Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# nulled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, mam l# tego z nulled, odpalam, loguje się, (mam konto na forum) odpalam grę, no i mam te okręgi dookoła wszystko działa, nagle wywala do pulpitu i pisze, że wersja gry jest nie zaaktualizowana czy coś takiego, daje krzyżyk, próbuje wbić do gry i czarny ekran i wywala ;(

Opublikowano

Używałeś jakiś hotfixów wcześniej?

Odpal opcję "Napraw" w launcherze

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

jak narazie tobie wywala bo na forum nugle jest czysto i nikt nie ma problemu .. sproboj reinstal l# i znow zaisntaluj tego cracka ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

kliknij tak, potem się będzie aktualizowało i będą zapewne ci wyskakiwały błędy, zamykaj je do póki się nie pobierze i wuala, gotowe. Sam tak miałem. GL HF. Jeśli pomogłem daj lajka :)

Opublikowano

siemka, mam l# tego z nulled, odpalam, loguje się, (mam konto na forum) odpalam grę, no i mam te okręgi dookoła wszystko działa, nagle wywala do pulpitu i pisze, że wersja gry jest nie zaaktualizowana czy coś takiego, daje krzyżyk, próbuje wbić do gry i czarny ekran i wywala ;(

Czarny ekran jest na samym początku przez jakieś 20-30 sekund (to nie wina cracka)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...