Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privatewars

Lionheart233.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiecie Privatewars.pl wrocilo od jakiegos czasu.

Co prawda poziom dalej znikomy i jedyni madrale co potrafia przejmowac tylko po nocach nie daja rady z jednym graczem o nazwie Ezaz ci co graja to wiedza , ze trudno go podbic aktywnego , ale to nie przeszkoda byc moze naucze was atakowac graczy online w koncu.

"Madrale" M.in Bary , Pogromca , Razor , Justyna(Ktora o dziwo nie gra) i jej przydupaski :P

Tak wiec prowadze drobna krucjate do SPQR - legendarnego plemienia zlozonego z najlepszych graczy tutaj nie ma miejsca na narzekania , a jezeli polegniesz - trudno - powstan i walcz dalej :)

Oferuje mila zabawe co najwazniejsze szybka dominacje serwera jak zawsze.

Cel do podbicia wszystko co nie jest z nami w plemieniu ten kto gral w SPQR ten wie co to oznacza dla innych.

Nie , nie opisze moich technik gry i nie uzywam taskera , ani innych badziewi wystarcza mi przegladarka i myszka + skroty klawiaturowe + notatnik by slac 1k+ atakow co 2 minuty kiedy mnie sie chce oczywiscie.

Wiec chetni pisac tutaj i do uslyszenia , bo ruszamy za 3 tygodnie pelna para by pokazac co Polacy potrafia pod moja wodza.

Rozkazy bede wydawac na team speak'u i tutaj licze , ze ktos z was bedzie posiadal kanal.

Procz rozkazow kazdy bedzie otrzymywac swoje cele w tym przypadku naucze was korzystac z notatnika by sobie ulatwic nieco zycie i nic poza tym :D

Opublikowano

Skisłem xD Zbierać ekipe na priwy, gdzie jest średnio 2-3 aktywnych graczy :D

Faktycznie 2-3graczy na privatewars aktywnych... nie pisz glupot , bo widzialem 3 Turkow , a 1 siedzi 24/7 i podobno ma jakiegos bota do deffowania , ale nie wnikam to i tak tylko pionek na sachownicy przynajmniej dla mnie. 

Reszta jak widzisz nie daje mu rady nawet w 10 , wiec jak zes taki madry sprobuj swoich sil i nie placz ;*

Ja pomoge mu zburzyc murki w kazdej wiosce(Po jednej fali od paru graczy dziwnym trafem odbudowal w 200 wsiach murki i zadefowane byly) i wyniszczyc wojsko w kilku falach miniumum 3-4 fale (1 fala moze liczyc od 1 tys do 4 tysiecy atakow) , a reszta bedzie slac czysciochy i grube.

Wiec jak widzisz zgranie ma tez spora wage zwlaszcza przy predkosci 5.000 gdzie wojsko mozna odrobic kliknieciem odswiez czy chociazby zaklinowac wszystkie grube masowo.

A teraz blagam idz na wolne sewery do kamilka gdzie bijecie czesto rozwijajacych sie i takich co nie maja zbytnio dostepu do neta czy podbijacie szaraki , a ta gra nie polega na tym!

Pozdrawiam.

@pupek121

Moze ty tego nie potrafisz :)

Walczylo sie z 10 graczami na raz i bywaly sytuacje gdzie czlowiek niemal , ze przegral , ale silnej woli troche i pomyslowosci :D

Nie ma graczy teraz z dobra reakcja wszystko przez boty i ulatwienia... dlatego Polacy sa slabi na prywatnych serwerach i nie potrafia slac fal i dla nich to jest uzywanie bota :P

Opublikowano

gram na wolnych bo lubię plemiona za strategie, nie elementy zręcznościowe :D

to coś jak mówienie że CS jest strzelanką strategiczną. Owszem są pewne układy, ścieżki czy jak to zwał, ale w głównej mierze i tak najważniejszy jest refleks

Opublikowano

gram na wolnych bo lubię plemiona za strategie, nie elementy zręcznościowe :D

to coś jak mówienie że CS jest strzelanką strategiczną. Owszem są pewne układy, ścieżki czy jak to zwał, ale w głównej mierze i tak najważniejszy jest refleks

Nie wiem za co mozna lubiec orginalne plemiona... lagi? faworyzowanie bogatych i topkowiczow z automatycznymi skryptami? myszki z macro(kolko glownie) tez moglbym tego uzywac jednak zbyt duza latwizna i czlowiek traci zreszcznosc i pomyslowosc w naglych sytuacjach podbramkowych.

