Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antica/Irmada Thread

Mazak V1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Od kilku lat wrzucam co jakiś czas zdjęcia na inne forum Tibii aż zobaczyłem że tutaj na tym forum istnieje również taki dział więc czemu nie zacząć by wrzucać zdjęć również tu.

Temat poświęcony jest dla wszystkich osób które grają na Irmadzie a więc niema problemu aby kto inny również wrzucał tu swoje osiągnięcia.

Na początek zacznę od swoich nawet bardzo starych screenów tzn. low lvl, pierwszy screen jaki zrobiłem z wbijania lvla :D I żeby nie było nigdy nie używałem i nie będę używać unoficial softwaru(wiadomo o co chodzi) Jeszcze wtedy taka bieda bez pacca :D

VxJqB7h.jpg

s8B6n82.jpg

TubwlqD.jpg

mni6Yqf.jpg

Twarda jechanka na tombie, potem był lekki problem naexpiłem się do 65 kupiłem sobie pacca i zacząłem expić sobie na piratach/mut ratach i w ogóle było fajnie nawet streamowałem z tibi na twitchu :D Ale niestety po jakimś czasie rozkraczył mi się komp nie mogłem nic robić a więc format needed i straciłem screeny po formacie zacząłem dalej grać i robiłem nowe screeny :)

Tak wyglądał char gdy znowu zacząłem robić screeny po formacie

BADSIUw.jpg

kzwveet.png

Nowy axe SCA, trochę za niego zapłaciłem lecz się opłacało

yAxsvUs.png

Ciąg dalszy wbijania lvla

Ng94ldN.jpg

Że jestem dosyć leniwy to nie chciało mi się samemu skilować więc skille były dosyć słabe jak na taki poziom lecz z czasem wskoczyły za pomocą offline trainingu

hiVP34j.jpg

Poexpione trochę na mut tigeracy/bog raiderach/gsach ogólnie wszystko co daje expa :D

GRN3VZ9.jpg

9AZUBlX.jpg

35s442z.jpg

zYDhs7e.jpg

No i trzeba było wreszcie zrobić tą arenę :)

LXkkJdZ.jpg

2XEozDi.jpg

dalsze expando

MmIjWv0.gif

Znalazłem sobie takiego funfla i biegaliśmy przez jakiś czas na wyrmach niestety od kilku lat już nie gra :/

zk8Wxex.gif

fiJXCj5.gif

Lvl Up

8Sm5iVv.gif

8RvOZxU.gif

Zrobiłem sobie przerwę na jakiś czas po czym wróciłe do gry lecz na początek nie chciałem jeszcze kupować pacca ze względu że nie wiedziałem czy aby na pewno jest to odpowiedni czas do gry

OvmnESl.jpg

iKgEpVE.jpg

2yyx2Tg.jpg

Bloczenie helli

4SOb9Af.jpg

Przy okazji wpadł mi lvl

TCfZVPo.jpg

K9Dwm2J.jpg

No i wielkie wejście na wyrmy na których przesiedzę trochę czasu

ZtA8rI4.jpg

XZb13BU.jpg

COLSk6t.jpg

Strasznie zależało mi na shamanie więc pobiłem dworce a przy okazji wpadł lvl ;)

qkfDX27.jpg

Outfit również

aQziPEM.jpg

dalej wyrmy

EAqZqiO.jpg

Nj2lrDM.jpg

RRzU80O.jpg

fxXuH8y.jpg

P3KjxBb.jpg

BkZAWfs.jpg

bMZYpcE.jpg

TVgV84X.jpg

uaA87dl.jpg

datqVeN.jpg

Fo8ENBq.jpg

9l2b9Dr.jpg

Wreszcie 8 m lvl :D

Y0uJ1BQ.jpg

No i czas na zmiany, zacząłem biegać trochę na sea serpentach 

CFGB2bo.jpg

WSytuCI.jpg

xMGDWDM.jpg

No i jeszcze kilka quescików zostało zrobionych POI/INQ/Behe/DHQ/WOTE/Yala

LTyJhT7.jpg

OivltpY.jpg

CIzgtkG.jpg

IkSizvo.jpg

a z INQ mam filmik :)

z Yala Questa również

dorzucam jeszcze filmik z Wara na Iridii lecz to akurat nie mojej produkcji, lecz w tym uczestniczyłem :)

Wygraliśmy takjakby server Polacy poszli na Elysie a brazole zostali mi się wtedy odechciało grać i wróciłem po jakimś czasie, oczywiście zawalony mail box :P Lecz opłacało się to sprzedać gdyż wtedy miałem kasiorę na Crystalline Axa.

