nie grac na zmaxymalizowanym oknie tak?

Opublikowano

po prostu włączasz 2 okno gry;p, albo jak wchodzisz do gry i wciskasz start, to wciśnij shift to ci sie gra w osobnym oknie otworzy ;)

Działa, lecz nie musze w nowym oknie odpalać, wystarczy że zmniejsze okno i na doł ustawie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...