Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Kopanie w autohotkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wiele osób szuka na internecie skryptów na kopanie itd. Chciałbym wam udostępnić skrypty na kopanie w autohotkey ;). 100% safe

DOWNLOAD: http://www.speedyshare.com/QGbmp/nudy.exe

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/0e2ed89eb705e671f3a2a8820e358d5fc06e9e935fda9871f2116db2f87c22ba/analysis/1439250674/

Instrukcja

Włączamy minecrafta 

Wchodzimy na server

Ustawiamy kilof i diamenty w takiej pozycji ekwipunku - http://scr.hu/2vdg/8w0kn

Tak ustawiamy nasze kowadło - http://scr.hu/2vdg/ydoku

Teraz możemy cieszyć się milionem koksów/diamentów <3

Skrypty włączamy kombinacją przycisków CTRL+M

NIE ZAPOMNIJ USTAWIĆ ROZDZIAŁKI 1200x720, albo 1280x720

Jeżeli komuś pomogłem zostaw LIKE <3

Posiadam jeszcze bardzo dużo skryptów do minecrafta ;). Jeżeli będziecie tylko chcieli to będę udostępniał powoli je. Między innymi skrypt na bugowanie sprinta dzięki, któremu łatwiej możemy założyć komuś strefke ;)

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

zrobił to w aplikacji ...

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Da się "przekonwertować" z ahk do .exe

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Skrypt nie działa ani na fullscreenie ani na malym okienku.

Opublikowano

@alibabalegends nie możliwe, że ci nie chodzi. Wszystkim z mojej gildi chodzi perfekcyjnie. Może coś źle robisz.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMrBialeczkooo Trzeba wielkosc jakos ustawic ? wklada normalnie w kowadło itp ale nie trafia w okienka

Opublikowano

zbugowany coś ten skrypt, na małym oknie ani na dużym nie naprawia kilofa, na dużym to się pokręci 3 raazy w kółko, otwiera 'e' i się wyłącza można powiedzieć na małym otworzył kowadło nie naprawił i kopał dalej. Btw to co jakiś czas określony naprawia kilof czy patrzy na użycia czy jak?

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

^ co jakis czas chyba 3.5/4 minuty :P I mam tak samo jak Ty.

Opublikowano

Co 4 minuty naprawia kilof. Wszystkim w mojej gildi działa więc nie wiem dlaczego nie chodzi. Zapomniałem dodać rozdziałki . Zaraz ją dopisze do głównego postu 1200x720, albo ta 1280x720. Minecraft ma być na tej rozdziałce jeżeli chcesz, żeby ci chodziło ;)

Opublikowano

Nie dzialaja obie rozdzialki :P

Opublikowano

Dasz rade przerobic na grafe 1920x1080?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Liczę na Like !!!

692p.png

Opublikowano

@NoxFear da rade, ale nie mam po co, skoro możesz ustawić taką wielkość okna jaką podałem ;>

Opublikowano

Skrypt nie działa wszystko zrobiłem jak trzeba i zamiast otwierać kowadło myszka mi się kręci i po chwili otwiera ekwipunek. ;[

@Edit

Jak stanąłem bliżej stołniarki to zaczeło mi wsadzać złoto do kowadła xDD 

Jakieś porady?

Ps.Jak pisałem wszystko dobrze ustawiłem kilof,diaxy,kowadło i rozdziałka też dobrze ;P

Opublikowano

Dziś wieczorem pojawi się nowa wersja. Poprawiłem parę rzeczy i powinna działać teraz wszystkim

Opublikowano

Dziś wieczorem pojawi się nowa wersja. Poprawiłem parę rzeczy i powinna działać teraz wszystkim

o której ta nowa wersja? 

Bo już mi się nie chce wkładać kilofu do kowadła. ;D

Opublikowano

Mam maly problem ;d mam win 32 bity i nie chce mi sie odpalic ani skrytp na kopanie ani na bugowanie sprinta. Mógłbyś mi podać kody, które ja je wkleje do notatnika i odpale jako ahk ? Byłbym wdzięczny ;3

Opublikowano

On wam nie pomoże,to nie jego skrypt :)

Daj kod skryptu atk albo pomóż przekonwertować to na skrypt jak jesteś takim kozakiem i to zrobiłeś.

Albo zasięgnij porady twórcy kodu od którego to kupiłeś/dostałeś.

9u2pvr.gif

Opublikowano

On wam nie pomoże,to nie jego skrypt :)

Daj kod skryptu atk albo pomóż przekonwertować to na skrypt jak jesteś takim kozakiem i to zrobiłeś.

Albo zasięgnij porady twórcy kodu od którego to kupiłeś/dostałeś.

Ten skrypt i tak większości nie działa xD

On nawet nie umie naprawić tego błędu że wkłada inne rzeczy a nie kilof. xDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...