Lj7SEn3.jpg

Przy okazji na world chat koleś szukał knighta z którym mógłby poexpić na Vengoth to pomyślałem czemu nie mam tam 100% dostęp robiony kiedyś więc co to za problem :P No i tak pozostało na jakiś czas pobiegaliśmy tam troszkę lvl leciał jak szalony

xyiM8Te.jpg

i7zG2dd.jpg

Pobiegałem jeszcze z inną osobą w kilka miejsc ale to całkowicie inna bajka jeżeli chodzi expienie z pierwszym ED a tym drugim :)

4qZYlDc.jpg

A żeby czasami nie było nudno postanowiłem że poexpie sobie jeszcze trochę swoje inne chary ED/RP

tRuK5mL.jpg

fE1YyxQ.jpg

Oczywiście bossy również The Hide oraz Deathbine

oC9LQzZ.jpg

1sYzPQI.jpg

No i jeszcze czas na RP 

0IEXmOz.jpg

Na sam koniec pochwalę się tym że udało mi się spotkać kilka bossów w przeciągu tygodnia.

Na pierwszy ogień idzie The Welter

sMp3o5r.jpg

No i jeszcze 2x Vampire Lord 

YFQhXAx.jpg

thhzHSr.jpg

Oraz pomagając kumplowi pędząc przez Calasse na statku spotkaliśmy Thuula.

VcbOtDA.png

Na tą chwilę to już wszystko, zapraszam do komentowania oraz do wspólnej gry na Irmadzie :) Jeżeli potrzebujesz pomocy na start wal śmiało postaram się pomóc.

Nowe screeny będą jak wbiję kilka lvli :D

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Porobiłem trochę screenów więc wydało by powrzucać a więc zaczynamy :P

Na pierwszy ogień idzie expienie RP'ka, ogólnie dużej różnorodności nie ma bo kaska na crystalkach jest a expik też fajnie leciał i jakoś mi się nie nudziło a przy okazji nikogo tam nie było praktycznie nigdy, tylko czasami ktoś przyszedł się zapytać ile jeszcze będę ogólnie respect lecz jedna taka menda przyszła i straszył że jest Afterem to trochę dostał w dziurkę potem kilka razy :P

4D4Hfpm.jpg

Poleciałem raz z takimi randomami na helle ale to był zły pomysł ten ed był ogarnięty ale EK to jakaś porażka koleś całkowicie nie potrafi blokować ciągle się coś na nas rzucało z jego błędu, posiedzieliśmy tam z 15 minut i dalej nie było sensu z nim biegać, na temat EK to samo powiedział ten randomowy ED.

Wyexpiłem sobie lekko Knighta, trochę na Sea żeby chociaż trochę task wskoczył do góry lecz aż tak bardzo mi na nim nie zależy no i servanty miałem nadzieję na zarobek ale niestety wyszło jak wyszło :/

JE9STir.jpg

Przy okazji expiąc jedną jak i drugą postać skille lekko podskoczyły i wreszcie mogę rzucać M wallami :D

UrnwCUE.jpg

Trochę aczków też weszło

kwRsqFz.jpg

Task leciał jak szalony więc bossy również były ale jak wiadomo z tego bossa prawie nic nie leci ;)

cR0c1Y0.jpg

Na sam koniec dorzucę trochę bossów tak jak ostatnio, jakoś wydaję mi się że mam do nich lekki fart i wiem kiedy wejść :D

Z mad mage nawet nie marzyło mi się żeby coś dostać, ale już z fernfanga była lekka nadzieja :D

EmpFJ9m.jpg

ZHRPg06.jpg

j5xe9pj.jpg

E8Njsfs.jpg

fzJM9NR.jpg

Na tą chwilę to już wszystko, a więc do zobaczenia jak znowu porobię screeny oczywiście będę tu zaglądać :P Zapraszam do komentowania oraz wrzucania swoich screenów z Irmady.

________________________________________________________________________________________________________________________________

A więc ciśniemy dalej :P

Na początek RP lvlando, z nudów

EfKkBmZ.jpg

KUQQtjE.jpg

TLyfiWq.jpg

Mortal kombat na zasadzie ciągłej ucieczki ja swoim 79 RP i 120 ED jak dobrze pamiętam, trochę Hardkor :D

9EaBysC.jpg

No i done 

ZzxPDaS.jpg

Odpalam na tibie próbuje zalogować na Irmade a tu szok WTF :D

tpwjTdm.jpg

Koleś odpalił się na naszym ziomku to pożałował

XzatUzJ.jpg

EK lvlando trochę teamowo i troszkę solo :) (Choseny/Wary/Vengoth/Yelowtaxy)

t1JlKow.jpg

uVmbjpG.jpg

aVmMvke.jpg

rLYobuw.jpg

DiPKA9f.jpg

R7GiuPB.jpg

Robienie Full druida na MS'ie + Panda :) Przy okazji wpadły aczki

g9quL4n.jpg

8Zm1a8e.jpg

Emp0oXt.jpg

wWP9OHX.jpg

Na sam koniec 2 bossiki, vampire lord oraz fernfang z tym pierwszym lekkie ryzyko jak padłem swoim noobem leciałem EK ile sił jak dolazłem RP tam był ale jeszcze nie atakował to od razu rura ogień w lorda no i udało się zgarnąć tokena :D Z fernfanga niestety nie popisało

4M0poAq.jpg

Vr0K5w6.jpg

Czas na trochę EK'a :D Wyrmy/Sea/Choseny raz udane a raz nie :)

2m2gb5k.jpg

2mm9xty.jpg

Tutaj niestety wbiłem lvl lecz za 5 minut zgon i chyba raczej podziękuję za expienie z tym Panem fakt faktem lurnąłem za dużo bo miałem 8 na sobie i 1 poleciał do niego rzucił sobie bombe i zamiast ciskać sio to walił tego jednego chosena z SD dostawałem buły i dalej bez sio leczyłem się UHP ale nie dało rady i zgon :/

28mdy69.jpg

Więc lvl trzeba było odrobić, akurat sea wolne więc why not :P Nauczyłem się tam expić i leci miodzio.