Wszystko idzie w parze to tak jak z czlowiekiem sila , inteligencja , wyglad moze isc w parze.

Cs wymaga strzelania seriami , a nie na pale jak w innych grach :)

Opublikowano

Z turkami nie wygracie. POWODZENIA !

Wiecej wiary w siebie.Slabi psychicznie powinni byc zabijani przy urodzeniu wg. mnie.

„Jeśli uważasz, że czegoś nie da się zrobić, nie przeszkadzaj komuśkto właśnie to robi

"Idz pod prad - z pradem plyna tylko zdechle ryby i smieci"

Opublikowano

Ja was tylko uświadomiłem z taką ekipą. 

Dzieki wielkie tyle , ze nie widziales chyba jak ja gram :)

Od zera do top1 nie trzeba mi wcale wiele czasu , a wszystko co zywe dookola powinno wybrac opcje zacznij od nowa.

Opublikowano

o legendo działu plemiona na mpcforum, przez lata trzymasz nas w napięciu, zwiększając je coraz to nowszymi niuansami z twoich wspaniałych historii i umiejętności. Dziś na przykład dowiedziałem się że w CSie nie powinno się strzelać full auto.

Zdradzisz nam kiedyś swój nick podczas gry?

Opublikowano

o legendo działu plemiona na mpcforum, przez lata trzymasz nas w napięciu, zwiększając je coraz to nowszymi niuansami z twoich wspaniałych historii i umiejętności. Dziś na przykład dowiedziałem się że w CSie nie powinno się strzelać full auto.

Zdradzisz nam kiedyś swój nick podczas gry?

O ile pamietam dawalem screena gdzies na forum z nickiem "LegendNeverDies" majac 900+ wiosek , a top2 posiadal ich 130 , a zas top20 okolo 2.

Dostawalem wtedy wiadomosci od kilku graczy co jest grane i jak to zrobilem , ze 3 osoby na raz sa atakowane w tym samym czasie tracac mase wiosek :D

PS:Nie gralem wtedy wiecej jak 5 godzin jednego dnia po czym zakonczylem i nie wbijalem do gry co kazdy ci powie za to sa moje podrobki dosc czesto ;/

W Csie musisz zaklikac na smierc graczy , choc widywalem adminow z Aimem , wiec daremna ta gra skoro sami na opdale sa.

Wole juz bardziej Skill.

Opublikowano

Takie nicki to możesz  podkraść. Przypominam że ja wygrałem św 1 wardi nie ty więc nie szpanuj.

heh z tą wardią to mnie rozwaliłeś 

jak już to justyna wygrała bo była top1 i to było jej plemienie a  ty miałeś ledwo kilka wioch słabo rozwiniętych o ile dobrze pamiętam

A co do private to chętnie zagram jeśli mi się nie znudzi po krótkim czasie :D

Opublikowano

Przynajmniej grałem a wszyscy startowali na św 1 i i tak wygrała lepsza ekipa a na tribal wars to jak było ? Ja utrzymywałem top 8 7 a wszyscy startowali i grali codziennie.

Nie kazdy musi no lific by cos ugrac ;)

Jezeli sie doczepisz o nocki jak siedzialem na private to powiem tylko jestem msciwy jak ktos bije mnie offline oddaje tym samym. Jezeli chcial pojedynku(Byly 3 takie sytuacje) , a zaczal mnie bic jak bylem w pracy to tez lecial w nocy do 0 za chwalenie sie , ze mnie pokonal kiedy to bylem w drodze do domu np.

no to nawet ponad 100k to co to jest 

żadne osiągnięcie i tyle

Zgadzam sie :) Dla mnie juz 100mln  to jest zadne osiagniecie , ale przy tylu wsiach sa okropne lagi , dlatego tez nie gram wiecej jak do 30-50mln max jak mi sie chce.

