Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade mojego pc.

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już lepiej kup używanego i3 2100, jakieś markowe mobo h61 i kość 4gb ddr3. Koszt będzie oscylował w granicach 400zł.

Tylko po co, jak gram tylko w csa, wowa i bf3?

No, a jak będzie działał wow na 25 osobowych raidach przy tym quadzie?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Tylko po co, jak gram tylko w csa, wowa i bf3?

No, a jak będzie działał wow na 25 osobowych raidach przy tym quadzie?

Używany quad kosztuje 250zł.

Za tą cenę możesz kupić i3, które miażdży quada.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Używany quad kosztuje 250zł.

Za tą cenę możesz kupić i3, które miażdży quada.

No ale do tej i3 trzeba jeszcze kupic plyte i ram ;/

Z tego co widze to za 200zl mozna cos dorwac, a nawet ponizej np. http://allegro.pl/intel-core-2-quad-q6600-gw-60-gratis-mega-okazja-i5627196214.htmlhttp://allegro.pl/intel-core-2-quad-q6600-rev-g0-slacr-gw-12m-fv23-i5375167407.html w sumie to nie wiem czy oplaca sie kupic innego quada niz q6600 bo i tak bedzie krecony, jak myslisz?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Mysle, ze lepiej dolozyc do i3, bo quad to juz staroc. Sam kiedys na quadzie siedzialem i nie chcialbym do niego wrocic. Kup i3 i masz spokoj.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Mysle, ze lepiej dolozyc do i3, bo quad to juz staroc. Sam kiedys na quadzie siedzialem i nie chcialbym do niego wrocic. Kup i3 i masz spokoj.

Jak kupisz i3 to będziesz miał przyszłościowy zestaw, quad to max na 775, lepiej teraz to zrobic niz potem sie martwic...

No, ale mi w sumie teraz komputer jest potrzebny tylko do wowa i csa.

Opublikowano

To kup quada jak masz taki problem, ale sie za cholere nie opłaca. Na i3 osiągniesz większą płynność.

Opublikowano

To kup quada jak masz taki problem, ale sie za cholere nie opłaca. Na i3 osiągniesz większą płynność.

Znaczy, ten quad będzie trzymał 60 fpsów na tych 25 osobówkach? I na jakich ustawieniach graficznych da radę? Bo jak ma mi też lagować to muszę kupić tą i3.

@Edit Orientujecie się może ile rdzeni wykorzystuje WoW? Bo jak tylko 2 to quad nie będzie się opłacał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...