35dcgmw.jpg

r2q6u0.jpg

I jeszcze expo lecz z o wiele lepszym edem :P ~900k/h z green więc było pięknie szkoda tylko że nie poleciał żaden zao helmet 

259csq8.jpg

No i Leviathan, tak jak przewidywałem klasyczny pech drugi raz zabity i kolejny raz nic :D

2rws4xt.jpg

Zacząłem sobie również expić MS'a na początek będę wrzucał jedynie co 5 lvli bo za dużo by tego było :D Na start croco oraz tarantule. Ogólnie śmieszna historia odpaliłem casta i expiłem MS'a w sumie ciągle tak robię po 15 minutach jak miałem 8 lvl przyleciał jakiś 50+ MS i mnie klepał oczywiście padłem chyba myślał że sobie zarobi i do tego mnie straszył że mam pograne :D Na caście pewnie zobaczył że mam kasę.

2drh1dl.jpg

2qxn62a.jpg

2w6v2c4.jpg

bhn5n4.jpg

30n7zh2.jpg

No i Aczki

33ufj2g.jpg

ou2lh1.jpg

16gzjhw.jpg

Coś nowego na koniec :D To zapewne Was zainteresuje :P

2ia7ubt.jpg

vhgqd1.jpg

a0udmq.jpg

qsr0x2.jpg

zisnd2.jpg

29f2dnb.jpg

2qs9bhw.jpg

2drxt2x.jpg

13zyc8z.jpg

23tf62d.jpg

No i styknie, postaram się wrzucać częściej screeny lecz w mniejszych ilościach no i są bez wycinania pełny ekranik :D

PS. Jakby ktoś chciał zacząć grać na Irmadzie to pomogę na start nie będzie z tym problemu lecz jeżeli masz zamiar bocić to nie masz po co bo będę ścigał :)

No i co do mnie nigdy bota nie używałem i używać nie będę :) Nowe screeny będą jak coś podziałam :P

//Dodałem spoiler - Zarax

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratki za to że tyle screenow się robiło i ustawiało po kolei, o k***a widzę w tym godziny pracy nad jednym postem. Szacun. A także Lajka tutaj masz :#

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano
Czas na nowe screeny :P Przez czas double expa podskilowałem trochę MS'a no i podexpiłem EK'a jakoś tak naszła mnie wena :P

Na początek sea serpenty których nie lubię lecz mus to mus nie ma miejsc gdzie mógłbym szybko przyexpić jak tam :)

iclp3t.jpg

Warto było również skoczyć na choseny raz z gorszym Edkiem a potem już z o niebo lepszym oczywiście nie obrażając tego 1 :)

Choseny jako tako nie sypały mogło być lepiej lecz nie było tak tragicznie jak mogło się wydawać, lecz nawet jakby nie dropiło nic to było by spoko bo lvl leciał szybko :)

111umud.jpg

2uqlytl.jpg

mmr6a0.jpg

28anwvb.jpg

2i8ddhi.jpg

Przy okazji wleciał 99 shielding, go go 100 :D

2hhznzd.jpg

Tak jak zapowiadałem wcześniej advance w skillu :P A dokładnie magic lvl

whnwap.jpg

2sa13x2.jpg

2i1nlmt.jpg

Te ostatnie szły ciężko ale wytrzymałem :D

I teraz w sumie pytanie do Was jak MS ma jeszcze mały lvl no i wiadomo lvl leci szybko więc jest trochę tych lvlupów wklejać 1 po drugim/robić sklejke/czy może wrzucać co 5 lvli  do jakiegoś tam lvla? Czekam na odpowiedzi, a tymczasem wrzucam jeden po drugim.

Na początku jak widać carniphile, ze względu na to że chcę ponabijać sobie boss pointy. Na moje nieszczęście ani z bossa ani z carniphil nie poleciało nic, ani marchew ani jajo.

w2oqwy.jpg

34975dt.jpg

2qdnyw1.jpg

24e8ad0.jpg

No i zmiana miejsca :) Spocik fajny bo można robić 3 taski na raz no i ryzyko deski jest niemal znikome.

v78ia0.jpg

10x9esl.jpg

2agkvw6.jpg

35hny2e.jpg

124zv4i.jpg

28k7am0.jpg

20tihvk.jpg

No i na sam koniec expa zółwiki :P

smvm6r.jpg

Po raz 1 w życiu udało mi się dropnąć silver raid tokena choć w sumie często na nie, nie chodzę.