Jak mam lenia totalnego dogram do 10mln i rozdaje wioski za free ... kiedys tak zrobilem i po 2 tygodniach wbilem 3x tyle i znowu koniec. Potem po tygodniu wbilem na 50mln i to byl koniec kariery z plemkami i juz 1,5 roku odpoczywam :D

Chyba ci się coś pojebało ? justyna skończyła w połowie a szogun był top1 ja miałem ponad 100k pkt i też byłem w topce póki mnie nie wyje*bali z niej :)

I po co przelenstwo? Nie idzie spokojnie. To tylko gra raz wygrasz , a raz przegrasz. Czas gra spora role dla tych co nie umieja grac - krotko i efektywnie.

Takie nicki to możesz  podkraść. Przypominam że ja wygrałem św 1 wardi nie ty więc nie szpanuj.

Jak ktos nie ma wlasnego rozumu , ani wypracowanej marki to kradnie nick i jest zwyklym zerem dla mnie jak ty :)

Nie ty wygrales na marginesie , a jesli juz daj screen - Ja za to nie musze ich wstawiac , bo ci co mnie znaja wiedza co potrafie poziom gry na ta chwile mam taki sam jak nie lepszy od zimny95(Mercol) znany z Infernalwars 2008 rok zalozyciel SPQR.

Oj spokojnie wbij na normalne plemiona s100 obok mnie , a nie dograsz 2 tygodni. Tak wiec nie wiem po co ze swoim 0,5 roku stazu startujesz do tych co grali 8-9 lat i mistrzostwa Polski.

Opublikowano

Lionheart233. jesteś dobry trzeba ci to oddać bo nie raz śledziłem jak grasz ;) skromny też nie jesteś ale nie musisz ;) w końcu jak się coś umie to trzeba się tym chwalić !! Dla mnie prędkość taka jak na privatewars jest za duża, nie jestem jakiś super pro dlatego potrzebuję więcej czasu na zgranie ataków itp. ale co kto lubi ;)  w każdym razie kompletnym zerem też nie jestem :D bo klina i inne takie duperele potrafię walnąć ;) ale prędkość max 400 nie więcej ! :) Jakby zrobili taki serwer na privatewars pograł bym z przyjemnością ;) na 5k jestem za wolny :)

Opublikowano

Ja tam bym chciał priva z predkąścią z ogólnego ponieważ w jeden dzien wbijesz 10mnl pkt a na drugi dzien masz moze 15k.

no to musisz wysyłać 2 tysiące ataków w minute

Opublikowano

Lionheart233. jesteś dobry trzeba ci to oddać bo nie raz śledziłem jak grasz ;) skromny też nie jesteś ale nie musisz ;) w końcu jak się coś umie to trzeba się tym chwalić !! Dla mnie prędkość taka jak na privatewars jest za duża, nie jestem jakiś super pro dlatego potrzebuję więcej czasu na zgranie ataków itp. ale co kto lubi ;)  w każdym razie kompletnym zerem też nie jestem :D bo klina i inne takie duperele potrafię walnąć ;) ale prędkość max 400 nie więcej ! :) Jakby zrobili taki serwer na privatewars pograł bym z przyjemnością ;) na 5k jestem za wolny :)

Kwestia przyzwyczajenia i refleksu no i troche myslenia by sie nie naklikac nie potrzebnie( nie mowie tu o taskerach ) gram recznie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prosiłbym o usunięcie prezentacji serwera z racji na brak upoważnienia ze strony administratora na publikację :)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Kujonek nie rob se jaj tylko przeczytaj kilka postow , a zobaczysz , ze to nie prezentacja.

Chyba , ze juz do reszty mozg ci wypralo , a mialem cie za inteligentnego czlowieka co umie czytac i pisac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...