Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haxy, a konkretniej WH

dawidex335

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś wh którego nie da się wykryć?

I mnie valve nie zbanuje?

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

@RADTOR A jak bym tak się zachowywał jak nie mam wh?

Nie da się tak, będzie sytuacja stresowa i prędzej czy później przez ścianę spojrzysz. Najprostszy hax do wykrycia.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Publiczne haxy są wykrywalne i raczej nie polecam ich używania. Znam kogoś, kto ma swoje haxy (prywatne) i grając na nich od bardzo długo nie wyrwał jeszcze nawet OW.

Opublikowano

Publiczne haxy są wykrywalne i raczej nie polecam ich używania. Znam kogoś, kto ma swoje haxy (prywatne) i grając na nich od bardzo długo nie wyrwał jeszcze nawet OW.

Ogólnie te lepsze płatne haxy mają detekcję raz na ruski rok. Tylko trzeba umieć z tym grać, bo nietrudno OW wyłapać.

Opublikowano

Raz Ci się może udać, ale gorzej jak nagle znowu się uda i znowu i tak w kółko.

Mylisz bany. VAC jest jeśli coś ingeruje w pliki gry ew. jakieś modyfikacje, a Overwatch kiedy ludzie po reportach ocenią, że masz cheaty.

Opublikowano

@RADTOR jak ras strzele w ścianę i zabije to VACA nie dostane :D

Wiesz, nawet nie chodzi o jeden strzał. Po prostu o skanowanie celownikiem itd. przez ściany. I tu chodzi raczej o Overwatcha, a nie VACa.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Szkoda ze te pixele otrzymały informacje ze gra taka jak conter strajk global of silvers istnieje wielka szkoda zapewne za rok co 2 osoba bez mutacji na wh ;/.

Tak jak up, albo cie normalnie vac wykryje, albo dostaniesz bana z overwatcha, a sądząc po twojej sygnaturce dostałbyś go w przeciągu max 2 dni.

Po przeczytanie tego posta zobaczyl sygnatruke i sie usmiechlem hehe daje lajka.

Pewnie dlatego ze dobrze je napisal czy zrobil dlatego vaca nie dostal a OW  nie dostal nie dlatego ze zrobil je tak dobrze tylko dlatego ze potrafi sie kryc :D.Gdyby ktos dal pixelowi niewykrywalne w 100%%%%%  wh to odrazu OW po tygodniu dlatego ze takie cos by nie potrafi sie ukrywac a znajac inteligencje tych pixeli to celownik do sciany kucniecie strzalka w prawo wychylamy i zdobywa  fraga po czym przeciwnik pisze "INFOOOOOOOOO".

@RADTOR jak ras strzele w ścianę i zabije to VACA nie dostane :D

Super przyklad widac pixele.Mozesz nawet zabic 999 trylionow milionow razy ale i tak vaca nie dostaniesz za zabijanie przez sciane nie ma vaca xDD.Gdybys dostal wh ktore jest w 100% nie wykrywalne (chodzi o vaca) to i tak dostaniesz OW (OVER WATCHA) bo nie bedziesz umial sie kryc.

Dajcie mu cos wykrywalnego ze po godzinie dostanie vaca bede szczęśliwy jest w csie bedzie o jednego pixela mniej xD

Tutaj masz dzial w ktorym znajdziesz "haxy" http://www.mpcforum.pl/forum/759-niewykrywalne/   mysle ze pomoglem ELO 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Szkoda ze te pixele otrzymały informacje ze gra taka jak conter strajk global of silvers istnieje wielka szkoda zapewne za rok co 2 osoba bez mutacji na wh ;/.

Po przeczytanie tego posta zobaczyl sygnatruke i sie usmiechlem hehe daje lajka.

Pewnie dlatego ze dobrze je napisal czy zrobil dlatego vaca nie dostal a OW  nie dostal nie dlatego ze zrobil je tak dobrze tylko dlatego ze potrafi sie kryc :D.Gdyby ktos dal pixelowi niewykrywalne w 100%%%%%  wh to odrazu OW po tygodniu dlatego ze takie cos by nie potrafi sie ukrywac a znajac inteligencje tych pixeli to celownik do sciany kucniecie strzalka w prawo wychylamy i zdobywa  fraga po czym przeciwnik pisze "INFOOOOOOOOO".

Super przyklad widac pixele.Mozesz nawet zabic 999 trylionow milionow razy ale i tak vaca nie dostaniesz za zabijanie przez sciane nie ma vaca xDD.Gdybys dostal wh ktore jest w 100% nie wykrywalne (chodzi o vaca) to i tak dostaniesz OW (OVER WATCHA) bo nie bedziesz umial sie kryc.

Dajcie mu cos wykrywalnego ze po godzinie dostanie vaca bede szczęśliwy jest w csie bedzie o jednego pixela mniej xD

Tutaj masz dzial w ktorym znajdziesz "haxy" http://www.mpcforum.pl/forum/759-niewykrywalne/   mysle ze pomoglem ELO 

O tych pokselach nie potrzebnie piszesz bo co ma do rzeczy że gram w minecraft?

A za linka to podziękuje słownie nie lajkiem. Dziękuje.

Opublikowano

O tych pokselach nie potrzebnie piszesz bo co ma do rzeczy że gram w minecraft?

A za linka to podziękuje słownie nie lajkiem. Dziękuje.

To, że jesteś majkraftem, który zobaczył, że cs stał się mega popularny i go kupiłeś. Teraz pewnie nie możesz wyjść z silverka i szukasz haxow...

Opublikowano

@mmaxx ja nie gram w gry które są popularne....

a po 2 mi nie zależy na rangach bo ranga mi nic nie daje.

Ja sobie często wole pograć na polskich ffa gdzie tam grają nonsteamy lepsze od golda.

Opublikowano

@mmaxx ja nie gram w gry które są popularne....

a po 2 mi nie zależy na rangach bo ranga mi nic nie daje.

Ja sobie często wole pograć na polskich ffa gdzie tam grają nonsteamy lepsze od golda.

nonsteamy na steamie XDDDDDDDDDDDDDD

kisne kur/wa xD

Jak sobie pobierzesz cs:go nonsteam to sobie pograsz z nonsteamami, jak masz wersje steam to grasz tylko z Tymi co mają steam, nie pirata..

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

ESP - To jest coś takiego jak WH tylko pokazuje Ci przeciwników przez ścianę, gdy przeciwnik jest blisko. Jest to o wiele lepsze od zwykłego WH.

kwadraty na przeciwnikach.

graphic.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jednak Goldy są takie słabe że puki co nie potrzebuje haxów, ale wszystko może się zmienić bo jestem w srebrze 6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...