15n28lj.jpg

Pod wieczór miałem już iść mówię sobie koniec expienia styknie grania ale sobie tak pomyślałem a kij sprawdzę sobie jeszcze bossy i akurat po raz 1 życiu spotkany the white pale, lecz niestety grubej kasiory nie dał :D

2hrinvq.jpg

s2vce8.jpg

No i PK na sam koniec :D Ja odpalający skulla no i zabawa w skull huntera :D

xdgjva.jpg

wv5ob5.jpg

2mfajpf.jpg

2d7eadf.jpg

20fu8lt.jpg

Stał sobie na afku przed domkiem,to czemu by nie :D

16c9xma.jpg

9hhn38.jpg

flehl4.jpg

k9jpkk.jpg

Zabił mojego chara to pożałował ten koleś na screenie to typ który mu pomagał :)

2qd1tep.jpg

nxs400.jpg

2zq4t1h.jpg

2rgif5z.jpg

ief961.jpg

21ccgsw.jpg

96b438.jpg

33l1hsm.jpg

mhq1zt.jpg

2zxpidy.jpg

21mytrr.jpg

A więc to już wszystko na dziś. Zapraszam do komentowania oraz wspólnej gry na Irmadzie.

//Dodany spoiler - Crisey

Opublikowano

Nie ma to jak wrzucać filmik z Xenobotem na yt - nagroda Darwina Ci się należy :D

@duale

Powiedz mi który filmik która minuta :) Bo nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek używał bota ;)

Opublikowano

Nie ma to jak wrzucać filmik z Xenobotem na yt - nagroda Darwina Ci się należy :D

Widzę że inteligencją nie grzeszysz zaloguj się do klienta i zacznij bawić się kombinacją klawiszy ALT + F8 i zobacz jaka magia w twoim rozumowaniu buba jedzie na xeno na streamach :)

Co do tematu to dodawaj te posty w [spoiler.][/spoiler.] Bez kropek bo tego nie da się oglądać a po za tym jest temat "Projekt-Pochwal się swoją postacią" I te ss powinny być tam nie widzę sensu zakładania osobnego tematu :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano
Nowe dostawa screenów może nie tak dużo ale kilka jest.

A więc zacznijmy od MS'a, oczywiście dalej klepiemy taski bo tak być musi. Ogólnie nowa miejscówka dosyć przyjemna dla podobnych lvli po 30 bo można robic 3 taski na raz

mDIJTL8.jpg

55zFnZY.jpg

NQ3whFY.jpg

Koniec taska to i czas zmienić miejsce. Małpy rachu ciachu i po strachu

swmwaou.jpg

qlYtI8n.jpg

No i mamuty + badgery, jeden z nudniejszych tasków ale cóż lecz i tak pieski nudniejsze można tam było zasnąć :D

XvcxFhy.jpg

strglDk.jpg

No i lvl dobity na smokach, brakowało ledwo 15k więc postanowiłem że polecę szybko wstukać lvl, trochę sd poszło ale hity zadawalające czasami po ~550 sd :D

Z5X2IGx.jpg

Na sam koniec wiadomka 20 boss pointów :D

qLdFZ1r.jpg

A więc rzuciłem się za zabijanie bossów, dokładnie wziąłem 19x Ribstride i na sam koniec 1 Fleshcrawlera i o to cały świetny loot. Mój pech nie zna granic 

bvbCY2r.jpg

Tak się również zdarzyło że w ten sam dzień(jak dobrze pamiętam pod wieczór wkurzony ze względu na 0 drop, zajrzałem na bossy a tam ukazał się Vampire Lord jednak to i tak aż tak bardzo mnie nie zadowoliło, lecz jak to mówią lepsze to niż nic.

omHDy8Y.jpg

No i jak wiadomo loot to co zwykle :)

x1FSvlC.jpg

Siedząc w dp ukazał się napis dot. najazdu bonebeastów to sobie myślę czemu by nie pójść poleciałem i skorzystałem, miałem nadzieję że może będzie tam Ribstride choć nie wiem nawet czy tak mogło się stać ale warto było sprawdzić :)

DVjT8kp.jpg

No i na sam koniec Oro.

Może loot słaby ale zawsze coś, miały być softy :D

UyzQYGp.jpg

Kolejny

lTp9Mio.jpg

Przylazł drugi nie wiem czy to ten sam koleś zaczął nas klepać i padł po minucie potem coś płakał na PW i pisał że nie miał hotów jak normalnie wszystko walił :D No Hand Mode ON :D

Prawilny demon helmecik z kolesia na EE

ZZYQiP3.jpg

Typowy bot leciał na watery po drodze próbowałem go ciupnąć na Fe + sd nie dało rady heal na bocie, to spróbowałem UE, zeszło mu do reda i fe dobiły :D Dobra bułka

