Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradziono itemy

Rolston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wszedłem dzisiaj na moje konto steam i zauważyłem, że nie mam noża. Wszedłem więc w wymiany i zobaczyłem, że o godzinie 8:41 dałem nóż jakiemuś kutasowi. Nie dostałem żadnego potwierdzenia na email, by zaakceptować, steamguard mam aktywny. O tej godzinie mnie na komputerze nie było. Zgłosiłem to do steamsupport. I teraz mam 2 pytania. Czy support to przyjmie jeśli napisałem w polskim języku. I czy jest jakaś szansa na odzyskanie noża?

Dodam, że nie wchodziłem na żadne linki. Nie akceptuje "fake" profili. Zawsze sprawdzam, czy mają gry, znajomych i komentarze.

30331_29_08_10_12_41_58.png

Opublikowano

Jak masz guarda włączonego i potwierdzenie przez email to Ci pomogą.

2 . Jak napisałeś na polski support to tak.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jak masz guarda włączonego i potwierdzenie przez email to Ci pomogą.

2 . Jak napisałeś na polski support to tak.

A wiesz może w ciągu ilu dni moge dostać odpowiedź od supportu? 

30331_29_08_10_12_41_58.png

Opublikowano

Może oddadzą może nie 50/50.

Miałem tak samo 2 razy i valve za przeproszeniem w chu*u to ma. Po prostu trzeba dobrze zabezpieczyć maila weryfikacją dwuetapową , steam guard musi być włączony i jakieś programy na kompie muszą być ja polecam od siebie avg free antivirus , malwarebytes.

Opublikowano

Może Ci się uda. Raz oddadzą, a raz nie. Teraz pozostaje Ci czekać, bo polski troszkę dłużej odpisuje, ale bądź dobre myśli :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...