GraakYJ.png

No i jak to ostatnio ktoś napisał Skull Hunter Rumblo(ktoś = koleś na dashu czy kij wie czym który uciekał na Farmine ;p)

q9rv9AF.jpg

Tutaj było akurat grube oro obok hero cave(nowy spot) gdyż było tam 7 typa akcja gruba jeżeli lalim ich we 2 więc nie było za bardzo czasu na screeny, było ich 7 lecz dorwaliśmy 6, przy ostatnim zmyliła nas exiva :)

dqrapVq.jpg

f7LqW1N.jpg

J9wNJwV.jpg

No i to już koniec na dziś, dzięki za poświęcony czas na spojrzenie do tematu, możesz zostawić po sobie ślad w postaci komentarza, no i tak jak wcześniej już wspominałem Zapraszam do wspólnej gry na Irmadzie. Eloszka

Opublikowano

Siemanko. Nie wiem czy obecnie  gracie jakimś "Teamem" na Irmandzie? Zacząłem gre tam i szukam towarzyszy do pogrania :) w doborowym towarzystwie. 

Latek mam 20-ścia niestety już nie naście  :C. Z racji, że teraz mam czas postanowiłem sobie przypomnieć minione lata gry :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A więc jadym dalej, pepuch chyba przestał grać bo dawno już go nie widziałem 0 kontaktu więc homo nie wiadomo :)

Jakoś ostatnio nie miałem całkowicie ochoty do grania na Irmadzie ogólnie słabo z wiarą jakoś 0 chęci, to postanowiłem że zrobię sobie chara na Antice, przy pomocy niektórych ludzi z tematu Antica thread zdobyłem podstawowe eq na start oraz kilka groszy za która bardzo dziękuję, a więc jadym na start żeby nie było stan postaci, EQ.

4dhcQ6W.jpg

No i jadym z expem najlepiej zacząć jak zwykle od tasków żeby potem mieć za co żyć.

En9AZDS.jpg

JhrEApG.jpg

Za dużo może nie naexpiłem ale lepsze to niż nic, niedługo cisnę dalej z lvl tylko może w większej porcji, się zobaczy.

Udało się chociaż spotkać jakiegoś bossa :D Jak nie exp to chociaż boss

8KuL3xs.jpg

Seria SkullHunter Rumblo

MiNMzOA.jpg

ZuIXM5W.jpg

hitxo0g.jpg

apORQwM.jpg

\/ Chciał zwiać hellgate jeden go gonił przed piekło a ja stałem na posterunku, szansa ucieczki była bardzo mała, jakieś nooby próbowały mu pomóc ale nic z tego.

7oNyQVu.jpg

ncWj3zt.jpg

\/ Koleś podawał się za znajomego i myślał że go przestanę bić :) Choć nie podał nawet żadnej informacji

0UHP3f2.jpg

Wreszcie jakiś loot :D

fC67w0Z.jpg

KxOH6iQ.jpg

8QLPTOq.jpg

Jakoś koło 7 kolesi zabiło kogoś na desert dragach(dlach) miałem ich tam bić lecz za dużo tego a byłem sam i skryli się tu, zawołałem wiarę no i już stąd nie mieli ucieczki.

cnsmC8u.jpg

QhYfEol.jpg

Koleś skrył się na queście gdzie trzeba mieć marchew zorientowałem się dopiero jak tam doszedłem i trzeba było wracać :) Na szczęście wyrobiłem się z czasem

IBtxYYA.jpg

No i PK. Cele to zazwyczaj lvle pomiędzy 50-150

7SbAPHI.jpg

K5tNEA5.jpg

smp9D2O.jpg

lgacJ57.jpg

LVxXUDy.jpg

mENUP0Z.jpg

fpK46RT.jpg

EBj6Xc0.jpg

W BP supple

YJ2ywM6.jpg

vCKaqa0.jpg

oNxybQB.jpg

mw7W4Ic.jpg

H8RvWI6.jpg

Przyszedł się zemścić, trochę mu nie poszło ;)

yP0feNW.jpg

hBGTyfp.jpg

\/ Z niego najlepszy loocik :D Softy rozdzki obs knife z 10cc i coś tam jeszcze ;p Za szybko zgarnęliśmy loota żeby zrobić ss.

FMhbSwg.jpg

5Qu9OBD.jpg

Loot życia, to był akurat jakoś 35knight

NE6umoz.jpg

W bp jakieś syfy

V8DgY3e.jpg

m872RnP.jpg

YjlAQyG.jpg

Qs1MyJP.jpg

No i to już koniec, zapraszam do pozostawienia po sobie śladu w postaci komentarza.

Opublikowano

No i znowu tu jestem, postanowiłem że będę częściej lecz, w mniejszych ilościach wrzucał screeny to może wtedy będzie większe zainteresowanie, brak komentarzy demotywuje :/

A więc zaczynajmy na start odrobienie lvla którego straciłem podczas bitki w thais.

08pS0Tb.jpg?1

No i klasyk w swoim rodzaju czyli "Skullhunter" Tym razem bez sklejek z lootem bo po co w sumie to wklejać jeżeli nic nie dropło, jak w dedzie coś będzie to wtedy dokleje loota :D

pHFDKwF.jpg?1

98HrSI0.jpg?1

PDVXG6L.jpg?1

\/ Śmieszna w sumie historia gdyż zabiłem jednego gościa to znaczy Xoteusa i powoli wracając do miasta widzę kolesia z brązową obramówką to mówię kto Ciebie bił, on dał exive na takiego gościa i od razu zaczynam go szukać a on skryty na deserta ja tam wchodzę a on biegnie praktycznie mi pod ręce :D Zakładam dlatego że tracił już skulla, i nie spodziewał się nikogo pod ręką :D

CMYby44.jpg?1

\/ Pazery na loota :D jak zazwyczaj gówno zrobią ale do loota to pierwsi ;p

Sb0jPOr.jpg?1

cxJPs5h.jpg?1

\/ Pker na Zao(DL) 

yhNOcGV.jpg?1

No i na koniec blessy

LLbu8jJ.jpg?1

KmjQJS4.jpg?1

w0g93oA.jpg

MDzBVhO.jpg?1

Opublikowano

No dawaj wbijaj :p

Kolejna porcja screenów, zaczynamy od Skullhunterki :D Było kilka fajnych celów lecz nie każdego udało się wyłapać :/

tWC8xf8.jpg

Tutaj wreszcie coś sypło w sumie jak to zobaczyłem to się zdziwiłem a do tego jeszcze był tam frozen starlight może nic takiego ale zawsze spoko. :D

wP8FBy9.jpg

No i kolejne jakieś laczki 40~50 lvle we 2 próbowali zabić 40 knighta lecz coś im nie wyszło, niestety 0 lota.

JbrKZi3.jpg

kakADLg.jpg

d4pfmHz.jpg

IYKdKoy.jpg

No i udało mi się wepchnąć na POI, niestety nie zakończyło się to dobrze. Jeżeli chodzi o serwis to słaba organizacja, większość wiary płaciła za 100k, ja sobie to odpuściłem i lazłem za nimi.

sOvH9pa.jpg

Za5TCL3.jpg

uEuLjfu.jpg

pnsojXU.jpg

tNUGjka.jpg

dc0I3mg.jpg

PdQYZ0z.jpg

jsywoB0.jpg

Co by tu dużo pisać na screenach widać seale, zabrakło mi 1 tronu na ostatnim lazłem za nimi lecz posłuchałem się jednego kiepa i polazłem w złe miejsce i mnie cofnęło do sali z tpkami wróciłem tam polazłem lecz jakoś droga mi się pomyliła pierw przeleciałem przez phantasmy, cudem przetrwałem potem 2 nigthmary no i na końcu 2x blightwalker a ja 0 smp, nie było szans żeby ucieć bo robiłem milion kroków na paralu ze względu na to że 0 many i miałem jedynie shp :/ No cóż takie życie. Screena z deski nie zrobiłem bo zawsze się wkurzam i zapominam.

Potem w nocy jak już się odstresowałem to poleciałem trochę poexpić ED'ka na tasku, rachu ciachu i 1 skończony :D

Np9cQLg.jpg

9J2oqAg.jpg

No i to już wszystko, niedługo nowe screeny więc czekajcie.

Aaa i jeszcze jedno te screeny z serii Skullhunter zostawić takie jak były wcześniej w tym większym rozmiarze czy takie są OK ? Czekam na waszą odpowiedz.

Opublikowano

Screeny całkiem fajne, lecz dodawaj je w spoilerach, i będzie git,a co do rozmiaru, to jak dla mnie może taki zostać, lecz od czasu do czasu możesz pokazać jakiś loot, ciekawy drop z typa :P

DR5ChPt.png

Opublikowano
Kolejne screeny.

Zaczynamy od expienia Ed'ka a przy okazji task ;)

ZWtg81M.jpg

lvl leci jeden za drugim :D

XeCRkYj.jpg

MMoibDk.jpg

No i 50 osiągnięta

7xBGnXo.jpg

Przy okazji aczki

8BUMIKP.jpg

fpm1qdi.jpg

Klasycznie nie mogło by się obyć bez Skullhunterki ;p Motyw przewodni

Jeden z nich to RS, lecz miał syf to nawet nie wklejałem :) Potem jakieś noby z HS mnie straszyły huehue

QEyrwqv.jpg

C6vQmhU.jpg

epc8txm.jpg

Idąc do m shopu patrzę że idzie skull w tamtą stronę to myślę czemu nie :D Rach ciach i decha

AFeblU4.jpg

No i dalej to już PK, lecz jak widać nie na blessach. To był czas aby wyczyścić kilku niegrzecznych graczy

UQj1foA.jpg

WgA4UID.jpg

bV9gL4J.jpg

k3Penno.jpg

UswnaKC.jpg

Do zobaczenia niedługo, no i chcę widzieć komentarze, ZIOOOOOOOOOOM.
Opublikowano

Powiem tak, screeny fajne i ciekawie wygląda ta historia charów. Szacun za czas na to poświęcony.

Od strony tibii - czysto grasz, na tibiopedii też aktywnie postujesz, więc wydawało by się że bardzo porządny człowiek i tylko do niego pisać.

Nie polecam jednak tego delikwenta i zawierania z nim jakichkolwiek układów w grze. Gość Cię wyrucha bardziej niż ktokolwiek inny.

Wydaje mu się że wszystko wie lepiej od innych, wpi*rdala się bezkarnie na respy, często nawet pod takie które są już niestosowne na jego lvl i uprzykrza grę takim o połowę niższym lvlom od siebie lurując moby. Jeśli zaś wpadniesz na jego resp i chcesz miło spytać kiedy kończy, rzecz jasna po angielsku, ten potrafi tylko odpowiedzieć "LEAVE IM HERE" "GO OUT".

Screeny z pk tutaj wsadzone to tylko część tego co on wyprawia. Prawda jest taka że typ jest tak zanudzony że gania za prawie każdym pk, co najgorsze, z 10 innymi kolegami - 'przydupasami' z takiej gildi jak np. Revivals/neutrale (nie, nie obrażam żadnych z tych osób, bo żadna nie zalazła mi za skórę i prawie nigdy ich nie widuję, więc ciężko mi oceniać kogoś z kim tak naprawdę nie mam do czynienia). Najśmieszniejsze jest tutaj to, że ponad połowę tych gonitw kończy nieubitym skullerem. Kilka razy widziałem lub doświadczyłem jak ganiają w co najmniej 5 za np. 140 ed'em czy 100 palem albo 3x40-100lvl ms'y i nawet mając ich w lekkim potrzasku (okrążenie, marny trap, paralyze) nie potrafi/ą zbyt wiele zrobić i ten na którego się rzucali wychodzi z tego bez szwanku. Sam gubiąc się z pół miesiąca temu pod jakundafem widziałem jak przychodzą jeden po drugim i próbują mnie położyć, ale tak to robili słabo że użyłem drabinki kilka razy, pobiegałem w kółko przesunąłem jednego typa z disintegrate rune i straciłem pz uciekając na kazo przy użyciu key'a którego przyniosła mi pierwsza lepsza osoba z VIPa po napisaniu.

Dobrym przykładem jest też poi które sobie tutaj udokumentował. Też tam byłem i wyraźnie widziałem co robił, czyli ciągle płakał kopiując i wklejając te same wiadomości typu "bad service bad service". Heloł, typ totalnie nie zna wstydu - skoro było c*****e to czemu na nie poszedł? Bo mu się opłacało. No to raczej nie jest taki "bad service", j****y hipokryta. Nie wspominając już o tym, że nie zapłacił za to - więc wbił totalnie za friko. I jeszcze narzeka? Pół serwera też widziało też gdy dostał orgazmu i co 2 minuty zdawał relacje na każdym możliwym czacie gry.

Dziękuję za uwagę. Tak przypadkiem wbiłem dziś w ten dział i musiałem walnąć swoje wypociny po zobaczeniu tego wszystkiego. To był dla mnie szok.

@Mazak V1 no spokojnie, nie mam zamiaru się tu więcej produkować. Jak już wspomniałem ,,wydaje mu się, że wszystko wie lepiej od innych" , poza tym nie siedzę w dziale tibii na mpc więc jedynie gdzie Cię widzę to gra od czasu do czasu, jakoś przeżyję :) Na tibi się nie wychowałem, więc nie będę Cię tu bluzgał i wyzywał od parcelów

Opublikowano

Powiem tak, screeny fajne i ciekawie wygląda ta historia charów. Szacun za czas na to poświęcony.

Od strony tibii - czysto grasz, na tibiopedii też aktywnie postujesz, więc wydawało by się że bardzo porządny człowiek i tylko do niego pisać.

Nie polecam jednak tego delikwenta i zawierania z nim jakichkolwiek układów w grze. Gość Cię wyrucha bardziej niż ktokolwiek inny.

Wydaje mu się że wszystko wie lepiej od innych, wpi*rdala się bezkarnie na respy, często nawet pod takie które są już niestosowne na jego lvl i uprzykrza grę takim o połowę niższym lvlom od siebie lurując moby. Jeśli zaś wpadniesz na jego resp i chcesz miło spytać kiedy kończy, rzecz jasna po angielsku, ten potrafi tylko odpowiedzieć "LEAVE IM HERE" "GO OUT".

Screeny z pk tutaj wsadzone to tylko część tego co on wyprawia. Prawda jest taka że typ jest tak zanudzony że gania za prawie każdym pk, co najgorsze, z 10 innymi kolegami - 'przydupasami' z takiej gildi jak np. Revivals/neutrale (nie, nie obrażam żadnych z tych osób, bo żadna nie zalazła mi za skórę i prawie nigdy ich nie widuję, więc ciężko mi oceniać kogoś z kim tak naprawdę nie mam do czynienia). Najśmieszniejsze jest tutaj to, że ponad połowę tych gonitw kończy nieubitym skullerem. Kilka razy widziałem lub doświadczyłem jak ganiają w co najmniej 5 za np. 140 ed'em czy 100 palem albo 3x40-100lvl ms'y i nawet mając ich w lekkim potrzasku (okrążenie, marny trap, paralyze) nie potrafi/ą zbyt wiele zrobić i ten na którego się rzucali wychodzi z tego bez szwanku. Sam gubiąc się z pół miesiąca temu pod jakundafem widziałem jak przychodzą jeden po drugim i próbują mnie położyć, ale tak to robili słabo że użyłem drabinki kilka razy, pobiegałem w kółko przesunąłem jednego typa z disintegrate rune i straciłem pz uciekając na kazo przy użyciu key'a którego przyniosła mi pierwsza lepsza osoba z VIPa po napisaniu.

Dobrym przykładem jest też poi które sobie tutaj udokumentował. Też tam byłem i wyraźnie widziałem co robił, czyli ciągle płakał kopiując i wklejając te same wiadomości typu "bad service bad service". Heloł, typ totalnie nie zna wstydu - skoro było c*****e to czemu na nie poszedł? Bo mu się opłacało. No to raczej nie jest taki "bad service", j****y hipokryta. Nie wspominając już o tym, że nie zapłacił za to - więc wbił totalnie za friko. I jeszcze narzeka? Pół serwera też widziało też gdy dostał orgazmu i co 2 minuty zdawał relacje na każdym możliwym czacie gry.

Dziękuję za uwagę. Tak przypadkiem wbiłem dziś w ten dział i musiałem walnąć swoje wypociny po zobaczeniu tego wszystkiego. To był dla mnie szok.

Daj chociaż 1 dowód z tego co napisałeś to pogadamy.

Nie wiem, nie znam ciebie człowieku ale coś masz chyba nie tak pod deklem jeżeli chodzi o to co piszę do innych osób na respie to może było tak 3 lata temu jak same Mata rindo tak robiło bo zaczęło mnie to wkurzać no ale dobra, daj chociaż osobę do której mogłem tak pisać bo jakoś sobie tego nie przypominam.

PS. Jak już "leave im here" pisałem jak rzeczywiście byłem tam już od dłuższego czasu.

Ok, goniąc za skullami czasami akcje nie wychodzą ale co z tego? Czy ja tu gdziekolwiek napisałem że jestem dobry? Nie, no to właśnie.

Wypłakujesz swoje żale nie podajesz dowodów nawet nie napisałeś kim jesteś więc no.

Przydupasy z gildii Revivals ? No nie wiem byłem z nimi raz na akcji jak sami siebie z mwallowali :) Nie znasz raczej moich znajomych więc na ten temat cicho.

Porobiłem screeny z POI, jedyne co pisałem na ten temat, to na world chat w stylu "1 deska" "druga deska etc" osoby które się wyłożyły, tzn pchały przodem zawitały temple :) Widzę kilka rzeczy sobie tutaj dodałeś ale kij tam, jak kogoś oceniasz to chociaż się przedstaw. YO

Opublikowano
Dzisiejszy dzień z tibią został rozpoczęty od czek bossów, i tak się zdarzyło że udało się spotkać krewetkę niestety zwiała :/

rhEXgco.jpg

Potem trochę klasycznego expa, lecz nie EK'a. Jak zawsze trzeba robić taski

f4We3ft.jpg

Nzl8Qnn.jpg

oJtAa7y.jpg

Przy okazji zrobiłem ss z hita który nawet mi się podobał :p

l09ANLv.jpg

Boss żyd :D, niestety nic nie dał 

JXLMOM8.jpg

Aczek za dobre sprawowanie

9VPOv2u.jpg

No i na koniec przedstawienie seta jak i skilli, gdyż zapewne kogoś to interesuje.

Vi9mYch.jpg

Na dziś to koniec i do zobaczenia niedługo.

Opublikowano
To że byliśmy w gildii ledwo kilka tyg. i wiadomo jak to wyglądało niespecjalnie ze sobą rozmawialiśmy ani nic, bez urazy ale nie powiedział bym że jesteśmy/byliśmy "ziomkami"

Dobra, a więc zaczynajmy na początek nowy outficik na ED'ku Pirate na Female zawsze na propsie.

phiTQyI.jpg

66 m lvl wbity na ancientach ;) Go go 70

ksNsMnm.jpg

54 lvl, wbity przy okazji chodzenia z ziomkami na Ancienty.

gIZOMHs.jpg

krq0i0f.jpg

No i bossy, z ancienta słabiutko lecz za to ucieszyłem się z dropa Ribstride :D

Eci6IBT.jpg

Maxilla zawsze spoko :D

9gUDPov.jpg

Aczki, robiąc we 4 udało się tylko 1 osobie zdobyć item na Lion'a, znów spróbujemy jutro.

8rODJlS.jpg

QYiTjAE.jpg

nWvYnNa.jpg

No i każdy z nas zdobył scyzoryk :)

qR0p2mK.jpg

Na sam koniec bless :D Niestety tylko 1

fDWJG8J.jpg

No i to już wszystko, do zobaczenia niedługo, i chcę widzieć jakieś komenty ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...